Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Torgny Segerstedts allé 93B, Rosendal, Uppsala
Typ
Bostadsrätt
KVM
32 kvm
Avgift
2 303 SEK / mån
Rum
1 rum

Mycket fin etta med drömläge i främre Rosendal

Välkommen till en fräsch och ljus etta med sovalkov i populära Rosendal med rymlig takhöjd, gott om förvaring och moderna ytskikt. Ett helt perfekt boende för studenten, pendlaren eller förstagångsköparen och med ett optimalt läge.

Bostaden är i synnerligen bra skick och är knappt använd då den nyttjats som pendlarbostad, det känns som att flytta in i ett helt nytt hem. Lägenheten erbjuder bland annat en välkomnande hall med bra avhängnings- och förvaringsmöjligheter. Kök med öppen planlösning mot vardagsrums- och sovdelen och stora fönsterpartier mot innergården med härligt ljusinsläpp. Köket är välutrustat och modernt med utrustning från Bosch. Stor sovhörna med gott om förvaring. Rymligt och fräscht badrum med klinkerlagt golv och kakel på väggarna.

Föreningen har stabil ekonomi och disponerar över ett gym i samma trapphus som bostaden, där du som boende kan boka tid och träna. Utanför har man en unik innergård där skog och berghällar har behållits vilket ger en unik och avkopplad känsla. Det erbjuds sittgrupper, grillplats mm i lummiga gröna omgivningar. Föreningen har även el-lådcyklar som man kan boka om man t ex ska storhandla.

Med sin närhet till City och många av universitetets fakulteter är Rosendal ett mycket populärt område. Det är ett expansivt område med bubblande puls och tillgång till allt du behöver i din vardag. Här finns gott om restauranger, fik samt butiker och med närheten till naturen är det bekvämt att strosa i vackra promenadstråk och parker. På bara några minuter tar du dig till Akademiska sjukhuset och flera av universitetets institutioner som bl.a. Ultuna, SLU, BMC och Ångströmslaboratoriet ligger inom gång- eller cykelavstånd. Du finner bra och regelbundna kommunikationer med buss ner till centrala Uppsala samt fina cykelvägar. Här bor du med vackra Stadsskogen runt hörnet, perfekt för dig som uppskattar gröna promenader eller löpturer.

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy