Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
Kontakta Mäklaren
Adress
Utgårdsvägen 25, Lindbacken, Uppsala
Typ
Bostadsrätt
KVM
176 kvm
Avgift
7 790 SEK / mån
Rum
6 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Fristående bostadsrättsvilla i exklusiv design med stor tomt i gavelläge

Äntligen finns möjlighet att köpa en bostadsrättsvilla utöver det vanliga. Detta hem sticker verkligen ut med sin utmärkta planlösning, gavelläge, inglasat uterum, generös takhöjd, eldstad och sitt lugna läge mot skogen. Här genomsyras hela bostaden av exklusiva materialval i industriell stil både invändigt och utvändigt. Ett av endast två fristående hus i Brf Brick med härlig tomt på 807 kvm i gavelläge som omges av häck gör detta till en chans du inte vill missa!

Bostadsrättsparhuset bjuder på 176 välplanerade kvadratmeter med stora, öppna ytor samt mycket gott om förvaringsmöjligheter såväl inomhus som utomhus. Det rymliga Kvänum köket är fullt maskinellt utrustat, håller hög standard och erbjuder god plats för matsalsbord. Öppen planlösning mot vardagsrum skapar en luftigt och inbjudande känsla med härligt ljusflöde och med en stämningshöjande braskamin Ett stort glasparti med gjutjärnsdörrar leder er in till vardagsrummet. Intill entrén ligger ett badrum med dusch. Trappa med svindlande takhöjd på nästan 6 meter och stora takfönster tar oss upp till bostadens andra våning där allrummet utgör övervåningens samlingsrum. Från allrummet når vi bostadens tre sovrum samt ett badrum med badkar och enskild tvättavdelning intill. Föräldrasovrummet erbjuder ett lyxigt dressingroom.

Huset har även en stor välskött trädgård med en ovanmark-pool. På husets framsida har man egen parkeringsplats med möjlighet för två bilar och ett rymligt förråd och en stenlagd uteplats. Från vardagsrummet nås uteplats med trätrall och vy mot skogen. Från matplatsen kliver du ut till det varmbonade orangeriet/uterummet som blir ytterligare en härlig yta att nyttja från tidig vår till svala sensommarkvällar!

Lindbacken har växt fram som ett trivsamt och barnvänligt område med matbutik, idrottshall, flertal förskolor samt skola, många lekplatser och nära till naturen. Man har promenadavstånd till Jälla med elljusspår och uppkörda skidspår vintertid. Dessutom finns här bra kommunikationer med buss och även cykelväg in till centrum samt Gränby Centrum/Gränbystaden och påfart till E4 endast 5 minuter bort med bil.

Under hösten planeras ett litet centrum i Lindbacken med bland annat gym och restauranger. Läs mer på www.handelsbyn.se

Missa inte att anmäla ditt intresse för löpande uppdatering rörande bostaden och möjlighet till förhandsvisning.

Välkommen hem.

Rumsbeskrivning

Hall
Ljus och välkomnande hall med sko- och hatthylla precis innanför entrén. Vitmålade väggar och tjusig grått fiskbensmönstrad klinker.

Kök
Rymligt kök med kökshalvö i den öppna planlösningen mot den generösa matsalen. Köket har sandbeigea köksluckor, ljus bänkskiva i massiv björk och en avställningsyta i grön kolmårdsmarmor samt vitt kakel ovanför arbetsytorna. Exklusiva vitvaror från SMEG med kyl och frys i rostfritt, integrerad spis, fläkt, ugn och diskmaskin. Vitmålade väggar och vitpigmenterat parkettgolv i ask.

Matsal
Väl tilltaget rum mellan kök och vardagsrum med gott om plats för ett stort matsalsbord. Mot vardagsrummet har man ett härligt glasparti med dörrar i gjutjärnsglas. På gaveln finns också ett stort fönsterparti samt altandörr mot uteplatsen vilket ger rummet gott om ljusinsläpp. I matsalen kan man även njuta av den ljuvliga värmen från braskaminen samt härifrån har du utgång till orangeri/uterum. Vitmålade väggar och vitpigmenterat parkettgolv i ask.

Vardagsrum
Luftigt och väl tilltaget rum med ett enormt fönster i industristil mot husets uteplats och trädgård. Rummet har en arbetsbänk mellan de två stora garderoberna varav ena löper vidare längs med hela den inre delen av hallen. Vitmålade väggar och vitpigmenterat parkettgolv i ask.

Inre hall
Genomgångsrum med mycket förvaringsmöjligheter genom ett förråd under trapphuset och en gedigen garderob med skjutdörrar. Här har man även ett förråd där värmepumpen finns. Vitmålade väggar och vitpigmenterat parkettgolv i ask.

Badrum entréplan
Tjusigt helkaklat badrum med golvvärme och belysning med dimmerfunktion. Väl försett med ett underskåp, bänkskiva i sten och handfat ovan, spegel, dusch samt toalett. Vitt kakel på väggar och hexagonmönstrad klinker på golv från CC Höganäs.

Uteplats
Huset har även en stor välskött trädgård med en ovanmark-pool. På husets framsida har man egen parkeringsplats med möjlighet för två till tre bilar och ett rymligt förråd samt en stenlagd uteplats. Från vardagsrummet nås uteplats med trätrall och vy mot skogen. Från matplatsen kliver du ut till det varmbonade orangeriet/uterummet som blir ytterligare en härlig yta att nyttja från tidig vår till svala sensommarkvällar!

ÖVRE PLAN

Allrum
En läcker trappa målad i en ton av rostig korall med specialdesignat räcke i vitt stål och nät och med en takhöjd på nästan 6 meter leder oss upp till övervåningens allrum. Detta rum är centrerat i mitten av huset och utgör övervåningens samlingsplats. Tack vare de stora takfönstren som finns ovanför trappan blir allrummet ljust och luftigt. Vitmålade väggar och vitpigmenterat parkettgolv i ask.

Sovrum 1
Husets master bedroom är rymligt och har gott om plats för en dubbelsäng samt andra möbler om så önskas. I anslutning till detta rum finns även en väl tilltagen walk-in-closet. I ändan av denna walk-in-closet finns en dörr som leder in till tvättrummet och vidare in till badrummet. Vitmålade väggar och vitpigmenterat parkettgolv i ask.

Sovrum 2
Även detta sovrum är i bra storlek och har plats för stor säng samt ytterligare möblering efter önskemål. Genom fönster i dubbla väderstreck får rummet gott om ljus och här finns en mindre alkov som kan användas som läshörna eller skötrum. Vitmålade väggar och vitpigmenterat parkettgolv i ask.

Sovrum 3
Perfekt barnrum/kontor/gästrum efter behov. Här har man fönster i dubbla väderstreck vilket ger ett härligt ljusinsläpp. I detta sovrum finns även en mindre walk-in-closet. Vitmålade väggar och vitpigmenterat parkettgolv i ask.

Tvättrum
Husets tvättrum befinner sig mittemellan sovrummets walk-in-closet och badrummet. Här finns gott om plats för både tvättmaskin, torktumlare och det finns även rymlig arbetsbänk med tvättställ samt hyllor för förvaring. Hexagonmönstrad klinker på golv och väggar i vitt kakel varierat med ljust målade väggar.

Badrum
Från tvättrummet leds vi in i badrummet. Hexagonmönstrad klinker på golv och väggar i vitt kakel varierat med ljust målade väggar. Badrummet är rymligt och har plats för badkar, tvättställ och stor avställningsyta. Under tvättstället finns även ett skåp för förvaring och på väggen finns en handdukstork.

Dokument (pdf)

Planlösningar Årsredovisning 2022 Stadgar Energideklaration

Länkar

Film Föreningens hemsida

Allmän information

Tillträde

Enligt överenskommelse

Antal rum

6 varav 3 Sovrum

Max antal sovrum

4

Boarea

176 kvm

Areauppgift enligt

Bostadsrättsföreningen

Gatuadress

Utgårdsvägen 25

Ort

Uppsala

Kommun

Uppsala

Lägenhetsnummer BRF

25

Våningsplan

2

Markägare

Föreningen äger marken

Objektskategori

Bostadsrätt

Objektstyp

Lägenhet

Information om bostadsrättsförening

Bostadsrättsförening

BRF Brick Lindbacken

Organisationsnummer

769632-1921

Allmän information

Föreningen är medlem i samfällighetsföreningen Södra Lindbacken Samfällighetsförening. Föreningens andel är
2,863 procent. Samfälligheten förvaltar vägar, naturmark, lekanordningar och bullerskydd.

Alla boende har 1 kallförråd som ligger i anslutning till huvudingången på huset.

Brf bildades

2016

Juridisk person kan accepteras

Nej

Taxeringstyp

Privatbostadsföretag (äkta)

TV/internet

Kabel-tv och bredband: Varje boende tecknar upp sig på valfri leverantör. Ingår ej i avgiften.

Uppvärmning och ventilation

Uppvärmning: Värmepump-frånluft (el). Byggnadernas uppvärmning är vattenburen golvvärme plan 1, radiatorer plan 2.
Ventilation: Frånluftsventilation med återvinning

Byggnadskommentar

Byggår 2017

Utförda renoveringar

Föreningen följer en underhållsplan som upprättades 2020 och sträcker sig fram till 2060.

Kommande renoveringar

Inga planerade renoveringar i dagsläget. Föreningen har en underhållsplan som de följer. (Kontrollerat med föreningen 18/7 - 2023).

Övriga utrymmen i föreningen

En hjärtstartare kommer så småningom att finns, som föreningen ska samordna tillsammans med Brf Eira. (Kontrollerat 17/8 - 2023).

Byggnader

Byggår

2017

Hiss finns

Nej

Ekonomi

Månadsavgift

7 790 SEK/månad

Beskrivning månadsavgift

I avgiften ingår: Kallvatten & sophämtning.
Elavtal samt bostadsrättstillägg tecknas separat av boende.
För ventilation, samt produktion av värme och varmvatten är en frånluftsventilation i respektive lägenhet, där bostadsrättshavaren själv står för driftskostnader - elförbrukning.

Avgiftsförändringar

En höjning av avgiften har per den 1/3-2023 höjts med 12 %. Utifrån hur räntenivån utvecklas under 2023 kan ev. ytterligare höjningar komma att behöva göras. (Kontrollerat med föreningen 17/8 - 2023).
Föreningen accepterar delat ägande. Föreningen har satt en 50/50 % på ägande i form av förälder/barn.
Juridiska personer godkänns ej.

Andelstal insats

7,83262

Andel av månadsavgift

0,0780113

Andel av BRF:s nettoskuldsättning

2 353 352 SEK

Beskrivning av Andel av BRF:s nettoskuldsättning

Uträkning av bostadsrättslägenhetens andel av bostadsrättsföreningens nettoskuld är baserad på uppgifter som hämtats från bostadsrättsföreningens årsredovisning för 2022-01-01 - 2022-12-31

Kommentar

Driftskostnader är enligt schablon, detta kan variera beroende på livsstil, avtal och användning.

Överlåtelseavgift

1313 SEK

Överlåtelseavgift betalas av

Köpare

Pantsättningsavgift

525 SEK

Boendekostnadskalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Pantförskrivning

är pantsatt

Driftskostnad

Hushållsel

3 500 SEK/månad

Försäkringskostnad

200 SEK/månad

Försäkringsinformation

Bostadsrättstillägg samt egen hemförsäkring tecknas själv av de boende. Ingår ej i avgiften.

Summa driftkostnad

3 700 SEK/månad

Antal personer i hushållet

4

Parkering

Parkeringsbeskrivning

Det finns plats för 1-2 bilar vid boendens pergola på tomten.
Inga externa garage eller p-platser finns. (Kontrollerat med föreningen 21/8 - 2023).

Energideklaration

Energistatus

Energideklaration är utförd

Specifik energianvändning

56 kWh/m²

Energiprestanda, primärenergital

100 kWh/m²

Energiklass

D

Besiktningsman

Peter Sundmark

Kommentar

Atemp: 176

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy