Länk kopierad!

Visningar

tors 23 mar 17:00 - 17:30
Anmälan krävs. Varmt välkomna!

Boka visning

Anmälan till visning. Fyll i formuläret och välj önskat visningstillfälle.

Vill du värdera din nuvarande bostad?

Ta del av vår integritetspolicy

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
1 225 000 SEK / Högstbjudande
Adress
Tingbergsgatan 23, Karlstad
Typ
Bostadsrätt
KVM
53 kvm
Avgift
3 744 SEK / mån
Rum
2 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Ljus och trevlig tvåa med gångavstånd till det mesta!

Varmt välkomna till Tingbergsgatan 23 och denna fina tvåa med ljusinsläpp från två håll!
Man välkomnas av en centrerad hall med avhängningsmöjligheter samt klädkammare. Köket har vita luckor, en mörk bänkskiva som bryter fint mot det ljusa köket. Här finns även plats för matbord intill fönstret. Bostadens sovrum erbjuder plats för dubbelsäng samt flertalet garderober. Vardagsrummet är stort och lätt att möblera och här finns plats för både soffa samt matsalsmöbel. Härifrån nås även balkongen i härligt västerläge. Bostadens badrum totalrenoverades 2019 med kakel, klinkers och golvvärme.
Finns möjlighet att ta över parkering för en kostnad av 250 kr/månad.

Här bor man med närhet till allt man kan önska sig. Inom gångavstånd finner man livsmedelsbutiker, restauranger, sjukhuset samt Mariebergsskogen. Med en promenad om ca 10 minuter når du centrum och allt dess utbud som erbjuds.
Goda kommunikationsmöjligheter erbjuds med flera busshållplatser i området.

Varmt välkommen på visning.
Välkommen hem!

Allmän information

Pris

1 225 000 SEK (Högstbjudande)

Antal rum

2

Boarea (BOA)

53 kvm

Boareabeskrivning

Areauppgiften kan ibland vara inkorrekt på grund av olika orsaker, såsom gamla mätnormer. Om den exakta arean är viktig för köparen bör de låta mäta upp bostaden innan köpet genomförs.

Areauppgift enligt

Bostadsrättsföreningen

Gatuadress

Tingbergsgatan 23

Ort

Karlstad

Kommun

Karlstad

Lägenhetsnummer BRF

0006

Våningsplan

2 av 2

Markägare

Marken är tomträtt

Objektskategori

Bostadsrätt

Information om bostadsrättsförening

Bostadsrättsförening

Brf Fisken 10

Organisationsnummer

769634-3537

Allmän information

ALLMÄN INFORMATION
Föreningen äger fastigheten Karlstad Fisken 10 och består av ett flerbostadshus i två våningar med totalt 10 bostadsrätter samt två källarlägenheter (hyresrätter). Den totala boytan är 448 m².

FÖRSÄKRING
Fastigheten är fullvärdesförsäkrad hos Länsförsäkringar Värmland.

ÖVERLÅTELSEINFORMATION
En överlåtelseavgift tas ut om ca 1 312,5 kr (2,5 % av gällande prisbasbelopp) som betalas av säljare. Vid belåning av bostaden tas en pantsättningsavgift ut om 525 kr/pant (1 % av gällande prisbasbelopp). Beloppen är beräknade på prisbasbeloppet för år 2023. Överlåtelseavgiften betalas av säljaren och pantsättningsavgiften betalas av köparen.


INFORMATIONSINHÄMTNING
Informationen om föreningen har samlats in från styrelsen, förvaltaren, föreningens årsredovisning och stadgar. Som köpare rekommenderas det att verifiera viktig information och fakta. Mäklaren eller SkandiaMäklarna tar inte ansvar för riktigheten av uppgifterna. Senaste verifiering utfördes: 2023-01-16

Taxeringstyp

Privatbostadsföretag (äkta)

TV/internet

Comhem

Uppvärmning och ventilation

Uppvärmning: Fjärrvärme
Ventilation: Självdrag

Byggnadskommentar

Flerbostadshus

Byggnader

Byggår

1948

Ekonomi

Månadsavgift

3 744 SEK/månad. I avgiften ingår Uppvärmning, Vatten, Kabel-TV

Beskrivning månadsavgift

Månadsavgift: 3744 kr
Obligatorisk tillägg för Kabel-TV 80kr

Andelstal

11,83000

Andel av BRF:s nettoskuldsättning

692 545 SEK

Beskrivning av Andel av BRF:s nettoskuldsättning

Indirekt nettoskuldsättning för bostadsrätten visar hur stor del av lånen i bostadsrättsföreningen som indirekt påverkar bostadsrätten. Detta beräknas baserat på information som har samlats in från bostadsrättsföreningen, såväl från årsredovisningen som från lägenhetsregistret för bostadsrättsföreningen.

Överlåtelseavgift

1313 SEK

Överlåtelseavgift betalas av

Säljare

Pantsättningsavgift

525 SEK

Boendekostnadskalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Pantförskrivning

är pantsatt

Driftskostnad

Hushållsel

250 SEK/månad

Försäkringskostnad

120 SEK/månad

Kabel-TV

80 SEK/månad

Summa driftkostnad

450 SEK/månad

Energideklaration

Energistatus

Energideklaration är utförd

Specifik energianvändning

119 kWh/m²

Energiprestanda, primärenergital

112 kWh/m²

Energiklass

D

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy

Karta

Boendekalkyl