Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Sjöbergsgatan 24, Valla, Linköping
Typ
Bostadsrätt
KVM
60 kvm
Avgift
3 963 SEK / mån
Rum
2 rum

Toppmodern tvåa med stor balkong i Valla!

Varmt välkomna till Sjöbergsgatan 24, en ljus och rymlig tvårumslägenhet i mycket fint skick med attraktivt läge i Valla! Bostaden har genomgående hög standard och ligger på våning 3 av 4. Carport, garage och p-plats, alla med laddstolpe för elbil, finns att hyra i föreningen och varje medlem är garanterad en plats. Här bor du i en stabil och välskött förening med bra ekonomi.

Lägenheten består av en inbjudande och öppen hall, vardagsrum, kök, ett badrum och ett sovrum. I det öppna, sociala och trevliga vardagsrummet finns mycket dagsljus, härliga umgängesytor och stora fönster. Köket är ljust, modernt och stilrent med bra förvaringsmöjligheter, generösa arbetsytor, öppen planlösning mot vardagsrummet och plats för matbord och stolar. Badrummet är fräscht och smakfullt med toalett, handfat med kommod, dusch med duschväggar, förvaringsskåp, handdukstork, tvättmaskin och torktumlare. Det ljusa, stora och harmoniska sovrummet har vita väggar och ekparkett och erbjuder inbyggda garderober med skjutdörrar, gott om förvaring och plats för dubbelsäng. Förråd om 4 kvm finns i entréplan.

Att ha tillgång till utevistelse från lägenheten är något som många drömmer om. I den här tvåan finns en hela 9 kvm stor, inglasad och fin balkong som verkligen höjer livskvaliteten för dig som boende. Här kan du njuta av härliga kvällar från tidig vår till sen höst. Balkongen nås från vardagsrummet och erbjuder sol hela eftermiddagen och kvällen, lättmöblerade ytor och plats för soffgrupp.

I hjärtat av Valla bor du centralt, naturnära och attraktivt med närhet till bland annat bra kommunikationer och vackra grönområden. Vallaskogen ligger runt knuten, Universitetet en promenad bort och Linköping city ligger bara en bit bort från bostaden. Söker du efter ett boende med ett centralt läge med närhet till allt har du hamnat rätt!

Varmt välkomna på visning!

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy