Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
Kontakta Mäklaren
Adress
Ulriksborgsgatan 7, vån 11, Kungsholmen, Stockholm
Typ
Bostadsrätt
KVM
59.5 kvm
Avgift
3 174 SEK / mån
Rum
2 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

öppen planlösning - stor balkong - Stabil brf

KONTAKTA MÄKLAREN FÖR VISNING.

Välkommen till denna charmiga tvårumslägenhet i en modern fastighet med hög standard. Lägenheten har en mycket välplanerad planlösning som passar både par som ensamboende. Lägenheten erbjuder en öppen social planlösning mellan kök och vardagsrum med stora fönsterpartier som ger ett fint ljusinsläpp. Från vardagsrummet nås den härliga balkongen där det finns plats för både loungemöbler och grönskande växter. Köket är i en stilren vit färg med rostfria vitvaror. Badrummet är utrustat med golvvärme, badkar, tvättmaskin samt torktumlare. Det rymliga sovrummet har plats för en dubbelsäng och övrig möblering. Det finns en garderobsvägg med skjutdörr som erbjuder mycket god förvaring och fint vinkelfönster i två väderstreck. Stabil förening som äger marken med en god ekonomi.
Detta är en stilfull lägenhet som verkligen måste ses!

På Ulriksborgsgatan 7 har du nära till såväl stadspulsen som till grönområden och vattnet. Här bor du i en stabil förening med god ekonomi. Kommunikationerna hit är oslagbara med Stadshagens station (blå linje) samt Thorildsplans station (grön linje), båda ca 2 minuter bort. Bussen går precis utanför och tar dig till Fridhemsplan, Odenplan och hela vägen till Universitetet. Området erbjuder all slags service. Du bor med ett centralt läge med Friskis & Svettis, flertalet restauranger och fik samt all tänkbar service strax intill fastigheten. Fridhemsplan tar du dig till på ca 5-10 minuter och vill du storhandla finns ICA Maxi vid Lindhagens Galleria där du även hittar apotek och systembolag. För den aktive finns utmärkta motionsspår och badmöjligheter vid Hornsbergs strand och Rålambshovsparken är en kort promenad bort.

Rumsbeskrivning

HALL
Välkomnande hall med plats för både avlastning och avhängning. Här finns två garderober (varav ett städskåp) med överliggande skåp. Klinkergolv i grått och ljusa väggar. Säkerhetsdörr.

KÖK
Vitt kök med full maskinell utrustning i öppen social planlösning mot vardagsrummet. Här finns rostfri kyl och frys, diskmaskin, elspis, mikrovågsugn och fläkt. Köket erbjuder fina arbetsytor och god förvaring i skåp i full höjd. Ovan arbetsbänken sitter vitt kakel samt spotlights för belysning mot arbetsytan. Parkettgolv.

VARDAGSRUM
Härligt luftigt vardagsrum tack vare stora fönsterpartier. Här finns en naturlig plats för både soffgrupp och matsalsbord. Parkettgolv och ljust målade väggar samt en vägg med fint mönstrad tapet. Från vardagsrummet har man utgång till den stora balkongen där man får plats för både loungegrupp, växter och grill.

SOVRUM
Ljust sovrum med mycket god förvaring i en garderobsvägg med skjutdörrar i vitt. Här finns plats för dubbelsäng samt skrivbordsmöbel eller dylikt. Sovrummet ligger lugnt och rogivande med stora fönster i två väderstreck. Parkettgolv och ljusa väggar.

BADRUM
Stilfullt badrum med fina materialval. Ljusgrått klinkergolv med golvvärme och helkaklade vita väggar. Badrummet är utrustat med torktumlare, tvättmaskin, handfat med spegel ovan, kommod, wc, badkar samt spotlights i tak.

Dokument (pdf)

Planlösningar Stadgar Energideklaration Årsredovisning 2021 Undersökningsplikt

Allmän information

Pris

Pris

Antal rum

2 varav 1 Sovrum

Boarea (BOA)

59.5 kvm

Areauppgift enligt

Areauppgifter enligt bostadsföreningen

Gatuadress

Ulriksborgsgatan 7, vån 11

Ort

Stockholm

Kommun

Stockholm

Lägenhetsnummer BRF

01113

Våningsplan

11 av 18

Markägare

Föreningen äger marken

Objektskategori

Bostadsrätt

Objektstyp

Lägenhet

Information om bostadsrättsförening

Bostadsrättsförening

Brf Lindhagensterrassen 1

Organisationsnummer

769611-4219

Allmän information

BRF Lindhagensterrassen 1 bildades år 2004 och består av 161 lägenheter upplåtna med bostadsrätt. Inflyttningen till samtliga lägenheter i huset påbörjades i december 2006. Föreningen huserar i en välskött fastighet på Ulriksborgsgatan 7-9.

HÄNDELSER UNDER RÄKENSKAPSÅRET
Inga större renoveringar utan mer klassiskt underhåll. Allmänbelysningen är utbytt till LED 2020. Målning av träfasader på de ställen där de funnits behov 2022.

RENOVERINGAR:
Föreningen följer en utarbetad underhållsplan som sträcker sig fram till 2033. Inga större renoveringar är planerade, huset är fortfarande relativt nytt. Fastigheten färdigställdes Q1 2007. Målning av fasaden på de övre våningsplanen där det är trä (resterande del av fasad är puts) har utförts hösten 2022. Senaste fullständiga stamspolning genomfördes 2015.

KABEL-TV och BREDBAND:
Basutbud för kabel-TV via ComHem samt obligatoriskt bredbandstillägg på 64 kr via Bahnhof 1000 Mbit/s.

GEMENSAMMA UTRYMMEN:
- Gemensam tvättstuga finns och användning av tvättstugan (kostar 1200 SEK/halvår om man vill ha access). Ett internetbaserat bokningssystem finns för tvättstugan vilket gör bokningar enkla.
- Rum för barnvagnar och rullstolar finns i entrén
- Cykelrum finns invid entrén samt cykelställ utomhus
- Stort soprum för hushållssopor och källsortering finns

GARAGE:
Garage finns i anslutning till fastigheten med 32 bilplatser och 2 MC platser. Föreningen är medlemmar i samfälligheten som innefattar garaget.

Besök gärna föreningens hemsida för mer information: www.brflindhagensterrassen.se.


TILLÅTER FÖRENINGEN DELAT ÄGANDE
Ja

Brf bildades

2004

Juridisk person kan accepteras

Nej

Taxeringstyp

Privatbostadsföretag (äkta)

Uppvärmning och ventilation

Fjärrvärme

Antal lägenheter

161

Byggnader

Byggår

2006/2007

Hiss finns

Ja

Ekonomi

Månadsavgift

3 174 SEK/månad. I avgiften ingår Värme, vatten, lägenhetsförråd.
Obligatorisk kostnad på 64 kr/mån exkl moms för kollektivt anslutet bredband (1 000Mbit/s via Bahnhof).
Kabel-TV med basutbud.
(Ingen planerad avgiftshöjning- kontrollerad 31/1-2023).

Andelstal

0,006128

Andel av BRF:s nettoskuldsättning

458 301 SEK

Beskrivning av Andel av BRF:s nettoskuldsättning

Nettoskuldsättning beräknad på 2021 års årsredovisning.

Överlåtelseavgift

1 190 SEK

Överlåtelseavgift betalas av

Köpare

Pantsättningsavgift

476 SEK

Boendekostnadskalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Pantförskrivning

är pantsatt

Energideklaration

Energistatus

Energideklaration är utförd

Specifik energianvändning

105 kWh/m²

Energiprestanda, primärenergital

110 kWh/m²

Energiklass

D

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy