Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
3 600 000 SEK / Utgångspris
Adress
Vendergatan 34, Centrum, Kungälv
Typ
Bostadsrätt
KVM
74 kvm
Avgift
4 361 SEK / mån
Rum
3 rum

Gaveltrea med inglasad balkong!

Varmt välkomna till en riktigt fin gaveltrea på populära Vendergatan. Kliv in via säkerhetsdörren till denna fantastiska bostad som badar i ljus. Stor inglasad balkong i gavelläge med sol från dag till sen kväll. Kökssnickerierna går i tidlöst vitt från välrenommerade Vedum. Vardagsrummet ligger i öppen och social planlösning mot köket. Perfekt disponerat för stora och sociala sammanhang. Den ljusa känslan förstärks av fönsterpartierna i olika väderstreck. Från vardagsrummet når ni den stora och möblerbara balkongen. Master bedroom rymmer dubbelsäng och det är gott om förvaring i stor skjutdörrsgarderob. Badrum med både tvättmaskin och torktumlare. Säljaren har gjort tillval på både klinker och vitvaror. Nöjer ni er inte med förvaring i flertalet skjutdörrsgarderober så följer ett förråd i källaren. Garage under huset med el-platser (separat kö). Fiber från Telia. Låg månadsavgift!

I Brf Kungsporten bor ni tryggt i stor och stabil förening. För er som pendlar är det nya resecentrumet vid Kongahälla perfekt och fungerar som den nya knutpunkten i den lokala kollektivtrafiken. För den shoppingsugne är det stora och nya shoppingcentrumet "Kongahälla center" fantastiskt. Här hittas välsorterade butiker och riktigt trevliga restauranger.

Rumsbeskrivning

Hall

En halv trappa upp hittar ni denna fina trerummare. Kliv in via säkerhetsdörren och häng av ytterkläderna i skjutdörrsgarderoben med Elfa-inredning.

Vardgasrum

Ligger i öppen och social planlösning mot köket. Perfekt disponerat för stora och sociala sammanhang. Storleken gör det lättmöblerat med plats för soffa, bord och TV. Den ljusa känslan förstärks av fönsterpartierna i olika väderstreck. Härifrån når ni den stora och inglasade balkongen med eftermiddag och kvällssol.

Kök

Riktigt fint där snickerierna går i tidlöst vitt från välrenommerade Vedum. Det vita bryts snyggt av mot en grå bänkskiva. Gedigen maskinpark bestående av integrerad diskmaskin, ugn och micro i bekväm arbetshöjd, underlimmad diskho, fläkt, induktionshäll samt kyl och frys i fullhöjd. Plats för det stora matbordet.

Master bedroom

Här rymmer ni dubbelsängen och nattduksbord med enkelhet. Nöjer ni er inte med förvaringen i den stora skjutdörrsgarderoben så kan ni även möblera med byråer.

Sovrum

Det något mindre sovrummet är lättmöblerat med plats för både säng och skrivbord. Förvaring i garderob.

Badrum

Ljust kaklade väggar och på golvet ligger ett mörkt klinker. Bekvämt med både tvättmaskin och torktumlare. Vikbara duschväggar i glas, kommod, spegel, handdukstork, överskåp och wc.

Välkommen hem.

Dokument (pdf)

Planlösningar Stadgar Brf Kungsporten Årsredovisning 2021 Energideklaration

Länkar

Föreningens hemsida Film

Allmän information

Pris

3 600 000 SEK (Utgångspris)

Tillträde

Enligt överenskommelse

Antal rum

3 varav 2 Sovrum

Boarea (BOA)

74 kvm

Areauppgift enligt

Bostadsrättsföreningen

Gatuadress

Vendergatan 34

Ort

Kungälv

Kommun

Kungälv

Lägenhetsnummer BRF

4-1001

Våningsplan

1

Markägare

Föreningen äger marken

Objektskategori

Bostadsrätt

Objektstyp

Lägenhet

Uteplatser

Balkong

Inglasad i väster.

Information om bostadsrättsförening

Bostadsrättsförening

Brf Kungsporten

Organisationsnummer

769636-5894

Allmän information

Föreningen förvaltas ekonomiskt av JM@home AB. Avsättning för föreningens fastighetsunderhåll är i enlighet med ekonomisk plan beräknad till ett årligt belopp motsvarande 30 kr/m² boarea för föreningens hus.

Brf bildades

2021

Juridisk person kan accepteras

Nej

Taxeringstyp

Privatbostadsföretag (äkta)

TV/internet

Fiber. Telia Tripple Play.

Uppvärmning och ventilation

Fjärrvärme. FTX.

Byggnadskommentar

Föreningens fastighet består av två flerbostadshus i 4-6 våningar med totalt 139 bostadsrättslägenheter, total boarea ca. 9 372 m².

Övriga utrymmen i föreningen

Gemensamhetslokal/övernattningsrum, utrymme för källsortering av sopor, sopsugsanläggning, porttelefon, cykel- och barnvagnsrum, städrum, fastighets- och rullstolsförråd, kabel för bredband med telefoni och TV, varmvattenmätare och extra lägenhetsförråd för uthyrning.

Antal lägenheter

139

Lån i BRF per kvm

13 871

Byggnader

Byggår

2021

Hiss finns

Ja

Ekonomi

Månadsavgift

4 361 SEK/månad

Beskrivning månadsavgift

ink. uppvärmning. Obligatoriskt tillägg 220 kr/mån för bredband och tv.

Andelstal

0,7754 %

Andel av månadsavgift

0,007754

Andel av BRF:s nettoskuldsättning

767 461 SEK

Överlåtelseavgift

1313 SEK

Överlåtelseavgift betalas av

Köpare

Pantsättningsavgift

525 SEK

Boendekostnadskalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Pantförskrivning

är pantsatt

Driftskostnad

Bredband och tv.

220 SEK/månad

Summa driftkostnad

220 SEK/månad

Parkering

Parkeringsbeskrivning

Föreningen har 76 st. p-latser varav 8 st. för MC i garage under huset. Intill fastigheten ligger p-hus Palissaden där månadskort finns från 425 kr/månad.

Energideklaration

Energistatus

Energideklaration är utförd

Specifik energianvändning

56 kWh/m²

Energiprestanda, primärenergital

54 kWh/m²

Energiklass

B

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy

Boendekalkyl