Länk kopierad!

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
2 395 000 SEK / Utgångspris
Adress
Lilla Varvsgatan 29A, Västra Hamnen, Malmö
Typ
Bostadsrätt
KVM
46 kvm
Avgift
4 055 SEK / mån
Rum
2 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Promenadavstånd till havet & fri sikt över park på våning 5, balkong i sydväst läge!

Välplanerad 2 rok med extra fönster som ger extra ljusinsläpp och materialval som extra tillval lyfter denna bostad till att vara speciell. Här följer 5 års garanti med på dina vitvaror, toppat med gott om förvaring. Du kommer att njuta av den fria sidovyn av parken från balkongen som ligger i sydvästläge.

Kök och vardagsrum med sin öppna planlösning och direkt anslutet till balkongen är hjärtat i bostaden. Gott om arbetsytor och förvaring i köket som dessutom har all tänkbar utrustning. Stora fönster och härlig balkong i sydväst läge ger dig bästa ljusflödet i lägenheten. I sovrummet erbjuds lugn och ro utrustad med stor platsbyggd garderob med optimal förvaring. I badrummet finner vi vardagslyxen i stilrena val och tvättmaskin/torktumlare. I lägenheten finns ett större förråd, skönt att ha allting nära istället för att åka ner till källaren!

Du kommer att bo i en förening med solceller och energieffektiva fönster, vilket är hållbart för att dra ner på din elkostnad och är en viktig faktor i dagens läge. Du får otrolig närhet tillbekvämligheter såsom Kockums Fritid, City, centrala Malmö tågstation, Ica-maxi, Lidl, restauranger, bageriet, apoteket, busskommunikation och 3 min promenad till bad!. Ett område som är lätt att trivas i!

Rumsbeskrivning

HALL
Vitlaserad och mattlackad 3-stavs ekparkett från Kährs och släta vita väggar. Platsbyggd skjutdörrsgarderob erbjuder gott om plats för jackor och skor.

BADRUM/TVÄTT
Grått kurstgranit klinker 15x15 cm och vitt blank kakel 20x40 cm. Badrummet är utrustat med vit matt kommod från Odensvik och handfat i vitt samt spegel från Lettan med LED-belysning ovan. Duschhörna med duschset som omsluts av vikbara väggar från Hafa i klarglas (Tillval 200kr), kombinerad tvättmaskin/torktumlare (Cylinda) med bänkskiva och förvaringsskåp ovan.

KÖK: Se illustrationsbild i bildflödet
Vitlaserad och mattlackad 3-stavs ekparkett från Kährs och släta vita väggar. Kök från IKEA med vit slät lucka och rostfritt handtag och stenmönstrad bänkskiva i laminat (Tillval). Utrustat med diskho, kyl/frys i rostfritt. fläkt ovan, integrerad diskmaskin 45 cm och mikrovågsugn i rostfritt. Uppgraderad till induktionshäll med booster, brofunktion och pausfunktion (Tillval 1100kr), Platt Hampton gråspräcklig blank kakel (Tillval 2000kr) och varmluftsugn i rostfritt med pyrolytisk rengöring (Tillval 2000kr).
Samtliga vitvaror från IKEA.
Plats för matgrupp till 4-6 personer, i öppen planlösning med vardagsrum, stort fönster.

VARDAGSRUM
Vitlaserad och mattlackad 3-stavs ekparkett från Kährs och släta vita väggar. I öppen planlösning med köket. Rymmer soffgrupp och mediemöbel. Direkt utgång till den egna balkongen samt stort fönster.

BALKONG
Mot väster. Rymmer matgrupp eller lyxig loungedel och planteringar.

SOVRUM
Vitlaserad och mattlackad 3-stavs ekparkett från Kährs och släta vita väggar. Gott om plats för dubbelsäng och förvaringsmöbel. Stort fönster. Platsbyggd skjutdörrsgarderob.

FÖRRÅD
Vitlaserad och mattlackad 3-stavs ekparkett från Kährs och släta vita väggar. Detta är förrådet som man egentligen har i källaren men istället har man valt att ha det separat i lägenheten.

ÖVRIGT:
Totalt värde av extra tillval 5300kr.
Föreningen anger våningsplan 4 enligt ekonomisk plan då de räknar bottenplan som 0. Säljaren uppger våningsplan 5 då lägenheten fysiskt är placerad på våning 5.
Tillträde sker tidigast 24 maj 2023.

Dokument (pdf)

Planlösningar Tillvalsbeställning Brf Sporta Stadgar Brf Sporta Ekonomisk plan Kostnadskalkyl Säljarens säljbroschyr Ritning med mått

Länkar

Film

Allmän information

Pris

2 395 000 SEK (Utgångspris)

Tillträde

24 maj 2023

Antal rum

2 varav 1 Sovrum

Boarea (BOA)

46 kvm

Areauppgift enligt

Bostadsrättsföreningen

Gatuadress

Lilla Varvsgatan 29A

Ort

Malmö

Kommun

Malmö

Lägenhetsnummer BRF

2-1401

Våningsplan

5 av 11

Markägare

Föreningen äger marken

Objektskategori

Bostadsrätt

Objektstyp

Lägenhet

Information om bostadsrättsförening

Bostadsrättsförening

Brf Sporta

Organisationsnummer

769639-1148

Allmän information

Brf Sporta är en äkta förening som kommer erbjuda 50 st lägenheter fördelade i ett trapphus med tio våningar, byggstart 2021 och inflytt från våren 2023. Föreningen äger marken för fastigheten Kryssmasten 12. Föreningen är delaktig i fem gemensamhetsanläggningar, se ekonomisk plan.

EKONOMI
Ikano sköter den ekonomiska förvaltningen. Engångsavgifter i samband med en överlåtelse;
Pantsättningsavgift 1,5% av gällande prisbasbelopp per pant betalas av pantsättaren (788 kr år 2023)
Överlåtelseavgift 3,5% av gällande prisbasbelopp, säljaren ska betalar denna avgift (1 838 kr år 2023).

Föreningen har gemensamt elavtal, de boende debiteras efter faktisk förbrukning med en månads förskjutning.

UNDERHÅLL OCH RENOVERING
Nyproduktion.

GEMENSAMMA UTRYMMEN
Innergård med träningsmöjligheter och grönskande planteringar, sittplatser samt grill. Gott om cykelparkering. Till varje bostadsrätt ingår ett tioårigt medlemskap i fordonspool, här kan såväl elbil som elcykel och ellådcykel hyras. De flesta lägenheter har förråd inne i lägenheten eller ute i trapphuset. Gemensamt miljörum. Övernattningslägenhet (klar i november 2023) i grannföreningen Brf Gymma, som även medlemmar i Brf Sporta kommer att kunna hyra.

KABEL-TV OCH BREDBAND
Fiberanslutning via Tele2 för TV, internet och telefoni. Startutbud med 8 kanaler samt bredband 100/100 Mbit/s. Obligatoriskt tillägg om 120 kr/mån.

GARAGE OCH PARKERING
15 st garageplatser under huset (1000 kr/mån), kösystem tillämpas. Tills garaget kan tillträdas kommer ersättningsplatser att finnas i området.

ÖVRIGT
Bostadsrättstillägg ingår i avgiften.

KONTAKT

Uppgifterna är hämtade från berörd förening lämnad information. Spekulanter uppmanas dock att ta kontakt med föreningen angående kontroll av ovanstående uppgifter, planerade renoveringar samt eventuella avgiftsförändringar.

Brf bildades

2020

Juridisk person kan accepteras

Föreningen kan acceptera juridisk person efter särskild prövning

Taxeringstyp

Privatbostadsföretag (äkta)

Antal lägenheter

50

Byggnader

Byggår

2022

Hiss finns

Ja

Ekonomi

Månadsavgift

4 055 SEK/månad. I avgiften ingår Uppvärmning, Vatten, Bostadsrättstillägg

Beskrivning månadsavgift

Obligatoriskt tillägg om 120 kr/mån avseende kabel-tv, bredband och telefoni. De boende debiteras efter faktisk elförbrukning.

Andelstal

1,5875%

Överlåtelseavgift

1838 SEK

Överlåtelseavgift betalas av

Säljare

Pantsättningsavgift

788 SEK

Boendekostnadskalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Pantförskrivning

är inte pantsatt

Energideklaration

Energistatus

Energideklaration behövs ej

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy

Karta

Boendekalkyl