Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Trillans väg 49, Jarlaberg, Nacka, Nacka
Typ
Bostadsrätt
KVM
63 kvm
Avgift
4 426 SEK / mån
Rum
2 rum

Ansvarig mäklare

Magnus Willes
Ansvarig mäklare Magnus Willes

Smakfullt renoverad 2:a i populära Jarlaberg

Välkommen hem till denna välrenoverade bostad mitt i idyllen Jarlaberg. Här bor du lugnt och tryggt samtidigt som du har närhet till ett stort utbud av restauranger, butiker, mataffärer och kommunikationer.

Nu finns möjligheten att förvärva en totalrenoverad 2:a om 63 kvm med balkong i soligt läge. Bostaden är mycket välplanerad med hög standard så som genomgående ekparkettgolv och fönsterbänkar av natursten. Väggarna är målade i mjuka och ljusa färger.

Det nyrenoverade köket är placerat centralt i lägenheten och går i ljusa färger. Här finns också rymlig matplats placerad i burspråk vilket ger ett härligt ljusinsläpp. Från matplatsen nås balkong i sydvästligt läge med gott om soltimmar. Balkongen vätter mot lugn och grönska.

Vardagsrummet är väl tilltaget och bjuder rikligt ljusinsläpp. Bostadens sovrum går i ljus kalkfärg och har gott om plats för dubbelsäng, förvaring, skrivbord samt ytterligare möblemang. Intill sovrummet finns rymlig klädkammare som likväl kan disponeras som tex. kontor/barnkammare/lekrum. Badrummet är mycket stilrent med högklassigt fasat kakel, golvvärme, lyxigt badkar samt både tvättmaskin och torktumlare.

Ett unik boende som måste upplevas på plats.

I Jarlaberg bor du i direkt närhet till naturen med Nyckelviken på promenadavstånd, liksom vackra strandpromenader och den inre skärgården. Här bor ni bekvämt med närhet till all tänkbar service i Nacka Forum. Nacka Strand ligger precis nedanför och är idag en blomstrande stadsdel med restauranger, padelbanor, gym och pendelbåtar till både stad och skärgård.

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy