Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Tyringegatan 17, Husensjö, Helsingborg
Typ
Bostadsrätt
KVM
94 kvm
Avgift
6 046 SEK / mån
Rum
4 rum

Välplanerad fyra på markplan med egen uteplats. Omtyckt & stabil förening!

Välkommen till en fantastisk chans på Tyringegatan 17, och denna välplanerade fyrarummare på markplan. Här erbjuds luftiga 94 kvadratmeter fördelade på 4 rum och kök. Du kliver in till en hall med goda förvaringsmöjligheter, hallen leder oss till lägenhetens samtliga rum. Bostadens sovrum ligger i fil och erbjuder olika storlekar med plats för både säng och förvaring. Vidare finner vi vardagsrum med direkt access till bostadens härliga uteplats med trädäck. Här finns plats för diverse utemöblemang och härliga utekvällar! Välplanerat och stilrent kök med gott om förvaring från Marlbodal. Köket är kompletterat med en arbetsvänlig köksö. Maskinpark består av diskmaskin, spis, ugn, fläkt, kyl samt frys. Slutligen, värt att nämna bjuds det på ett helkaklat badrum och en gäst-wc i stilrent och tidlöst skick, helkaklat med grå klinkers och vitt kakel. Badrummet har spotlights i tak och är försedd med kombinerad tvättmaskin/torktumlare, duschhörn, golvvärme, handdukstork, handfat med spegelskåp och belysning.

Bostaden håller ett genomgående välvårdat skick. Den fina planlösningen skapar en behaglig atmosfär och ett välkomnande hem.

Här bor du i en populär och stabil bostadsrättsförening. Föreningens medlemmar har tillgång till varsitt rymligt källarförråd, två tvättstugor, övernattningslägenhet mot avgift, p-plats, garage med elektroniska portar, snickar/målar-rum samt trevliga innergårdar med fotbollsplaner, lek/grill- plats. I närområdet finner man ett flertal förskolor, skolor 1-9, idrottsanläggningar, grönområden och aktiviteter. Inte minst god kommunal trafik och ett gott serviceutbud. Från ytterdörren har man gångavstånd till centrum, Olympia, Filborna arena samt Fredriksdalsteatern.

Varmt välkommen på visning med oss på SkandiaMäklarna!

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy