Länk kopierad!

Visningar

sön 12 feb 12:00 - 12:40
Anmälan krävs via mäklarens hemsida. Önskar du annan visningstid kontakta mäklaren Julia Hellman!

Boka visning

Anmälan till visning. Fyll i formuläret och välj önskat visningstillfälle.

Vill du värdera din nuvarande bostad?

Ta del av vår integritetspolicy

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
2 550 000 SEK / Högstbjudande
Adress
Berguven 32, Hovås, Hovås
Typ
Bostadsrätt
KVM
44.5 kvm
Avgift
2 760 SEK / mån
Rum
2 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Nyproducerad tvåa från 2020 med solig uteplats i söderläge!

På mysiga Uggleberget finner vi denna trivsamma och kvadrat smarta lägenhet om två rum och kök. Nyproducerad 2020 som erbjuder ett boende med hög kvalitet och bekvämlighet. Unikt boende med solig uteplats i söderläge med eftermiddags- och kvällssol att njuta av. Perfekt för dig som älskar att plantera, äta middagen utomhus eller bara njuta av solen. Utanför fönstren är det lummig grönska från vår till höst. Läget är perfekt, och här erbjuds ett lugnt boende med såväl citynära läge, natur samt havet på kort promenadavstånd. Känslan finns av ett modernt och fräscht boende.

Komplett kök från HTH med rostfria vitvaror med hel kyl och frys och öppen planlösning mot vardagsrummet med utgång till uteplatsen. Stilrent badrum med vardagslyx såsom golvvärme, handdukstork samt tvättmaskin/torktumlare! Rymligt sovrum med plats för dubbelsäng, gott om plats för förvaring i form av platsbyggd garderob.

-Låg Avgift!

Nya Hovås är en mycket attraktiv stadsdel med närhet till både kust och skog. Längs kusten finns flera småbåtshamnar och på cykelavstånd hittar man flera härliga badplatser med både klippor och sandstrand såsom Amundön, Askimsbadet, Hovåsbadet eller Killingholmen.
Ett bra sätt att lära känna kustremsan är att cykla på den tidigare banvallen för Säröbanan. Den sträcker sig längs större delen av kusten och bjuder på många vackra vyer. För den som vill vandra och vistas i ett vackert skogs- och hedlandskap finns Sandsjöbackareservatet med härliga Oxsjön. Billdals park är också ett trevligt område för både lek och motion, i anslutning till parken ligger det en ridskola.
Billdal har en ishall och närhet till Askims sim- och sporthall. Populära och välrenommerade skolan Nobla skolan Nya Hovås finns också här i Nya Hovås.
Vid Kodakhuset finns ICA-Kvantum, vårdcentral, Bvc, tandläkare, blomsterhandel, apotek, systembolag, gym, bowling, frisör, fyra restauranger, fiskhandel, konditori och flera butiker. Bra förbindelser med bussar in till city, 20 minuter in till Linnéstaden samt bra förbindelse till knutpunkten Frölunda Torg.

Varmt välkommen på visning!

Rumsbeskrivning

Hall
Bakom ytterdörren väntar en inbjudande hall med möjlighet till avhängning innanför dörren. Lägenheten är nyproducerad Oktober 2020 vilket betyder att designen är modern och till ytskikten har man valt en fin och varm nyans av harmoniska färger på väggar samt genomgående parkettgolv.

Kök/Vardagsrum
Köket från HTH är inrett med tidlösa färgval med ljusa fronter och vitt kakel mot bänkskiva i ljusgrått. Det tidsenliga intrycket förstärks med vitvaror som följer i rostfritt. Utrustningen består av spishäll, spisfläkt, inbyggnadsugn, inbyggnadsmikro, kyl och frys i fullhöjd samt integrerad diskmaskin.

Vardagsrummet och köket förenas i ett öppet samband. Detta resulterar i en stor sociala yta med plats för såväl matbord som sektionssoffa med tillhörade möbler. Rummets stora fönster bjuder på härligt naturligt ljusinsläpp. Från vardagsrummet nås lägenhetens guldkorn, en fri belägen uteplats med vidsträckt utsikt och bästa söderläge med eftermiddags- och kvällssol.

Sovrum
Här erbjuds ett sovrum av bra storlek men rofyllt läge. Sovrummet rymmer dubbelsäng med tillhörande sidobord utan problem och platsbyggd garderob.

Badrum
Badrummet följer lägenhetens stilrena formspråk med vita väggar och grått golv. Exklusiva matrialval något utöver det vanliga. Utrustningen består av wc, dusch med vikbara glasdörrar, kommod samt spegelskåp, handdukstork samt golvvärme. I badrummet finns dessutom vardagslyx såsom en tvättsektion försedd med tvättmaskin/torktumlare samt arbetsbänk och överskåp.

Dokument (pdf)

Planlösningar Årsredovisning Stadgar Berguven 30, Berguven 32, Uggleberget 15

Länkar

Film

Allmän information

Pris

2 550 000 SEK (Högstbjudande)

Antal rum

2 varav 1 Sovrum

Boarea (BOA)

44.5 kvm

Areauppgift enligt

Bostadsrättsföreningen

Gatuadress

Berguven 32

Ort

Hovås

Kommun

Göteborg

Beskrivning av övriga upplåtna utrymmen

Förråd tillhör lägenheten.

Lägenhetsnummer BRF

32-1001

Våningsplan

0

Markägare

Föreningen äger marken

Objektskategori

Bostadsrätt

Information om bostadsrättsförening

Bostadsrättsförening

BRF Sparvugglan i Hovås

Organisationsnummer

769635-8832

Allmän information

Bostadsrättföreningen Sparvugglan vänder upp sin fasad mot söder och välkomnar ljuset. Här uppe på Uggleberget är ytorna generösare och husen integreras med naturen.

Brf Sparvugglan. Föreningen är en äkta bostadsrättsförening. I föreningen finns 38 lägenheter, samtliga upplåts med bostadsrätt. Föreningen registrerades 2018. Till föreningen hör adresserna: Berguven 30-32. Föreningen äger marken.

Föreningen har köpt fastigheten (äger marken).

Taxeringstyp

Privatbostadsföretag (äkta)

TV/internet

Föreningen är ansluten till TV och bredband via Comhem.

Uppvärmning och ventilation

Vattenburna radiatorer/ konvektorer i lägenheterna vilka är anslutna till
bergvärmepump med återvunnen värme från ventilationen. Elektrisk
golvvärme finns som komplement till den ordinarie uppvärmningen i
badrummen.

Mekanisk frånluft med återvinning och tilluft genom ventiler i fasad.

Byggnadskommentar

Flerbostadshus

Kommande renoveringar

Huset är helt nybyggt 2020.

Övriga utrymmen i föreningen

I föreningen finns ett övernattningsrum att hyra för medlemmarna med angränsande bastu och duschutrymme.

Det finns även cykelrum, garage samt sopsortering i huset.

Byggnader

Byggår

2020

Hiss finns

Ja

Ekonomi

Månadsavgift

2 760 SEK/månad. I avgiften ingår Inkl. bredband

Andelstal

2,09306 %

Andel av BRF:s nettoskuldsättning

735 384 SEK

Överlåtelseavgift

1313 SEK

Överlåtelseavgift betalas av

Köpare

Pantsättningsavgift

525 SEK

Boendekostnadskalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Pantförskrivning

är pantsatt

Parkering

Parkeringsbeskrivning

Parkering finns under huset där hissen går upp till översta våningsplan. I föreningen finns 33 garageplatser till en kostnad om 1150 kr/månad samt 8 parkeringsplatser till en kostnad om 500 kr/månad.

Energideklaration

Energistatus

Energideklaration är utförd

Specifik energianvändning

39 kWh/m²

Energiprestanda, primärenergital

75 kWh/m²

Energiklass

C

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy

Karta