Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
Kontakta Mäklaren
Adress
Dannemoragatan 16a, Vasastan, Stockholm
Typ
Bostadsrätt
KVM
42 kvm
Avgift
2 871 SEK / mån
Rum
2 rum

Underbart hem med utgång till uteplats!

Välkommen hem! Här bor man mycket bra i snygg fastighet med många tidstypiska detaljer bevarade så som stora spröjsade fönster, vackra golv med fiskbensparkett och spegeldörrar. Otroligt trevlig och väldisponerad lägenhet för såväl singel som par. Rymligt kök med plats för stor matplats i delvis öppen plan till vardagsrum. Bra platsbyggd bänk perfekt för mysigt mingel och middagar eller som skrivbord. Härligt rofyllt sovrum med plats för dubbelsäng och utgång via balkongdörrar till lugn innergård med uteplats. Badrum med plats för badkar och separat toalett. Genomgående bra förvaring med stor garderob/klädkammare samt garderobsvägg i sovrummet. Välskött lågt belånad förening.

Rumsbeskrivning

Fantastiskt boende i bra läge. Vill man mot förmodan lämna sitt underbara hem och föreningens trevliga och lugna innergård finns allt staden har att erbjuda på nära avstånd med ett i det närmaste obegränsat utbud av restauranger, caféer och trevliga uteserveringar. Ett flertal mataffärer finns i området bl.a. Odenplans hela utbud men även på Norrtullsgatan några kvarter bort samt vid Torsplan där Hagaplans hela nya stadsdel växer fram. Grönområdena är många. Hagaparken med tennisplaner och bad i Brunnsviken ligger bara minuter bort, men även Vanadislunden med utomhuspool. Bra kommunikationer med 2:ans buss utanför huset samt pendeltågsstation/Citybanan i direkt närhet uppe på Vanadisvägen. Inom bekvämt gångavstånd på S:t Eriksgatan finns även hållplats för Arlandabussen samt busslinjer och tunnelbanan vid Odenplan. Det här är ett hem att längta till!


Lägenheten disponeras enligt följande:

- Välkomnande hall med plats för ytterkläder. Säkerhetsdörr.

-Toalett med handfat i direkt anslutning till hallen. Klinker på golv.

- Optimal köksdel med gott om utrymme för stor matplats, här finns plats för många och långa middagar. Delvis öppen plan mot vardagsrummet. Köket är utrustat med spis, ugn, kyl/frys och diskmaskin. Trägolv

- Trevligt vardagsrum med plats för soffa och förvaring. Ingång till stor garderob.

- Härligt sovrum med plats för dubbelsäng. Utgång via stora balkongdörrar till innergård/uteplats. Garderobsvägg/hyllor för bra förvaring.

- Badrum i bra storlek med kaklade väggar och klinker på golv. Badrummet är utrustat med handfat och dusch men plats finns för badkar eller tvättmaskin för den som önskar.

Dokument (pdf)

Planlösningar Stadgar 2018-12-04, signerat 953065-deklaration Årsredovisning_2021

Allmän information

Pris

Högstbjudande

Antal rum

2 varav 1 Sovrum

Boarea (BOA)

42 kvm

Areauppgift enligt

Mätning

Gatuadress

Dannemoragatan 16a

Ort

Stockholm

Kommun

Stockholm

Lägenhetsnummer BRF

1002

Objektskategori

Bostadsrätt

Objektstyp

Lägenhet

Uteplatser

Uteplats

Balkongdörrar ut till föreningens innergård

Information om bostadsrättsförening

Bostadsrättsförening

Brf Sländan 12

Uppvärmning och ventilation

Fjärrvärme

Utförda renoveringar

RENOVERINGAR ALLMÄNT
2019: Renovering av fönster
2016: Stamspolning skedde under våren.
2015: Installation av säkerhetsdörrar, renovering av trapphus
2015: Renovering av trapphus, invändigt hiss, säkerhetsdörrar
2013: Bredband
2010: Ny innergård
2008: Ompustsning av fasad, renovering av fönster
2004: Nyinstallation av hiss
2003: Ommålning yttertak, byte fjärrvärmepump
1998: Rörstambyte, elstambyte

Kommande renoveringar

2022/23: Underhåll puts, fasad mot gård

Övriga utrymmen i föreningen

Det finns cykelförråd, källarförråd och tvättstuga.

Byggnader

Byggår

1930

Ekonomi

Månadsavgift

2 871 SEK/månad. I avgiften ingår värme, vatten + bredband 159kr/mån

Andelstal insats

2,38441

Andel av månadsavgift

3,12742

Överlåtelseavgift

1 313 SEK

Överlåtelseavgift betalas av

Köpare

Pantsättningsavgift

525 SEK

Boendekalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Pantförskrivning

är pantsatt

Parkering

Parkeringsbeskrivning

Boendeparkering i området

Energideklaration

Energistatus

Energideklaration är utförd

Specifik energianvändning

127 kWh/m²

Energiprestanda, primärenergital

128 kWh/m²

Energiklass

E

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy