Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Sofielundsvägen 10C, Möllevången, Malmö
Typ
Bostadsrätt
KVM
52 kvm
Avgift
3 237 SEK / mån
Rum
2 rum

Charmig sekelskiftslägenhet anno 1917

Varmt välkommen till denna fantastiska tvårummare i hjärtat av Möllevången! Här kombineras modernt och välbevarad charm från byggåret anno 1917. Med vackra stuckaturer, snyggt brädgolv och genomgående planlösning är detta ett boende för den kräsne.

På ganska exakta 2 minuter når du Möllevångstorget och dess serviceutbud, här får du därför färgstark torghandel, ypperliga kommunikationsmöjligheter och Malmös bättre restauranger och krogar på köpet! Här blir det få taxirundor med detta optimala läge för dig som vill bo nära City. Till bostaden hör en lugn och lummig innergård i en aktiv förening med friköpt mark som borgar för ekonomisk trygghet.

Bostaden erbjuder en öppen och ljus lägenhet utöver det vanliga där den hemtrevliga känslan är genomgående. Tack vare den tilltagna takhöjden och generösa ljusinsläpp välkomnas du till ett hem som aldrig känns mörkt eller instängt. Vardagsrummet är väl tilltaget med vackert brädgolv, två fönsterpartier och en imponerande takhöjd med stuckaturer. Köket är snyggt moderniserats i original med goda arbetsytor, mindre köksö och rum för matgrupp. Vidare in finner du sovrummet som är generös i sin storlek med ypperlig förvaring och vetter mot lugn innergård som erbjuder utemöbler och grill. Badrummet är smakfullt och nyrenoverat från föreningens stambyte.

Möllevången är ett av Malmös mest populära områden, och det är inte svårt att förstå varför. Här finns gott om trevliga kaféer, barer och restauranger, dessutom är det nära till Folkets park, St Knut och City. Kommunikationerna är ypperliga med buss och på en kort promenad når man Triangelns tågstation eller Södervärns busstorg. Två välsorterade Ica Supermarket ligger ett stenkast bort.

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy