Länk kopierad!

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
1 495 000 SEK / Bud
Adress
Bataljonsgatan 25, Södra Ekkällan, Linköping
Typ
Bostadsrätt
KVM
32 kvm
Avgift
2 247 SEK / mån
Rum
1 rum

Modernt och superfräscht boende med låg avgift i attraktiva och citynära Södra Ekkällan!

Varmt välkomna till denna optimalt planerade och mycket fina etta på attraktiv adress i omtyckta Södra Ekkällan. Här bor man bekvämt på femte våningen i hus med hiss och garage i källarplan. Bostaden har egen ingång från loftgången där man även har utrymme att ha ett cafébord med stolar. Bostaden präglas av ljusa och fräscha materialval och hög standard.

Ni välkomnas av entré med praktiskt utrymme för avhängning. Intill entrén finns en separat matplats med utrymme för ett matbord för fyra personer alternativt att användas som separat sovrum. Efter entrén tar det smakfulla köket vid och leder er vidare mot vardagsrummet. Stilrent kök som är utrustat med vita snickerier, vitkaklad stänkvägg samt vita vitvaror. Det stora rummet erbjuder plats för både soffa, soffbord, TV-möbel samt för säng och sängbord. Badrummet är smakfullt inrett med vitkaklade väggar samt svart klinkergolv. Här finner ni en duschhörna med glasdörr, handfat i kommod samt en kombinerad tvättmaskin/torktumlare.

Brf Arenan 2 är en välskött förening med en engagerad styrelse och god ekonomi. Här finns tillgång för de boende att nyttja en fantastisk takterass med tillhörande gemensamhetslokal, en komplett övernattningslägenhet med kök och wc/dusch samt en fantastiskt fin innergård med sittplatser och utegym.

Södra Ekkällan är ett område med många fördelar. Här bor man i ett område beläget mitt emellan City och Eklandskapet med första parkett intill Universitetssjukhuset och Garnisonen. I närheten av lägenheten finns välsorterad matbutik, skolor och förskolor och två bra gym (Friskis och Svettis och Nordic Wellness). Trevliga promenadstråk intill närliggande Tinnerbäcken. Goda buss- och cykelförbindelser med övriga staden. Ett boende som passar såväl den äldre som den yngre målgruppen.

Varmt välkommen till er nästa drömbostad!

Rumsbeskrivning

HALL/ENTRÈ:
Entré med praktisk del för avhängning. Direkt innanför dörren finner ni mattlackad ekparkett som är genomgående i hela lägenheten. Vitmålade väggar skapar en ljus och fin miljö. Här finns möjlighet att använda ytan i hallen som separat sovrum eller matrum.

KÖK:
Ett rymligt, modernt och stilrent kök i vitt, grå bänkskivor, snyggt vitt kakel över diskbänk/arbetsytor. Utrustning från Electrolux: Integrerad diskmaskin, häll, fläkt, kombinerad kyl/frys, inbyggnadsmicro samt inbyggnadsugn.

VARDAGSRUM:
Ett öppet, socialt och välplanerat vardagsrum med vackert ljusinsläpp. Här finns gott om utrymme och flexibilitet för möblering. Ekparkett och ljusa målade väggar.

BADRUM:
Fint badrum med mycket stilrent vitt kakel på väggarna och svart klinkergolv. Utrustning: Toalett, kombinerad tvättmaskin/torktumlare (Electrolux), spegelskåp, handfat i kommod, handduksvärmare, dusch med glasdörr samt extra förvaring.

Dokument (pdf)

Planlösningar Årsredovisning BG25 Stadgar BG25 ED BG25

Länkar

Prospekt

Allmän information

Pris

1 495 000 SEK (Bud)

Antal rum

1

Boarea (BOA)

32 kvm

Areauppgift enligt

Bostadsrättsföreningen

Gatuadress

Bataljonsgatan 25

Ort

Linköping

Kommun

Linköping

Beskrivning av övriga upplåtna utrymmen

Ett källarförråd får nyttjas

Lägenhetsnummer BRF

B1405

Våningsplan

5 av 5

Objektskategori

Bostadsrätt

Objektstyp

Lägenhet

Information om bostadsrättsförening

Bostadsrättsförening

Brf Arenan 2

Organisationsnummer

769632-8967

Allmän information

Föreningen har en egen hemsida: https://www.brfarenan2.se/

Taxeringstyp

Privatbostadsföretag (äkta)

TV/internet

Bredband och basutbud tv ingår i årsavgiften. Nätverksuttag på fem ställen i bostaden.

Övriga utrymmen i föreningen

Antal lägenheter: 41

GEMENSAMMA UTRYMMEN
Innergård med trevliga sällskapsytor.
Utegym.
Takterras med stort och fint uterum.
Cykelförråd i separat byggnad på gården .
Barnvagnsförråd i entréplan.
Teknikutrymme för el, tele och VVS/Fjärrvärme.
Förråd, städ med vask i entréplan.
Förråd till samtliga lägenheter i källarplan.
Djupbehållare för hushållsavfall samt miljöhus för källsortering utomhus i anslutning till fastigheten.

Antal lägenheter

41

Lån i BRF per kvm

11 288

Byggnader

Hiss finns

Ja

Ekonomi

Månadsavgift

2 247 SEK/månad. I avgiften ingår Värme, basutbud tv och bredband.

Andelstal insats

1,84950

Andel av månadsavgift

1,84950

Andel av BRF:s nettoskuldsättning

427 526 SEK

Överlåtelseavgift

1313 SEK

Överlåtelseavgift betalas av

Säljare

Pantsättningsavgift

525 SEK

Boendekostnadskalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Driftskostnad

Hushållsel

150 SEK/månad

Försäkringskostnad

100 SEK/månad

Summa driftkostnad

250 SEK/månad

Antal personer i hushållet

1

Parkering

Parkeringsbeskrivning

10 garageplatser under huset 750 kr/mån, separat kö
11 parkeringsplatser på Batterigatan och Skvadronsgatan 350 kr/mån, separat kö.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy

Karta

Boendekalkyl