Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
Kontakta Mäklaren
Adress
Krabbes väg 27, Söder/Hästhaga, Varberg
Typ
Bostadsrätt
KVM
93 kvm
Avgift
5 039 SEK / mån
Rum
4 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Nu har jag nöjet att presentera en underbar lägenhet om 4 rok på populära Krabbes väg 27. Lägenheten är i finfint skick med dubbla badrum, öppen härlig planlösning och härlig balkong med havsutsikt. Här är det bara att flytta in och och njuta av sitt boende. Denna bostad marknadsförs som redo vilket innebär att säljarna är öppna för en försäljning ifall de hittar sitt nya boende enligt önskemål. Varmt välkommen med din intresseanmälan.

Allmän information

Pris

Högstbjudande

Antal rum

4 varav 3 Sovrum

Boarea (BOA)

93 kvm

Areauppgift enligt

Säljaren

Gatuadress

Krabbes väg 27

Ort

Varberg

Kommun

Varberg

Lägenhetsnummer BRF

1202

Våningsplan

3 av 6

Markägare

Föreningen äger marken

Objektskategori

Bostadsrätt

Objektstyp

Lägenhet

Information om bostadsrättsförening

Bostadsrättsförening

Brf Kasematten 2

Organisationsnummer

769625-73982

Allmän information

Brf Kasematten med organisationsnummer 769625-73982 äger byggnader och mark med beteckningen Varberg Kasematten 19 som är bebyggd med 2 st flerfamiljshus år 2017. Här finns totalt 48 st bostadsrättslägenheter på adresserna Krabbes Väg 25 och 27. Den totala ytan uppgår till 4 008 m² och fördelas på 1 st 1 rok, 7 st 2 rok, 25 st 3 rok, 13 st 4 rok samt 2 st 5 rok.

Brf bildades

2013

TV/internet

Fiber via Telia

Uppvärmning och ventilation

Fjärrvärme

Utförda renoveringar

Nabo Förvaltning AB sköter den ekonomiska förvaltningen och Markplanering och Systeminstallation sköter den tekniska förvaltningen för föreningen.

Övriga utrymmen i föreningen

I det privata garageplanet, som ligger under huset, finns parkeringsplatser och förråd. Härifrån tar du hissen direkt upp till ditt våningsplan. Varje lägenhet har varsin p-plats, det finns 44 st inomhus och 4 st utomhus. Kostnad 550 kr/mån. Föreningen har för avsikt att installera laddboxar.

Byggnader

Byggår

2017

Hiss finns

Ja

Ekonomi

Månadsavgift

5 039 SEK/månad

Andelstal

0,023204

Andel av månadsavgift

0,023204

Boendekalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Parkering

Parkeringsbeskrivning

I det privata garageplanet, som ligger under huset, finns parkeringsplatser och förråd. Härifrån tar du hissen direkt upp till ditt våningsplan. Varje lägenhet har varsin p-plats, det finns 44 st inomhus och 4 st utomhus. Kostnad 550 kr/mån. Föreningen har för avsikt att installera laddboxar.

Energideklaration

Energistatus

Energideklaration är utförd

Energiprestanda, primärenergital

64 kWh/m²

Energiklass

C

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy