Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Finnbergsvägen 38, Finnberget, Nacka, Nacka
Typ
Bostadsrätt
KVM
57 kvm
Avgift
3 254 SEK / mån
Rum
3 rum

Ansvarig mäklare

Magnus Willes
Ansvarig mäklare Magnus Willes

Renoverad trea med två balkonger och hänförande utsikt.

Välkomna hem till denna välplanerade och smakfullt renoverade gavellägenhet där kvadratmetrarna verkligen bjuder på något utöver det vanliga. Högst upp i port 38 möts du av en totalrenoverad bostad med genomgående vitlaserad ekparkett och målade väggar i ljusgrå färg med detaljer av vita snickerier. Helkaklat badrum i modern stil och ett fräscht och rymligt kök. Det som gör lägenheten till något alldeles extra är de två balkongerna som tillsammans ger sol större delen av dagen. Utöver balkong mot den mysiga innergården finns en stor inglasad och trädäckad balkong med magnifik utsikt mot Stockholms inlopp och över Djurgården.

Planlösningen är inbjudande och genomtänk, vilket ger ett maximalt nyttjande av de 57 kvadratmetrarna. Fullutrustat kök med generös yta för matplats, badrum med tvätt/torktumlare och vikbara duschväggar. Två sovrum som båda rymmer dubbelsäng och vardagsrum med gott om plats för både soffa, tv och tillhörande möblemang, samt en stor klädkammare. Lägenheten bjuder på genomgående gott ljusinsläpp från stora fönsterpartier i tre väderstreck. Det höga läget ger förutom en magnifik utsikt ett gott insynsskydd. Bostaden har totalrenoverats i närtid och håller hög standard även för den kräsne.

Till bostaden hör ett stort källarförråd som ligger lättillgängligt i samma port. I föreningen finns också flera gemensamma faciliteter som övernattningslägenhet och föreningslokal samt gemensam grillplats, belägen med vidsträckta vyer högt upp på berget.

Uppe på Finnberget bor du med utsikt över hela stan. Här slutar Finnbergsvägen, vilket gör att genomfartstrafik saknas. Området präglas av lugn och under sommarhalvåret av grönska. Här bor du mitt emellan skärgård och storstad och närkontakten med vattnet och båtlivet är något alldeles speciellt. Trots det är innerstan nära och du når Slussen på endast ca 7 minuter, närmsta busshållsplats ligger i direkt anslutning till bostaden. SL har även båtlinjer med färja från antingen närliggande Finnboda hamn eller Kvarnholmen, direkt in till Nybroplan eller Ropsten. På Kvarnholmen växer ett stort utbud av restauranger och caféer fram.

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy