Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
Kontakta Mäklaren
Adress
Barrskogsvägen 1, Tyresö Skogsstad, Tyresö
Typ
Bostadsrätt
KVM
37 kvm
Avgift
2 715 SEK / mån
Rum
1 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Superfin 1:a med kvällssol i populärt område!

Nu finns chansen att förvärva en superfin 1:a i populära Tyresö Skogsstad. Väldisponerad planlösning och modern standard med stilsäkra materialval. Att bostaden har närhet till SATS, naturslingor för löpning/promenader, centrum med all dess utbud samt direktbussar som tar dig till stan på ca 20 min gör detta till ett optimalt boende för den som önskar det lilla extra och med närhet till både stadspuls och natur.

- Väldisponerad planlösning
- Balkong i sydväst med eftermiddags- och kvällssol
- Rymligt förråd tillhör och finns i fastigheten
- Garage finns i föreningen såväl som P-platser
- Busshållplats alldeles intill bostaden med direktavgångar till Stockholm och Gullmarsplan

Barrskogsvägen 1 är välplanerad och ljus lägenhet i så gott som nyskick. Kvalitetskök och rum är i delvis öppen planlösning som möjliggör social matlagning. Här får du plats med både kontorshörna, soffa och vardagsrumsbord samt din avdelade sovalkov. Rymligt helkaklat badrum med egen tvättdel. På balkongen får du njuta av kvällssolen tack vare det härliga läget i sydväst. Gott om förvaring skjutdörrsgarderober i hall samt källarförråd.

Brf. Skogskanten är en av tre befintliga föreningar i Skogsstaden som präglas av skandinavisk skog, och bergsknallar som omger lekplatser och bostadshusens trevliga uteplatser/grillplatser i en härlig mix. Skogskanten har en sund och stark ekonomi där det historiskt sett effektivt amorteras på lån vilket ger låg belåning vilket är ovanligt i nyare projekt. Fastigheterna är byggda 2015-2016, föreningen äger marken för bostadshusen som omfattar 76 bostadsrätter. Föreningen har även andel i samfällighet och garaget som finns i området.
Helt perfekt som första boende eller för det unga paret!

VÄLKOMMEN HEM

Rumsbeskrivning

HALL
Välkomnande hall med plats för avhängning av ytterkläder. En skjutdörrsgarderob med spegel finns i anslutning till entrén. Hallen förbinder kök och badrum

KÖK
Fint kök med mörk bänkskiva, vita snickerier och rostfria handtag och detaljer i vitvarorna. Maskinparken består av induktionshäll, spisfläkt, ugn, kombinerad kyl och frys, diskmaskin samt inbyggd mikrovågsugn. Gott om arbetsytor och förvaring. Plats för matgrupp som rymmer fyra personer intill stort fönsterparti och utgång till balkong.

VARDAGSRUM/SOVRUM
Kök och vardagsrummet är i vinkel med en delvis öppen planlösning. Stora fönsterpartier och plats för stor soffgrupp och matbord samt skrivbord. Dela av rummet och skapa din egen härliga sovalkov.

BADRUM
Helkaklat badrum med handfat och kommod, belyst spegelskåp, handdukstork, wc, duschhörna med vikvägg i glas. Egen tvättdel med tvättmaskin och arbetsbänk.

BALKONG
Underbar balkong i sydvästligt läge. Här får du enkelt plats med mindre matgrupp eller lounge del. Här kan du njuta av eftermiddags- och kvällssol.

ÖVRIGT
Lägenheten har säkerhetsdörr och källarförråd tillhör.

Dokument (pdf)

Planlösningar Energideklaration Barrskogsv Stadgar Skogskanten årsred 21

Allmän information

Pris

Högstbjudande

Antal rum

1

Boarea (BOA)

37 kvm

Areauppgift enligt

Bostadsrättsföreningen

Gatuadress

Barrskogsvägen 1

Ort

Tyresö

Kommun

Tyresö

Lägenhetsnummer BRF

31102

Våningsplan

2 av 5

Upplåten mark

Ingen not. om upplåten mark.

Markägare

Föreningen äger marken

Objektskategori

Bostadsrätt

Objektstyp

Lägenhet

Information om bostadsrättsförening

Bostadsrättsförening

Skogskanten BRF

Organisationsnummer

769629-6743

Allmän information

Föreningen äger marken. Föreningen är en äkta bostadsrättsförening som består av 76 st bostadsrätter.

Skogskanten är sista etappen i Tyresö Skogsstad och omfattas av sammanlagt 76 moderna lägenheter fördelade på två lamellhus. Bostäderna består av två till fyra rum och kök, med ett stort utbud av mindre lägenheter.
Naturen i omgivningen har bevarats, och runt omkring växer tall, ljung och blåbärsris. Kommunikationerna är mycket goda och busshållplatsen ligger bara några steg ifrån porten. Fina cykelvägar korsar området, och garageplats finns att hyra i grannföreningen. I närheten finns också ett gediget utbud av fritidsaktiviteter, gym, skolor och service.

FÖRENINGENS EKONOMI OCH PLANERADE FÖRÄNDRINGAR
Enligt föreningen debiteras bostadsrättsinnehavaren 1 % av prisbasbeloppet för varje pantmeddelande. Enligt föreningen debiteras köparen 2,5 % av prisbasbeloppet i överlåtelseavgift.

Juridisk person kan accepteras

Nej

Taxeringstyp

Privatbostadsföretag (äkta)

TV/internet

Fiberkabel med Triple Play-funktion: digital-TV paket, telefoni och internetanslutning.
Avtal tecknas med TeliaSonera och kostnaden är 220 kr i månaden.
En digitalbox per lägenhet för TV ingår.

Uppvärmning och ventilation

Fjärrvärme

Övriga utrymmen i föreningen

Det finns cykelförråd, soprum, gästlägenhet samt källarförråd.

Antal lägenheter

76

Byggnader

Byggår

2015-2016

Hiss finns

Ja

Ekonomi

Månadsavgift

2 715 SEK/månad. I avgiften ingår Inkl: Värme, kallvatten och förråd
Föreningen debiterar förbrukning av varmvatten separat.
Obligatoriskt tillägg om 220 kr för Telia Triple play som inkluderar bredband, tv samt IP-telefoni.

Andelstal insats

0,94769

Andel av månadsavgift

0,94770

Andel av BRF:s nettoskuldsättning

456 979 SEK

Kommentar

Uppvärmning avser varmvatten

Överlåtelseavgift

1312,50 SEK

Överlåtelseavgift betalas av

Köpare

Pantsättningsavgift

525 SEK

Boendekostnadskalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Pantförskrivning

är pantsatt

Driftskostnad

Uppvärmning

300 SEK/månad

Hushållsel

100 SEK/månad

Summa driftkostnad

400 SEK/månad

Parkering

Typ

P-plats

Har separat kö

Ja

Kostnad

300 SEK/månad

Typ

Garage

Har separat kö

Ja

Kostnad

750 SEK/månad

Energideklaration

Energistatus

Energideklaration är utförd

Specifik energianvändning

82 kWh/m²

Energiprestanda, primärenergital

93 kWh/m²

Energiklass

D

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy