Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
Kontakta Mäklaren
Adress
Essinge brogata 19, Lilla Essingen - Kungsholmen, Stockholm
Typ
Bostadsrätt
KVM
48 kvm
Avgift
2 787 SEK / mån
Rum
2 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Generös takhöjd - Modern 30-talslägenhet - Passar perfekt för såväl singelboende som för par

Varmt välkommen till denna fina två rums lägenhet på Lilla Essingen. Om du drömmer om att bo i en charmig lägenhet med hög takhöjd, stora fönster och tidstypiska detaljer, då är det här den perfekta bostaden för dig. Här bor ni i en smakfullt renoverad lägenhet med bevarade tidstypiska originaldetaljer såsom generös takhöjd om ca 2,7 m, stora fönsterpartier med djupa fönsterbänkar i sten samt renoverat originalkök med bevarat karaktäristiskt yttre som stilsäkert kompletteras med moderna färger. Köket är välutrustat med vitvaror, diskmaskin, gas-spis och kyl/frys. Lägenheten har ett rymligt vardagsrum där ni får plats med en sällskapsgrupp och en större matgrupp, perfekt om ni har gäster över. Sovrummet rymmer en stor säng och har platsbyggd förvaring för kläder och skor. Detta hem passar perfekt för såväl singelboende som för par.

Brf Rensnålen 4 äger marken och är en äkta bostadsrättsförening. Föreningen har också mycket dolda tillgångar i form av kvarvarande 3 hyresrätter och 1 lokal.

På Lilla Essingen bor du mitt i Kungsholmens idyll. Den perfekta blandningen av både stadsliv och den härliga omgivningen kring Mälaren. Ön bjuder också på en härlig grönska. Ett stenkast bort finner du Luxparken och Luxviken med badplatser och strandpromenader. Ön har också ett bra utbud av caféer, restauranger och butiker. Restaurang Lux Dag för Dag, Pappas Deli samt bageriet Pesso är några av favoriterna. Den vackra strandpromenaden är naturskön med utsikt över Mariebergsfjärden och ett aktivt båtliv. I närhet av lägenheten ligger öns populära och välsorterade Ica butik som erbjuder generösa öppettider. För den som gillar träning utomhus finns fina strandpromenader och löparspår, annars finns det också träningsmöjligheter på STC samt gymmet Oasen inom kort gångavstånd.

Kommunikationerna hit är oslagbara och du tar dig lätt till och från ön med buss 1 samt 56. Busslinje 1 som går mellan Stora Essingen och Frihamnen tar dig till Fridhemsplan på några minuter och vidare till bl.a Hötorget och Stureplan. Busslinje 56 går mellan Stora Essingen och Fridhemsplan via Hornsberg. Från Fridhemsplan har du tunnelbanans blå och gröna linje samt flertalet bussar. Tvärbanan ligger också nära och förbinder Stora Essingen med Alvik, Liljeholmen och Hammarby Sjöstad. SL-pendlarbåt med hållplats Luxparken finns några minuter från lägenheten. Vill du cykla tar du dig in till stan på 10-15 minuter. Här finns även påfart till E4:an vilket du gör att du slipper många bilköer.

Rumsbeskrivning

HALL
Du välkomnas av en inbjudande hall där det finns gott om plats för av hängning av ytterkläder och skor. Svart klinkergolv.

VARDAGSRUM
Rymligt vardagsrum med ett stort fönsterparti som ger ett fint ljusinsläpp. Här får ni plats för både en sällskapsgrupp och en matgrupp.

SOVRUM
I sovrummet får ni plats med en dubbelsäng och ett nattduksbord. I anslutning till sovrummet finns platsbyggda garderober.

KÖK
Ett välutrustat kök som är stilfullt originalkök som är renoverat med moderna färger. Köket är väldigt tilltalande med skåpsförvaring och som har kompletterats med vitvaror som diskmaskin, gas-spis och kyl/frys.

BADRUM
Helkaklat badrum med en kommod i bohemisk stil, wc, dusch.

Dokument (pdf)

Planlösningar Stadgar Energideklaration 2020 A?rsredovisning BRF REnsna?len 2021

Allmän information

Pris

Accepterat pris

Antal rum

2 varav 1 Sovrum

Boarea (BOA)

48 kvm

Areauppgift enligt

Bostadsrättsföreningen

Gatuadress

Essinge brogata 19

Ort

Stockholm

Kommun

Stockholm

Lägenhetsnummer BRF

1005

Våningsplan

BV (Högt läge)

Markägare

Föreningen äger marken

Objektskategori

Bostadsrätt

Objektstyp

Lägenhet

Information om bostadsrättsförening

Bostadsrättsförening

Brf Rensnålen 4

Allmän information

ALLMÄNT OM FÖRENINGEN
BRF Rensnålen 4 är en äkta bostadsrättsförening registrerad 2007. Föreningen äger marken som fastigheten ligger på.
I föreningen finns 35 lägenheter varav 3 är hyresrätter. Dessutom finns en källarlokal som hyrs ut.

RENOVERINGAR
2022- Fasadrenovering
2020 - Taköversyn och förstärkning av taksäkerheten
2019 - Byte av dörrautomatik i porten.
2019 - Byte av undercentral och temperaturgivare
2019- OVK
2018 - Installation av fiber
2017 - Renovering och tätning av fönster samt balkongdörrar
2011 - Ommålning av trapphus och entré
2009 - Renovering av fönster och hissar
2006-2008 - Stambyte

PLANERADE RENOVERINGAR
Renovering av delar av rör.

BREDBAND OCH TV
TV via Comhem (Basutbud ingår i avgiften)
Internet/Bredband via fiber 100/100: A3. Obligatorisk avgift om 170 kr/månad tillkommer för bredband.

GEMENSAMHETSUTRYMMEN
Välutrustad tvättstuga med två tvättmaskiner, torktumlare samt torkskåp och mangel.
Cykelförråd

BYGGNADSÅR
1938

Juridisk person kan accepteras

Nej

Taxeringstyp

Privatbostadsföretag (äkta)

Övriga utrymmen i föreningen

Antal lägenheter: 35
Antal lokaler: 1
Antal hyresrätter: 3

Antal lägenheter

35

Byggnader

Byggår

1938

Hiss finns

Ja

Ekonomi

Månadsavgift

2 787 SEK/månad. I avgiften ingår TV: Comhem (Basutbud ingår i avgiften)

Internet/Bredband via fiber 100/100: A3.
(Obligatorisk avgift om 170 kr/månad som läggs på månadsavgiften)

Andelstal

3,82400000

Överlåtelseavgift betalas av

Köpare

Boendekalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Energideklaration

Energistatus

Energideklaration är utförd

Specifik energianvändning

151 kWh/m²

Energiprestanda, primärenergital

113 kWh/m²

Energiklass

E

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy