Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Erik Tegels väg 15, Bromsten, Stockholm
Typ
Bostadsrätt
KVM
69.5 kvm
Avgift
4 198 SEK / mån
Rum
3 rum

BRA OCH VÄLPLANERAD BOENDE

- Stabil bostadsrättförening
- Föreningen äger marken
- Stambytt
- Närhet till Buss och gångavstånd till Spånga station
- Välgenomtänkta kvadratmeter

Trevlig 3 rok där samtliga rum erbjuder välgenomtänkta kvadratmeter. Välkomnande hall goda avhägningsmöjligheter. Vidare till hemmets självklara sällskapsyta, det generösa vardagsrummet med plats för soffan som rymmer hela familjen, här finns även rum för matplats. Från vardagsrummet har ni fritt söderläge via franskabalkongen. I hemmets två sovrum finns gott om plats för både dubbelsäng och extra möblemang. Helkaklat badrum med ljus färgton. Renoverat kök i det moderna grå från 2017 med tåliga och goda arbetsytor. För de som vill spendera tid i köket för matlagandet, sommarens pajbakning och vintrarnas pepparkaksbak. Generös plats för matbord vid fönster, här finns plats för över 6-8 personer. Extra förvaring finns i källarförrådet

Detta hem gör livet lätt för dig med ca 10 -15 minuters kort promenad från pendeltåg och matbutiker. Bra restauranger på vägen hem och underbara områden att både koppla av i eller träna. 14 minuters avstånd in till city för dig som så önskar, med pendeltåg. Populär Brf med en välorganiserad mycket god ekonomi. Bostaden är en del av den mycket populära och ekonomiskt stabila som erbjuder sina medlemmar trygghet med bra avgifter och fräscha fastigheter. Föreningen har även flera gemensamma faciliteter såsom övernattningslägenhet, bastu, föreningslokal, bordtennisbord och skyddsrum. Läs mer under förening.

Ni hittar lägenheten i populära Spånga med endast ett kort gångavstånd till pendelstation och till Spånga Centrum. Pendeltåget tar dig till Odenplan på ca 10 minuter. Spånga torg/centrum med en charmig småstadskänsla ligger i omedelbar närhet. Här finns bl.a. Dennis kött, Åsas fisk, torghandel, två livsmedelsaffärer, flera restauranger, bageri, blomsterbutik med mera. Det finns två gym inom kort avstånd.

Välkommen till Bromsten! Bromstensstaden växer fram i Spånga där Bromstens industriområde tidigare stod. Här byggs en modern stadsdel som kommer att rymma 2500 bostäder samt arbetsplatser, service, förskola och en lummig park som sträcker sig längs med Spånga-ån.

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy