Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Gröna gatan 23F, Sala Backe, Uppsala
Typ
Bostadsrätt
KVM
75 kvm
Avgift
4 380 SEK / mån
Rum
3.5 rum

Insynsskyddad 3,5:a i gavelläge med utsikt mot grönområde

Varmt välkommen till Gröna gatan 23F och denna ljusa gavel lägenhet om 3,5 rum i ett av föreningens absolut bästa lägen. Här bor du insynsskyddat på våning 4 med fönster i tre väderstreck, inglasad balkong och fin utsikt mot grönområde.

Såväl från kökets arbetsytor som matrum och vardagsrum har du fri utsikt mot trevligt grönområde och även den inglasade balkongen ger dig rymd och fri utsikt.
Planlösningen fördelar sig på en stor välkomnande hall och bra med förvaring genom stora skjutdörrsgarderober. Ett praktiskt arbetskök med rejäla arbetsytor, intilliggande matrum med plats för matbord invid fönster som rymmer hela familjen. Rymligt och ljust vardagsrum med gott om plats för både soffgrupp, TV-möbel, matgrupp och övrig möblering efter önskemål. Från vardagsrummet når du bostadens inglasade balkong i solsäkert läge. Vidare erbjuds 2 rymliga sovrum med bra förvaring i såväl klädkammare och garderober. Delvis kaklat badrum med fönster för fint ljusinsläpp utrustat med bland annat tvättmaskin. En otroligt ljus och trevlig lägenhet i genomgående gott skick i ett riktigt toppenläge!

Till bostaden tillhör ett förråd samt en matkällare.

Detta är en stabil förening med god ekonomi och välskötta bostadshus som erbjuder ett rikt serviceutbud till de boende. Här finns härliga grönytor på innergården med grillplats, flertalet tvättstugor, cykelförråd, hobbyrum, bastu och relaxavdelning. Föreningen har flertal parkeringsplatser och garage (separat kösystem).

På Gröna Gatan bor du i populära Salabacke med närhet till fina parker och grönområden såsom t ex Källparken. Det är enkelt att ta sig runt med kort cykelavstånd till city och goda busskommunikationer med närmsta hållplats precis tvärs över gatan. Närservice finns nära till hands vid både Årsta centrum och Brantingstorg med livsmedelsbutiker, caféer, frisörer, apotek, restauranger och mer därtill. Från bostaden har du även nära till shoppingcentret Gränby centrum samt Gränbystaden och ett perfekt pendlarläge tack vare närhet till E4:ans på- och avfarter. Ett mycket bra läge att bo på!


Missa inte att anmäla ditt intresse för löpande uppdatering rörande bostaden och möjlighet till förhandsvisning.

Välkommen hem.

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy