Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Knektgatan 1N, Klockartorpet/Hemdal, Västerås
Typ
Bostadsrätt
KVM
85 kvm, biarea 42 kvm
Avgift
5 036 SEK / mån
Rum
4 rum

BR-radhus i bra skick på omåttligt populär adress!

Välkommen till detta radhus upplåten som bostadsrätt där det bara är att flytta in!
Här bor du väldigt bra med en fin och lättskött tomt bestående av grönyta, magnoliaträd, äppelträd, fläderträd samt altan under tak med plats för loungegrupp och matgrupp. Genomgående bra skick i tre plan (85 kvm + 42 kvm) med källare. Eftertraktad och barnvänlig adress med närhet till city.

På Entréplan hittar du hallen med goda avhängningsmöjligheter, socialt vardagsrum med behagliga färgval, öppen spis och plats för soffa. Med ingång från vardagsrummet har du köket som består av vita skåpluckor, bänkskiva i trä, kakel ovan köksbänk, bra förvaringsmöjligheter och goda arbetsytor. Här har du även plats för en matgrupp av den större modellen så att hela familjen med vänner får plats. Plan två erbjuder 2 mycket fina sovrum, inbjudande walk-in-closet med heltäckningsmatta, samt ett helkaklat badrum med badkar, stor kommod, samt toalett. Källarplan erbjuder ett rum som kan användas som kontor eller gästrum, samt tvättstuga och en WC med toalett och kommod. Genomgående för radhuset är att det är otroligt fina furugolv och behagliga färgval på väggar och tak. Detta är helt enkelt ett fantastiskt radhus med ett mycket trivsamt läge i området!

Brf Sommarro är en välskött, stabil och lågt belånad förening med mycket god ekonomi och låga avgifter. Här ingår både uppvärmning och varmvatten samt 2 parkeringskort för fritt nyttjande av föreningens parkeringar, ingen kö till garage. Även fiber är indraget.
Knektgatan ligger i ett mycket populärt och barnvänligt område på Klockartorpet nära affärer, förskolor, E18 och kommunikationer.

Välkommen hem!

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy