Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Lilla Varvsgatan 29B, Västra Hamnen, Malmö
Typ
Bostadsrätt
KVM
49 kvm
Avgift
4 373 SEK / mån
Rum
2 rum

Ansvarig mäklare

Natalie Millnell
Ansvarig mäklare Natalie Millnell

Havet runt hörnet, med havsutsikt & fri sikt över park utan insyn på våning 8, balkong i nordväst!

Om du letar efter 2 rok i västra hamnen, är denna den bästa du har skådat genom tiderna på våning 8! Välplanerad tvåa med sidovy av havsutsikt förbi Turning Torso men även fri sikt utan någon insyn över den vackra parken. Stilrena och ljusa materialval med 5 års garanti på vitvaror, toppat med gott om förvaring. Balkongen ligger i nordväst, tro det eller ej men vacker solnedgång får du inte missa!

Kök och vardagsrum med sin öppna planlösning är hjärtat i bostaden. Gott om arbetsytor och förvaring i köket som dessutom har all tänkbar utrustning. Stora fönster ut mot parken, dessutom skymtas både havet och Köpenhamn. Den härliga balkongen i nordväst läge, njuter du vid bästa tiden att komma hem till efter ett långt arbetspass där du slappnar av tills solen möter horisonten. I sovrummet erbjuds lugn och ro, även här stort fönster, toppat med en walk-in closet med optimal förvaring. I badrummet finner vi vardagslyxen i stilrena val och tvättmaskin/torktumlare. I hallen finns ett större förråd, skönt att ha allting nära istället för att åka ner till källaren!

Du kommer att bo i en förening med solceller och energieffektiva fönster, vilket är hållbart för att dra ner på din elkostnad och är en viktig faktor i dagens läge. Du får otrolig närhet tillbekvämligheter såsom Kockums Fritid, City, centrala Malmö tågstation, Ica-maxi, Lidl, restauranger, bageriet, apoteket, busskommunikation och 3 min promenad till bad!. Ett område som är lätt att trivas i!

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy