Länk kopierad!

Visningar

lör 29 apr 14:15 - 15:00
Bokad visning. Hjärtligt välkomna på visning, kontakta ansvarig mäklare för mer information.

Boka visning

Anmälan till visning. Fyll i formuläret och välj önskat visningstillfälle.

Vill du värdera din nuvarande bostad?

Ta del av vår integritetspolicy

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
1 545 000 SEK / Högstbjudande
Adress
Packhusgatan 27, Limhamn Sjöstad, Limhamn
Typ
Bostadsrätt
KVM
34.5 kvm
Avgift
2 316 SEK / mån
Rum
1 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Nyproducerad etta på omtyckta Limhamns Sjöstad

Ta chansen att bli den första att flytta in till denna eftertraktade adress på toppen läge på Limhamns sjöstad. Här bor du i en smart planerad lägenhet med fantastiska sociala ytor, stor balkong om 10 kvm² och ett ljuvligt ljusinsläpp. Här blir varje dag en dag nära havet!

Den här nyproducerade bostaden erbjuder ett bekvämt och modernt hem där ingenting fattas. En öppen och ljus lägenhet utöver det vanliga där den exklusiva känslan är genomgående och där man tack vare den väldisponerade planlösningen upplever bostaden större än sina kvadrat. Kök och vardagsrum samsas i en öppen sällskapsyta och bjuder naturligt in rofyllda stunder. Lägg därtill en balkong som nås från vardagsrummet och blir en ytterligare social yta att umgås på. Under de varmare sommarhalvåret förlänger balkongen bostaden där du och ditt favoritsällskap kan njuta av härliga sommarkvällar. Utöver detta finns en rymlig hall med skjutdörrsgarderob och ett helkaklat badrum i generös storlek med egna tvättmöjligheter.

Här bor du i en aktiv förening med friköpt mark där samtliga bostäder är miljöcertifierade som kan ge förmånen till ett grönt bolån. Bil och cykelpool finns att tillgå och till innergården kommer bland annat boulebana, utemöbler och bänkar.

Havsbrynet är ett kvarter på kajkanten på Limhamns Sjöstad. Limhamns Sjöstad är ett populärt bostadsområde med något för alla, här finns allt vardagen kräver - storstadspuls och småstadsidyll, goda kommunikationer, gym, matbutiker, skolor och vårdcentral. Här har du havet ett par steg utanför dörren och det är inte mycket längre till badet på Ribban, mysiga Limhamn eller centrala Malmö. Upptäck ett smidigt boende med fokus på det sociala och trygga livet där all service redan finns på plats.

Rumsbeskrivning

HALL
Välkomnande entré med avhängningsmöjligheter och skjutdörrsgarderob.

KÖK
Släta vita luckor och bänkskiva i laminat från Marbodal. Underlimmad rostfri diskho med engreppsblandare. Stänkskydd ovan bänkskiva i kakel. Inbyggd volymkåpa. Köket är utrustat med kombinerad kyl/frys, diskmaskin, induktionshäll, ugn och mikrovågnsugn från Siemens. Bänkbelysning LED spotlight.

ALLRUM
Optimal planlösning med ljus genomgående färgsättning där man enkelt kan möblera fritt och god smart förvaring.

WC
WC är försett med tvättställ med kommod och spegel med belysning ovan. Duschhörna i glas, INR. Duschblandare med duschset. Krokar och toalettpappershållare. Kombinerad tvättmaskin och torktumlare från Siemens. Takbelysning.

Dokument (pdf)

Informationsbroschyr Brf Havsbrynet Ekonomisk plan - Brf Havsbrynet Trygg bostadsrättsförening - Brf Havsbrynet

Allmän information

Pris

1 545 000 SEK (Högstbjudande)

Antal rum

1

Boarea (BOA)

34.5 kvm

Areauppgift enligt

Bostadsrättsföreningen

Gatuadress

Packhusgatan 27

Ort

Limhamn

Kommun

Malmö

Lägenhetsnummer BRF

E-1303

Våningsplan

4 av 7

Markägare

Föreningen äger marken

Objektskategori

Bostadsrätt

Objektstyp

Lägenhet

Information om bostadsrättsförening

Bostadsrättsförening

Havsbrynet

Organisationsnummer

769638-7088

Allmän information

Havsbrynet ligger precis vid kajkanten med fin utsikt över Öresund. Det är lätt att förälska sig i livet som sjöstadsbo. Du bor nära havet, inramad av en vacker horisont som skiftar med väder och vindar. Från Limhamns Sjöstad är det nära till allt ? storstadspuls och småstadsidyll, kultur och eftertanke, öppna fält och djupblått hav. Här blir varje dag en dag vid havet, med förtrollande vyer och härligt umgänge med grannar, vänner och familj nere i småbåtshamnen eller i parken. Längs kajpromenaden är det alltid liv och rörelse. På bara några minuters promenad finns dessutom all tänkbar service i Limhamns charmiga småstadsidyll. Längs vägen passerar du favoriter som Hylliekrokens golfbana, Limhamns fältet och Ribban där du kan njuta av salta dopp. Få andra stadsdelar kan skryta med att ha en badstrand med tillhörande kallbadhus på vardera sida om sig.

Brf Havsbrynet är en äkta förening som förvaltar fastigheten Sandformen 1 och består av 148 st bostadslägenheter. Brf Havsbrynet registrerades den 12 maj 2020 med beräknad inflytt december 2022 - juli 2023.

EKONOMI
Engångsavgifter i samband med en överlåtelse;
- Överlåtelseavgift 2,5% av gällande prisbasbelopp, köparen betalar (1313 kr år 2023).
- Pantsättningsavgift 1% av gällande prisbasbelopp per pant betalas av pantsättaren (525 kr år 2023).

GEMENSAMMA UTRYMMEN
Lägenhetsinnehavaren disponerar ett förråd i källaren samt en gemensam lokal om ca 86 kvm som bostadsrättsföreningen själv bestämmer hur och till vad den ska användas. Källarvåningen innehåller garage, lägenhetsförråd, barnvagns- och cykelrum. Innergårdarna har belysning och det finns cykelställ, bänkar och bord. Husen är så placerade att en ändamålsenlig samverkan kan ske mellan bostadsrättshavarna.

KABEL-TV OCH BREDBAND
Kollektiv avtal med Tv, Bredband och telefoni via Telia.

GARAGE OCH PARKERING
Det finns 82 parkeringsplatser (varav 3 är reserverade för rörelsehindrade) för föreningens medlemmar i ett gemensamt underjordiskt garage under kvarteret. Parkeringsplatser finns även på kvartersgatorna samt i ett parkeringshus. Garageplatser fördelas utifrån i den ordning som lägenheterna tecknas. Samtliga boende får även ett 10-årigt medlemskap i eldriven bil- och lådcykelpool via OurGreenCar.

Ytterligare 30 parkeringsplatser finns att tillgå via parkeringsavtal. Dessa parkeringar ligger inte på den egna fastigheten. Avtalet för de 30 parkeringsplatser gäller i 25 år.

Besöksparkering finns primärt på kvartersgatorna i området. Det finns cykelställ på innergård och i anslutning till trapphusentréerna samt cykelförråd i källare och bilgarage under mark.

ÖVRIGT
Samtliga bostäder är miljöcertifierade i detta projekt som kan ge förmånen till ett grönt bolån. Om inte alla bostäder säljs går Skanska in som medlem i bostadsrättsföreningen och köper in de osålda lägenheterna. Skanska står då för insats och avgift och fortsätter att sälja lägenheterna som vanligt.

KONTAKT
E-post: hanna.bengtsson@skanska.se
Hemsida: https://bostad.skanska.se/sok-bostad/malmo/limhamn/havsbrynet/

Uppgifterna är hämtade från berörd förening lämnad information. Spekulanter uppmanas dock att ta kontakt med föreningen angående kontroll av ovanstående uppgifter, planerade renoveringar samt eventuella avgiftsförändringar.

Juridisk person kan accepteras

Nej

Taxeringstyp

Privatbostadsföretag (äkta)

Byggnadskommentar

Husen får en varierad fasad som blandar tegel och betong vilket ger ytan ett vackert uttryck som går väl med den lummiga gården och utsikten över vattnet. På taken finns det solceller som kompenserar för en del av husets energiförbrukning.

Brf Havsbrynet är mörkgrönt vilket innebär att det uppfyller extra strikta miljökrav. Skanska förklarar: "På mörkgröna hem ställer vi väldigt höga krav på energianvändningen. Målet är att alla mörkgröna hem ska ha netto noll primärenergi. Vilket innebär att huset genererar lika mycket förnybar primärenergi, som det behöver för värme, kyla, varmvatten och fastighetsel. Detta kan till exempel lösas genom en kombination av solceller och andra energismarta lösningar som extra mycket isolering och effektiva fönster."

Övriga utrymmen i föreningen

Till föreningen tillhör en lummig och mysig innergård med sittplatser, härlig utsiktsplats som blickar ut över vattnet, en boulebana och en pergola med bänkar. Vid utsiktsplatsen finns även en sandlåda för barnen. Kort sagt blir innergården en naturlig förlängning av hemmen och kanske framförallt balkongerna i Havsbrynet.

Gården blir trygg och trivsam även på kvällstid tack vare en stilfullt designad ljussättning. De behagligt upplysta entréerna välkomnar dig hem varje kväll. I källaren finns lådcyklar som går att hyra och under kvarteret finns det ett garage som du enkelt når med hiss från trapphusen. Här hittar du även en bilpool.

Byggnader

Byggår

2023

Hiss finns

Ja

Hisskommentar

Från markplan.

Ekonomi

Månadsavgift

2 316 SEK/månad. I avgiften ingår ingår uppvärmning av bostad, kallvatten samt grundutbudet för TV och bredband. Varmvatten och hushållsel debiteras efter förbrukning. Kollektivt avtal för tv grundutbud, bredband och telefoni via Telia, 150 kr/mån tillkommer som ett obligatoriskt tillägg.

Beskrivning månadsavgift

Föreningen har gemensamt el-abonnemang, den boende debiteras efter faktisk förbrukning. Förbrukning av varmvatten debiteras den boende efter faktisk förbrukning.

Beskrivning av Andel av BRF:s nettoskuldsättning

Det saknas underlag för att räkna ut indirekt nettoskuldsättning.

Boendekostnadskalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy

Karta

Boendekalkyl