Länk kopierad!

Visningar

sön 11 jun 12:00 - 12:30
Bokade visningar. Anmäl dig via vår hemsida under fliken boka visning. Varmt välkomna!

Boka visning

Anmälan till visning. Fyll i formuläret och välj önskat visningstillfälle.

Vill du värdera din nuvarande bostad?

Ta del av vår integritetspolicy

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
2 495 000 SEK
Adress
Köpmangatan 7B, Söder, Eskilstuna
Typ
Bostadsrätt
KVM
66 kvm
Avgift
3 567 SEK / mån
Rum
2 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Rymlig två med hög standard!

Optimalt planerad tvåa från 2019 där öppen planlösning, stora fönster och högt i tak gör bostaden mycket rymlig och inbjudande. Vardagsrum och kök med hörnläge ger härligt ljusinsläpp. Vitt klassiskt kök från Vedum med bänkskivor i vitpigmenterad ek samt rostfria Miele vitvaror med bland annat induktionshäll och inbyggnadsugn. Lägenheten har ett helkaklat badrum med golvvärme samt kakel och klinker från Höganäs. I badrummet finns egen tvättavdelning med tvättmaskin och torktumlare från Miele samt torkskåp. Bra förvaring i garderober med skjutdörrar i hall och sovrum. Infällda spotlights i badrum samt gemensamma sällskapsytor och hall. Genomgående i lägenheten ligger vitlaserade ekparkettgolv och väggarna är målade i vitt. Hiss bekvämt ifrån markplan.

På innergården finns ett stor gemensam uteplats mot Eskilstunaån där de boende kan spendera fina sommarkvällar med att grilla och umgås, eller bara sitta och njuta av utsikten över ån med en bok. Nära till grönområden och vackra promenadstråk på bägge sidor om ån. Inom närområdet finns även restauranger, livsmedelsaffär, gym, apotek, vårdcentral m.m. och till torget och city tar det endast 5-10 min att promenera. För dig som pendlar ligger även tågstationen endast en kort promenad bort.

Välkommen hem!

Rumsbeskrivning

Entré till rymlig hall med gott om utrymme för förvaring i garderober med skjutdörrar. Genomgående i lägenheten löpet ett vitlaserat ekparkettgolv och väggar målade i vitt. Infällda spotlights med dimmer i hall, vardagsrum, kök och badrum.

Hallen öppnas upp i vardagsrum och kök med hörnläge och öppen planlösning. Kök och vardagsrum harmonierar i ett luftigt rum med flera stora fönster och vackra dubbeldörrar som leder ut till den fina balkongen. Vardagsrummet har plats för soffgrupp samt mediamöbel och intill köksön finns gott om plats för ett rejält matbord.

Vitt kök från Vedum med köksö som erbjuder bra förvaring och sittplats. Köket har bänkskivor i vitpigmenterad ek och stänkskydd med snyggt höganäskakel samt vitrinskåp med inbyggd belysning. Utrustning som finns är induktionshäll, inbyggnadugn och micro, kyl/frys samt integrerad diskmaskin.

Väl tilltaget sovrum som rymmer dubbelsäng samt arbetsplats. Förvaring i garderober med skjutdörrar.

Badrum med kakel och klinker från Höganäs i ljus beige färg och golvvärme. Komplett utrustat med toalett, handfat i bred kommod, spegelskåp med LED-belysning, tackdusch med välvda duschdörrar i frostat glas, handdukstork samt egen tvättavdelning med tvättmaskin och torktumlare från Miele samt torkskåp.

Dokument (pdf)

Planlösningar A?rsredovisning 2021 Stadgar

Länkar

Film Föreningens hemsida

Allmän information

Pris

2 495 000

Antal rum

2 varav 1 Sovrum

Boarea

66 kvm

Areauppgift enligt

Bostadsrättsföreningen

Gatuadress

Köpmangatan 7B

Ort

Eskilstuna

Kommun

Eskilstuna

Lägenhetsnummer BRF

201

Våningsplan

2 av 3

Markägare

Föreningen äger marken

Objektskategori

Bostadsrätt

Objektstyp

Lägenhet

Uteplatser

Balkong

Balkong med å-glimt och Fors kyrka

Information om bostadsrättsförening

Bostadsrättsförening

Brf Svärdsliljan 1 i Eskilstuna

Organisationsnummer

769633-7901

Juridisk person kan accepteras

Nej

Taxeringstyp

Privatbostadsföretag (äkta)

TV/internet

Fiber

Uppvärmning och ventilation

Fjärrvärme och FTX-ventilation

Byggnadskommentar

Originalbyggnad med anor från 1800-tal som har restaurerats och byggts om mellan 2017-2019.

Utförda renoveringar

2017-2019 (klart 2019) Originalfastigheten har restaurerats och byggts om till 13 lägenheter. Det har även byggts två nya huskroppar varav en med fyra stadsradhus samt en med två mindre lägenheter direkt vid å-kanten.

Övriga utrymmen i föreningen

Föreningen har en gemensam uteplats på ett stort trädäck med kvällssol och tillgång till gemensam grill- och sittplats samt utsikt över Eskilstunaån.

Antal lägenheter

19

Byggnader

Byggår

Ombyggnadsår 2019

Hiss finns

Ja

Hisskommentar

Bekvämt beläget från markplan

Ekonomi

Månadsavgift

3 567 SEK/månad. I avgiften ingår värme och vatten

Andelstal

3,55715

Andelstal insats

Uppgiften saknas i föreningens register

Andel av månadsavgift

Uppgiften saknas i föreningens register

Beskrivning av Andel av BRF:s nettoskuldsättning

Uppgift om nettoskuldsättning kan ej anges då uppgifter om andelstal av årsavgift saknas i föreningens register

Överlåtelseavgift

1313 SEK

Överlåtelseavgift betalas av

Säljare

Pantsättningsavgift

525 SEK

Boendekostnadskalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Pantförskrivning

är pantsatt

Driftskostnad

Hushållsel

300 SEK/månad

Försäkringskostnad

150 SEK/månad

Summa driftkostnad

450 SEK/månad

Antal personer i hushållet

1

Parkering

Parkeringsbeskrivning

Föreningen har nio parkeringsplatser med el-stolpe för laddning av elbil för 500 kr/mån. Separat kö.

Energideklaration

Energistatus

Energideklaration ej utförd

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy

Karta

Boendekalkyl