Länk kopierad!

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
3 695 000 SEK / Högstbjudande
Adress
Formgatan 24, Limhamns sjöstad, Limhamn
Typ
Bostadsrätt
KVM
84.5 kvm
Avgift
4 814 SEK / mån
Rum
4 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Nyproducerad 4:a med uteplats på bästa läge i Limhamns Sjöstad!

Perfekt planerad fyra med 2,9 m i takhöjd som är inflyttningsklar i april. Bostaden är i toppklass, både vad gäller interiören och exteriören. Välplanerad med fina materialval så som påkostad bänkskiva och vitpigmenterad parkett. I centrum står bostadens uteplats på hela 19 kvm. Här kan sena sommarkvällar spenderas med familj och vänner. Det erbjuds bekvämligheter så som egna tvätt- och torkmöjligheter, ett badrum med dusch, gäst-wc, diskmaskin och hiss från markplan/garaget. Här bjuds det på generösa ytor i både vardagsrum och sovrum. Ett boende där man kan höra vågornas brus från uteplatsen med utsikt mot lugnet på innergården! Njut av härliga dagar med morgon- och kvällsdopp, eller varför inte en skön promenad längst kajkanten.

Rumsbeskrivning

Takhöjden i lägenheten är 2,90 m , vilket ger en härlig känsla. Samtliga innerdörrar (5st) är i massivt trä.

Kök: Golv ekparkett, 3-stav vitpigmenterad. Väggar målat vitt. Tak målat vitt. Skåpsinredning från Marbodal, köksluckorna är lucka Malevik ljus, handtag i borstad mässing, bänkskiva Venato bianco av kvartskomposit. Underlimmad rostfri diskho. Engreppsblandare. Stänkskydd ovan bänkskiva Terraso mörkbeige, kakel. lnbyggd volymkåpa. Separat kyl och frys i rostfritt, helintegrerad diskmaskin, induktionshäll, inbyggnadsugn och inbyggnads mikrovågsugn, Siemens. Bänkbelysning LED spotlight.

Vardagsrum: Golv ekparkett, 3-stav vitpigmenterad. Väggar målat vitt. Tak målat vitt. Fönsterbänk av natursten.

Sovrum: Golv ekparkett, 3-stav vitpigmenterad. Väggar målat vitt. Tak målat vitt. Fönsterbänk av natursten. Skjutdörrsgarderob.

Sovrum: Golv ekparkett, 3-stav vitpigmenterad. Väggar målat vitt. Tak målat vitt. Fönsterbänk av natursten.

Sovrum: Golv ekparkett, 3-stav vitpigmenterad. Väggar målat vitt. Tak målat vitt. Fönsterbänk av natursten.

WC/dusch/tvätt: Golv klinker i antracit. Väggar kakel i matt brungrå färg. Tak målat vitt. Golvstående WC-stol. Tvättställ med kommod, vit. Spegel med belysning ovan. Engreppsblandare. Duschhörna i frostat glas. Duschblandare med duschset. Krokar och toalettpappershållare. Tvättmaskin och torktumlare Siemens. Ovan tvättmaskin/torktumlare finns bänkskiva och väggskåp. Takbelysning.

WC: Golv klinker Kustgranit ljusgrå. Väggar målat vitt. Tak målat vitt. Golvstående WC-stol. Tvättställ, kommod Viskan Grip Pro 40, Premium White. Spegel med belysning. Engreppsblandare. Krokar och toalettpappershållare. Takbelysning.

Hall: Golv ekparkett, 3-stav vitpigmenterad. Väggar målat vitt. Tak målat vitt. Skjutdörrsgarderob och städskåp vid entrén. Ytterligare en skjutdörrsgarderob vid sovrumsdelen.

Uteplats: Golv markbetongplattor. Väggar fasad. Tak balkong ovan. Eluttag och belysning.

Dokument (pdf)

Planlösningar Brf Havsbrynet Stadgar Brf Havsbrynet Ekonomisk plan

Länkar

Film

Allmän information

Pris

3 695 000 SEK (Högstbjudande)

Antal rum

4 varav 3 Sovrum

Max antal sovrum

3

Boarea (BOA)

84.5 kvm

Areauppgift enligt

Enligt upplåtelseavtal

Gatuadress

Formgatan 24

Ort

Limhamn

Kommun

Malmö

Lägenhetsnummer BRF

D-1003

Våningsplan

1 av 5

Markägare

Föreningen äger marken

Objektskategori

Bostadsrätt

Objektstyp

Lägenhet

Information om bostadsrättsförening

Bostadsrättsförening

Brf Havsbrynet

Organisationsnummer

769638-7088

Allmän information

BRF Havsbrynet är en äkta bostadsrättsförening som äger marken för Sandformen 1 med adresserna Formgatan 24-30 samt Packhusgatan 25-29. Föreningen upplåter 148 lägenheter samt en övernattningslägenhet fördelade på tre bostadshus med 5-9 våningsplan, samtliga upplåtna med bostadsrätt. En lokal, upplåten med hyresrätt . Föreningen bildades 2020, inflyttning beräknas ske från hösten 2022 - juli 2023. Skanska Sverige AB har totalentreprenad.

EKONOMI
Ekonomisk förvaltning ej utsedd.
Pantsättningsavgift 1% av gällande prisbasbelopp per pant betalas av pantsättaren (525 kr år 2023)
Överlåtelseavgift 2,5% av gällande prisbasbelopp, köpare betalar denna avgift (1 313 kr år 2023).

Föreningen har gemensamt el-abonnemang, den boende debiteras efter faktisk förbrukning.
Förbrukning av varmvatten debiteras den boende efter faktisk förbrukning.

UNDERHÅLL OCH RENOVERINGAR
Nybyggnation 2020-2022.

GEMENSAMMA UTRYMMEN
Cykelrum, rum för barnvagn och rullstol i källare.
Lekyta på gården samt cykelparkeringar, gemensamhetsytor med bland annat boulebana, möblering och bänkar. Miljörum.

KABEL- TV OCH BREDBAND
Kollektivt avtal för tv grundutbud, bredband och telefoni via Telia, 150 kr/mån tillkommer som ett obligatoriskt tillägg. Eventuell fast avgift och samtalsavgifter för telefoni tillkommer och betalas av bostadsrättsinnehavaren direkt till leverantören.

GARAGE OCH PARKERING
I föreningen finns ett underjordiskt varmgarage med 82 garageplatser varav 3 är reserverade för bilpool. Ett antal laddstationer för elbilar. Garageplatserna kan hyras för 1100 kr/månad. För platserna med laddstationer tillkommer kostnad för elförbrukningen. Kösystem nyttjas. Frågor gällande kö vänligen kontakta bostadsrättsföreningen.
Ytterligare 30 parkeringsplatser finns att tillgå via parkeringsavtal, dessa parkeringsplatser ligger inte på den egna fastigheten. Avtalet för dessa platser gäller i 25 år.

ÖVRIGT
Bostadsrättstillägg ingår i avgiften.
Brf-innehavaren har ett eget förråd i källarplan.

KONTAKT
Mail: jonathan.santos@skanska.se

Uppgifterna är hämtade från ekonomisk plan samt säljmaterial för projektet. Spekulanter uppmanas dock att ta kontakt med föreningen för kontroll av ovanstående uppgifter.

Brf bildades

2020

Juridisk person kan accepteras

Nej

Taxeringstyp

Privatbostadsföretag (äkta)

Antal lägenheter

148

Byggnader

Byggår

2023

Hiss finns

Ja

Hisskommentar

Från markplan/garage

Ekonomi

Månadsavgift

4 814 SEK/månad. I avgiften ingår Uppvärmning, Bostadsrättstillägg

Beskrivning månadsavgift

Obligatoriskt tillägg om 150 kr/mån avseende TV/bredband/tele.
Uppvärmning av varmvatten och hushållsel erlägges efter en schablonkostnad om ca 1 070 kr/mån som avräknas mot faktisk förbrukning.

Andelstal

0,7380 %

Andelstal kommentar

Preliminärt andelstal enligt upplåtelseavtal

Överlåtelseavgift

1 313 SEK

Överlåtelseavgift betalas av

Köpare

Pantsättningsavgift

525 SEK

Boendekostnadskalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Energideklaration

Energistatus

Energideklaration ej utförd

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy

Karta