Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
Kontakta Mäklaren
Adress
Bielkegatan 2C, Centralt/Vasastaden, Linköping
Typ
Bostadsrätt
KVM
78 kvm
Avgift
4 688 SEK / mån
Rum
3 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Modern nyrenoverad lägenhet belägen i Vasastaden med underbar uteplats

Med ett attraktivt läge på Bielkegatan finner du denna stilrena och charmiga trerummare om 78 kvadratmeter med uteplats, moderna ytskikt, duschrum med tvättmaskin samt en välplanerad och social planlösning med öppna ytor och stor köksö. Bostaden har genomgående större ljusinsläpp som skapar en härlig rymd och är belägen på våning 1 i ett hus med hiss.

Rummen disponeras på ett väldigt bra sätt. Ett stilrent kök i grått som erbjuder bra arbetsytor, köksö med inbyggd förvaring, integrerade vitvaror och rymlig del för matplats och soffa. Två harmoniska sovrum som bägge har plats för säng och goda förvaringsmöjligheter i form av flertalet garderober samt ytterligare möblering. Bostadens vardagsrum bjuder på stora ytor och ligger öppet mot kök och hall. Via hallen finner ni även ett lyxigt helkaklat duschrum med dusch, tvättmaskin, golvvärme och förvaringsskåp. Hallen är utrustad med ett praktiskt och snyggt klinkergolv och rymmer gott om plats för möblering, avhängning och förvaring.

Här bor du i en mycket engagerad förening med närhet till såväl city som resecentrum samt endast ett stenkast från bostaden finns välsorterad matbutik, flertalet restauranger, caféer, gym med mera. Föreningen har under de senaste åren utfört omfattande renoveringar på fastigheten. Man har bland annat gjort stamrenovering på flertalet lägenheter, nya vindslägenheter samt renoverat flertalet trapphus. Lägenheten är lugnt belägen och tyst trots sitt centrala läge.

Tillträde sker enligt överenskommelse. Varmt välkommen!

Rumsbeskrivning

HALL
Den välplanerade och inbjudande hallen öppnar upp lägenheten och välkomnar både boende och gäster med ljusgråa väggar och mörkt klinkergolv. Här finns det mesta man kan kräva av en hall ochsjälvklart är det säkerhetsdörr. Här finns gott om plats för garderober och övrig möblering samt eventuell öppen förvaring. Hallen ansluter till bostadens alla rum inkl badrum.

KÖK
Det sociala, fräscha och moderna köket som renoverades 2022 har ljusa väggar och ekparkett. Utrustningen består av induktionshäll med inbyggd fläkt, inbyggnadsugn samt inbyggnadsmikro, integrerad diskmaskin, integrerad frys och kyl i fullhöjd. I övrigt erbjuder köket rejäl köksbänk, stor köksö med inbyggd förvaring, höga skåp, gråa skåpluckor, delvis vitrinskåp och öppen planlösning mot vardagsrummet.

VARDDAGSRUM
Vardagsrummet är bostadens givna samlingspunkt, ett öppet och stilrent rum med högt i tak, den genomgående ekparketten och ljusa väggar. Här erbjuds generösa sällskapsytor, mycket dagsljus och plats för soffa och matgrupp.

SOVRUM 1
Från hallen når du lägenhetens master bedroom, ett harmoniskt rum med ljusgrå väggar och ekparkett. Rummet har fint ljusinsläpp och utsikt mot den vackra parken.

SOVRUM 2
Även detta med ljusgrå väggar och ekparkett samt den fina utsikten mot parken. Fungerar utmärkt som barnrum, gästrum, kontor eller avlastningsrum.

DUSCHRUM
Stort och smakfullt duschrum som renoverades år 2022 i samband med stambyte i föreningen. Duschrummet är utrustat med toalett, dusch med glasdörrar, handfat i kommod, badrumsskåp, tvättmaskin, golvvärme samt bra arbets- och förvaringsyta. Här ligger ett ljusare grått klinkergolv som går fint ihop med rummets väggar i vitt kakel.

UTEPLATS/ALTAN
Direkt utanför kök och vardagsrum finner ni en stor uteplats. Här kan ni avnjuta morgonkaffet eller sena sommarkvällar i goda vänners lag.
(troligt kommer här byggas en utgång direkt från köket vid kommande fönsterbyte, dock EJ bekräftat av föreningen ännu)

Bostaden har totalrenoverats under år 2022 med nymålade ytskikt genomgående för hela bostaden, nya golv, nytt kök samt nytt duschrum.

Dokument (pdf)

Planlösningar Årsredovisning Brf Jönckeshuset 2021 ED Bielkegatan 2C Stadgar Bielkegatan 2C

Allmän information

Pris

Bud

Antal rum

3 varav 2 Sovrum

Boarea (BOA)

78 kvm

Areauppgift enligt

Bostadsrättsföreningen

Gatuadress

Bielkegatan 2C

Ort

Linköping

Kommun

Linköping

Beskrivning av övriga upplåtna utrymmen

Källarförråd

Lägenhetsnummer BRF

157

Våningsplan

1 av 3

Markägare

Föreningen äger marken

Objektskategori

Bostadsrätt

Objektstyp

Lägenhet

Information om bostadsrättsförening

Bostadsrättsförening

Brf Jönckeshuset

Organisationsnummer

769635-0110

Allmän information

Föreningen Jönckeshuset består av fastigheterna Blomman 11, 12 och 14 och omfattas av 148 st upplåtna bostadsrätter och 13 med hyresrätt samt 18 kommersiella hyreslokaler. I föreningen finns också garage med plats för 21 personbilar.

Brf bildades

2017

Juridisk person kan accepteras

Nej

Taxeringstyp

Privatbostadsföretag (äkta)

Utförda renoveringar

Planerade/utförda renoveringar:
Trapphusbelysning Sturegatan 5.
Nya portar till Bielkegatan 4, 2019.
Stambyte av vissa fastigheter, 2019-2022. Stambytet gäller fastigheten på Bielkegatan samt St Larsgatan 4. De andra fastigheterna stambyttes i början av 2000-talet, det är dessa som kommer spolas under 2021.
Byte av elstammar, Bielkegatan, 2021
I dagsläget pågår byggnation av vindslägenheter av Vasaparken, detta beräknas vara klart innan sommaren 2022.
Föreningen behöver dränera runt huset, detta hoppas de att de kommer igång med i vår.
I pipelinen ligger även fönsterbyte för hela fastigheten. Föreningen kollar på offerter även där och hoppas få detta klart under året. Det kan hända att de delar upp bytet per fastighet och gör de äldsta först.
När dessa planerade åtgärder är färdiga ska föreningen måla om i trapphusen.

Kommande renoveringar

Under året kommer man fortsätta med stambyten men även spolning, elinstallationer, portar och källardörrar.

Övriga utrymmen i föreningen

Antal lägenheter: 159 varav 13 hyresrätter
Antal lokaler: 18

Antal lägenheter

159

Lån i BRF per kvm

15 663

Byggnader

Hiss finns

Ja

Ekonomi

Månadsavgift

4 688 SEK/månad. I avgiften ingår vatten, värme, grundutbud TV

Avgiftsförändringar

Avgifterna höjdes 2023-01-01.

Andelstal

0.74618

Andel av BRF nettoskuldsättning

1 170 550 SEK

Överlåtelseavgift

1313 SEK

Överlåtelseavgift betalas av

Köpare

Pantsättningsavgift

525 SEK

Boendekalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Driftskostnad

Hushållsel

250 SEK/månad

Försäkringskostnad

150 SEK/månad

Summa driftkostnad

400 SEK/månad

Antal personer i hushållet

2

Parkering

Parkeringsbeskrivning

Föreningen har 21 st garageplatser i gemensamt garage. För närvarande är det lång kö på garageplatserna, 2022-02-02. Boendeparkering via LinPark finns utanför fastigheten mot kostnad om 370 kr/månad. Månadsparkering vid Katedralskolan finns om kostnad om 700 kr/månad.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy