Länk kopierad!

Visningar

sön 26 mar 15:30 - 16:00
Öppen visning - Varmt välkomna!

Boka visning

Anmälan till visning. Fyll i formuläret och välj önskat visningstillfälle.

Vill du värdera din nuvarande bostad?

Ta del av vår integritetspolicy

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
2 375 000 SEK / Högstbjudande
Adress
Kvarnvägen 44, Jakobsberg, Järfälla
Typ
Bostadsrätt
KVM
94 kvm
Avgift
7 055 SEK / mån
Rum
4 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Attraktiv 4a på populära Kvarnvägen!

På attraktiv adress med närhet till Jakobsberg Centrum finner du en smakfullt renoverad 4:a. Lägenheten i sig välkomnande med en rymlig hall och genomgående planlösning. Det generösa vardagsrummet leder ut till bostadens balkong i direkt söderläge. I dagsläget är samtliga balkonger under renovering men beräknas i denna port vara klart juni 2023. Köket är rymligt med plats för matbord vid fönster. Här finns bra arbetsytor och goda förvaringsmöjligheter. Förråd till lägenheten finns på samma våningsplan som lägenheten precis utanför ytterdörren, vilket gör det smidigt och enkelt att nå.

Här bor ni i populära Brf Kvarnen med ett lugnt läge, men samtidigt gångavstånd till Jakobsbergs centrum med all dess utbud samt kommunikationer i form av flertalet bussar och pendeltåg som tar er till Stockholms Central på ca 19 minuter. På ett par minuter med buss når ni även IKEA och Barkarby outlet. Vackra naturområden och stort utbud av fritidsaktiviteter såsom naturreservaten Järvafältet och Görväln som även har en mysig badplats. Nära har ni även till simhall, tennishall, ishall, skidbacke, golfbana och motionsslingor. Välkomna på visning!

Rumsbeskrivning

HALL
Välkomnande hall med generösa förvaringsmöjligheter i garderobs vägg. Plastmatta på golv och målade väggar.

KÖK
Stort och rymligt med speglade luckor i ek, bänkbelysning, bänkskiva i laminat och vit mosaik som stänkskydd. Vitvaror kyl och frys, spis, ugn, spiskåpa och diskmaskin. Parkett och vita väggar.

VARDAGSRUM
Parkettgolv och vitmålade väggar med en fondvägg i sobert kulör. Lättmöblerat vardagsrum med bra ljusinsläpp via fönster och balkongdörr. Härifrån har du utgång till den soliga balkongen. Balkongrenovering pågår beräknas vara klart juni 2023, se infoblad bland dokument.

SOVRUM 1
Rymligt sovrum med goda förvaringsmöjligheter i garderobsvägg. Här finns gott om plats för dubbelsäng och annat möblemang om så önskas. Parkett och vitt målade väggar samt en fondvägg.

SOVRUM 2
Sovrum med goda förvaringsmöjligheter i garderob. Här finns gott om plats för dubbelsäng och annat möblemang om så önskas. Parkett och vitt målade väggar samt en fondvägg.

SOVRUM 3
Rymligt sovrum med plats för dubbelsäng och annat möblemang om så önskas. Parkett och vitt målade väggar samt en fondvägg.

BADRUM
Stort badrum med våtrumsmatta på väggar och golv. Badkar, handfat, wc, vädringsfönster, badrumsskåp med spegel och belysning. Tvätt del med topp matad tvättmaskin. Stambyte planerat mellan Augusti 2023 - Oktober 2023.

WC
Stort badrum med våtrumsmatta på väggar och golv. Handfat, wc, badrumsskåp med spegel och belysning. Stambyte planerat mellan Augusti 2023 - Oktober 2023.

ÖVRIGT
Till bostaden hör ett separat förråd.

Dokument (pdf)

Planlösningar Informationsbroschyr 2020-12-19-2 C__HSBdocuments_TempFilesStatue20220530T131318 BrfKvarnen_Arsredovisning2021

Länkar

Film

Allmän information

Pris

2 375 000 SEK (Högstbjudande)

Antal rum

4 varav 3 Sovrum

Boarea (BOA)

94 kvm

Gatuadress

Kvarnvägen 44

Ort

Järfälla

Kommun

Järfälla

Lägenhetsnummer BRF

168

Våningsplan

2 av 2

Objektskategori

Bostadsrätt

Objektstyp

Lägenhet

Information om bostadsrättsförening

Bostadsrättsförening

HSB brf kvarnen i Järfälla

Organisationsnummer

713200-1079

Allmän information

ALLMÄNT OM FÖRENINGEN
HSB Brf Kvarnen är en förening i HSB Norra Stor-Stockholm som ligger i centrala Jakobsberg. Föreningen består av 287 stycken lägenheter som byggdes år 1972.

I föreningen finns cykelrum, barnvagnsrum samt grovsoprum.
Tvättstugor finns på entréplan i höghusen A-C samt i källaren på hus H. Tvättstugorna renoverades 2006-2007 och torkskåpen byttes ut 2016.

TV OCH BREDBAND
Ansluten till TV och bredband via ComHem. Föreningen har installerat fiberkabel (stadsnät) för ytterligare möjligheter till bredband (Telia Öppen Fiber).

BYGGNADSÅR
1972

Juridisk person kan accepteras

Nej

Taxeringstyp

Privatbostadsföretag (äkta)

Utförda renoveringar

- Nya fönster och balkongdörrar byttes i föreningens lägenheter under 2015-2016.
-Nya tak ink tilläggsisolering 2016.
- Tvättstugorna renoverades 2006-2007 och torkskåpen byttes ut 2016.
- Renoverade garage 2018
- Ny utebelysning till Energieffektiv LED-belysning 2019
- Ny grillplats och ny lekutrustning i föreningens lekpark 2021

Kommande renoveringar

Stambyte planeras 2022/2023
Renovering samt utbyggnad av balkonger 2022/2023

Övriga utrymmen i föreningen

Antal lägenheter: 287
Antal lokaler: 20

Antal lägenheter

287

Byggnader

Hiss finns

Nej

Ekonomi

Månadsavgift

7 055 SEK/månad. I avgiften ingår värme, vatten och kabel-TV (basutbud).

Avgiftsförändringar

Ca 5% årligen

Andelstal

0,42899

Andel av månadsavgift

0,42899

Andel av BRF:s nettoskuldsättning

168 491 SEK

Överlåtelseavgift

1 208 SEK

Överlåtelseavgift betalas av

Säljare

Pantsättningsavgift

473 SEK

Boendekostnadskalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Driftskostnad

Hushållsel

500 SEK/månad

Försäkringskostnad

250 SEK/månad

Summa driftkostnad

750 SEK/månad

Antal personer i hushållet

5

Parkering

Parkeringsbeskrivning

Brf kvarnen har parkeringsplatser (i markplanet samt under och ovanpå två av parkeringsdäcken). Eluttag finns på ett antal av dessa platser. Platstillgången förvaltas av HSB. Parkeringsförbud råder inom hela området utom på angivna P-platser.
I garagen kostar p-plats 350kr/mån utan el och 400kr med el.
Ovanpå garagen kostar plats utan el 200kr/mån.
Uteplatserna finns vid Vibblabyvägen och kostar 200kr/mån utan el och 250 kr/mån med el. Carport kostar 500kr/mån (el tillkommer)
Parkering för elbilar kostar 700kr/mån.

Beskrivning

Övrigt

OMRÅDE
Lägenheten ligger i ett lugnt område mindre än 5 minuters promenad från Jakobsbergs Centrum. Föreningen består av 8 byggnader och mellan dessa finns gott om platser för sköna stunder; bänkar, boulebana, grillplats och lekplatser.

KOMMUNIKATIONER
I Jakobsbergs Centrum finns mycket goda kommunikationer. Pendeltåget går mellan Nynäshamn och Bålsta. Dagtid går tågen 4-8 ggr per timme och kvällstid 2 ggr per timme. Tåget tar 19 minuter till Stockholm central. Det finns också en busstation med bussar som trafikerar norra och västra delen av Stockholm. Läs mer på www.sl.se

Avståndet till Stockholm City är ca 20 km, med bil tar man E18. Det är även lätt att ansluta till E4:an om man vill det.

NÄRSERVICE
På Veckovägen, ca 200 m västerut finns Coop-nära. På vägen mot centrum passerar du en pizzeria, tobakshandel, frisör och en filmbutik.

Jakobsbergs Centrum är ett väl ansett centrum där man hittar nästan allt man kan tänkas behöva. I den inglasade gallerian Stråket finns ett 100-tal butiker, mataffärer och systembolaget. Läs mer på www.jakobsbergscentrum.se I centrum finns också flera restauranger, konditori, skräddare, frisörer, banker, bibliotek, apotek, folktandvård, sjukhus, postservice och närpolis.

Strax utanför centrala Jakobsberg ligger Barkarby Handelsplats som växer hela tiden. Här finns bland annat IKEA, Bauhaus, Elgiganten, Plantagen, Max-hamburgeria, Rusta, Skopunkten och Stockholm Quality Outlet.

FRITID OCH NATUR
Ett nät av natursköna gång- och cykelvägar binder samman Järfälla kommun, här är det aldrig långt till naturen och inom cykelavstånd finns både badplatser och stora friluftsområden. Järvafältet, Görväln och undersköna Ängsjö för att nämna några.

För den träningsintresserade finns Sats, Friskis & Svettis och badhus nära centrum och Komethallen i Veddesta. Det finns också

Mer information om föreningsliv, barnomsorg och annat som är viktigt att veta om kommunen finns på kommunens hemsida: www.jarfalla.se, du kan också ringa kommunens växel 08- 580 285 00.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy

Karta

Boendekalkyl