Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Svanvägen 3C, Fårhushagen, Strängnäs
Typ
Bostadsrätt
KVM
81 kvm
Avgift
3 715 SEK / mån
Rum
4 rum

Fenomenal markfyra med inglasat uterum och grästäppa i soligt söderläge!

Med ett attraktivt läge i anslutning till familjevänliga fårhushagen erbjuds här en väldisponerad 4:a med kvalitativa egenskaper som bidrar till ett bekymmersfritt boende med närhet till det mesta!

Lägenheten ligger med ett bekvämt markplansläge om 81 välplanerade kvadratmeter. Bostaden inrymmer tre rymliga sovrum, helkaklat badrum med tvättutrustning och ett väl tilltaget vardagsrum och kök i öppen planlösning som erbjuder en tilltalande atmosfär för såväl avkoppling som umgänge med stora sällskap. Från köket nås det härliga uterummet i strålande söderläge, perfekt för sommarens grillkvällar med vänner och familj.

Lägenheten genomsyras av en fin interiör med målade väggytor, enhetliga parkettgolv, modern standard och ett härligt ljusinsläpp. Här bor ni med ett insynsskyddat läge med utsikt mot grönområde i ett fantastiskt söderläge. I anslutning till entrén finns även ett praktiskt förråd på 4 kvadrat.

BRF Skogskullen är en solid förening med en förmånlig månadsavgift på 3 715 kr som inkluderar V/A, värme, sophämtning och bostadsrättstillägg. Ett stort plus med bostaden är att bostadsrättsinnehavaren är garanterad en parkeringsplats i anslutning till lägenhetens entré, avgift på 298:-/mån tillkommer.

På Svanvägen bor ni i ett lugnt och familjevänligt område med promenadavstånd till Resecentrum och Strängnäs Stadskärna med dess rika utbud av restauranger, butiker och fik. En knapp kilometer till Larslunda sport- och fritidscenter med padelhall, träningsanläggning, gymnastikhall, träningsplaner för fotboll m.m. Sim- och idrottshall planeras till 2024. Promenadavstånd till Strängnäs Golfklubb med 18- och 9-hålsbana och trevlig lunchrestaurang. Ett stenkast till närmsta lekplats med trevlig grillplats, perfekt för familjens uteaktiviteter! Med bil når ni enkelt Solberga handelscentrum, väg 55 och E20.

Sammantaget ett bekvämt boende med fantastiskt söderläge i ett av Strängnäs snabbast växande områden. Varmt välkomna på visning!

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy