Länk kopierad!
Bilder
Budgivning pågår

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
2 695 000 SEK / Högstbjudande
Adress
Formgatan 29, Limhamns sjöstad, Limhamn
Typ
Bostadsrätt
KVM
51 kvm
Avgift
2 914 SEK / mån
Rum
2 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Stilsäker tvåa med havsutsikt och balkong i söderläge!

Varmt välkommen till denna stilsäkra tvåa med magisk utsikt. Här bor man på en lugn gata och bara ett stenkast ifrån kajkanten till Öresund. Bostaden är i toppklass, både vad gäller interiör och exteriör. Välplanerat med fina materialval och bekvämligheter så som egna tvätt- och torkmöjligheter, diskmaskin och hiss från markplan/garaget. Här bjuds det på generösa ytor i både vardagsrum och sovrum. Ett boende för dig som ställer höga krav på läge, komfort och funktionalitet. Här kan man ta del av sol och höra vågornas brus från en fantastisk balkong i söderläge med utsikt mot kajkant och båtar! Njut av härliga dagar med morgon- och kvällsdopp, eller varför inte en skön promenad längst Limhamnsfältet eller längs kajen till Limhamns gemytliga fiskehamn.

Rumsbeskrivning

Rumsbeskrivning: Trappor och hiss tar oss upp till fjärde våningen och till denna trivsamma tvåa. Ytskikten består av ekparkett på golvet och vita, släta väggar. I hallen finns bra och smarta förvaringsmöjligheter i garderob. Till vänster ligger ett badrum med helkaklade ytskikt, dusch med vikdörrar i glas samt badrumsinredning från Vedum. Här har man egen tvätt-avdelning från Siemens samt toalett. Vidare nås ett svalt, luftigt och rofyllt sovrum som rymmer dubbelsäng och stor skjutdörrsgarderob. Från hallen nås även ett vitt och stilfullt kvalitetskök från Marbodal med laminatskiva i mörkgrått och vitt kakel ovan. Energisnåla och vita vitvaror från Siemens, diskmaskin, mikro, induktionshäll samt kyl/frys. Vidare når man balkongen med havsutsikt. I öppen planlösning från kök ligger ett trivsamt vardagsrum som rymmer både soffhörna samt matgrupp för större sällskap.

Dokument (pdf)

Planlösningar Stadgar Brf Lanternan på Limhamn Brf Lanternan Energideklaration Årsredovisning 2021

Länkar

Prospekt

Allmän information

Pris

2 695 000 SEK (Högstbjudande)

Antal rum

2 varav 1 Sovrum

Max antal sovrum

1

Boarea

51 kvm

Areauppgift enligt

Bostadsrättsföreningen

Gatuadress

Formgatan 29

Ort

Limhamn

Kommun

Malmö

Lägenhetsnummer BRF

E1302

Våningsplan

4 av 6

Markägare

Föreningen äger marken

Objektskategori

Bostadsrätt

Objektstyp

Lägenhet

Information om bostadsrättsförening

Bostadsrättsförening

Brf Lanternan på Limhamn

Organisationsnummer

769635-1597

Allmän information

BRF Lanterna på Limhamn är en äkta bostadsrättsförening som äger marken för Formen 1 med adresserna Barlastgatan 26-32 samt Formgatan 25-29. Föreningen upplåter 105 lägenheter fördelade på två bostadshus, samtliga upplåtna med bostadsrätt. En lokal, upplåten med hyresrätt. Föreningen bildades 2017, inflyttning skedde från maj 2020. Skanska Sverige AB har totalentreprenad.

EKONOMI
Bredablick sköter den ekonomiska förvaltningen.
Pantsättningsavgift 1% av gällande prisbasbelopp per pant betalas av pantsättaren (525 kr år 2023)
Överlåtelseavgift 2,5% av gällande prisbasbelopp, köpare betalar denna avgift (1 313 kr år 2023).

Avgiften höjdes senast 2023-01-01.

Föreningen har gemensamt el-abonnemang, den boende debiteras efter faktisk förbrukning.
I nuläget så preliminär debiteras varmvattnet och debiteras/ krediteras under månaderna som kommer efteråt. Dom har individuell avläsning.

UNDERHÅLL OCH RENOVERINGAR
Nybyggnation 2018-2020.

GEMENSAMMA UTRYMMEN
Cykelrum, rum för barnvagn och rullstol i källare.
Lekyta på gården samt cykelparkeringar, gemensamhetsytor med möblering och bänkar. Miljörum.
Externt förråd ingår till varje bostad.

KABEL- TV OCH BREDBAND
Kollektivt avtal för tv grundutbud, bredband och telefoni via ComHem, 189 kr/mån tillkommer. Eventuell fast avgift och samtalsavgifter för telefoni tillkommer och betalas av bostadsrättsinnehavaren direkt till leverantören.

GARAGE OCH PARKERING
I föreningen finns ett underjordiskt varmgarage med 61 garageplatser varav 1 är handikapplats och 15 är laddstationer för elbilar. Garageplatserna kan hyras för 950 kr/månad. För platserna med laddstationer tillkommer kostnad för elförbrukningen. Kösystem nyttjas. Frågor gällande kö vänligen kontakta Bredablick.
I anslutning till fastigheten finns det parkeringsplatser utomhus som man kan hyra via P-Malmö. Parkeringen har inget med föreningen att göra.


ÖVRIGT
Bostadsrättstillägg ingår.

KONTAKT
Mail: styrelsen@lanternanlimhamn.se
Hemsida: www.lanternanlimhamn.bostadsratterna.se

Uppgifterna är hämtade från ekonomisk plan samt säljmaterial för projektet. Spekulanter uppmanas dock att ta kontakt med föreningen för kontroll av ovanstående uppgifter.

Brf bildades

2017

Juridisk person kan accepteras

Nej

Taxeringstyp

Privatbostadsföretag (äkta)

Antal lägenheter

105

Byggnader

Byggår

2020

Hiss finns

Ja

Hisskommentar

Markplan/garage.

Ekonomi

Månadsavgift

2 914 SEK/månad. I avgiften ingår Uppvärmning, Kallvatten, Bostadsrättstillägg

Beskrivning månadsavgift

I avgiften ingår värme, kallvatten och BR-tilläggsförsäkring.
Kostnad för TV grundutbud, bredband och telefoni via ComHem 189 kr/mån.
Summa: 3 103 kr/mån.
Varmvatten och hushållsel avläses individuellt, tillkommer på månadsavin.

Andelstal

0,66200000%

Andel av månadsavgift

0,66200000%

Andel av BRF:s nettoskuldsättning

745 660 SEK

Överlåtelseavgift

1 313 SEK

Överlåtelseavgift betalas av

Köpare

Pantsättningsavgift

525 SEK

Boendekostnadskalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Energideklaration

Energistatus

Energideklaration är utförd

Specifik energianvändning

62 kWh/m²

Energiprestanda, primärenergital

76 kWh/m²

Energiklass

C

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy

Karta

Boendekalkyl