Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Sköntorpsvägen 128, Årsta, Stockholm
Typ
Bostadsrätt
KVM
94 kvm
Avgift
5 592 SEK / mån
Rum
4 rum

Välplanerad 4 rok med storslagen utsikt

Välkommen till denna underbara 4 rok på hela 94 kvm med en fantastisk utsikt över Stockholm!
Lägenheten är välplanerad med dess rum och storlek. Här bor ni högt upp i huset med underbart ljusinsläpp och en utsikt som får besökarna att stanna till.
Tre bra sovrum som ger hela familjen rymd för att trivas. I vardagsrummet finns det rikligt med sociala ytor för större tillställningar och möjlighet att röra sig ut till balkongen för att avnjuta solens sista strålar.
Ett stort kök som har plats för en trevlig matgrupp för hela familjen och har bekvämligheter som diskmaskin installerad. Ett stort badrum som är förberett för tvättmaskin och en mindre gäst för allas behov.
Detta är ett komplett boende för hela familjen och det finns rymd att växa i.

Lägenheten är attraktivt belägen i Årsta med närhet till allt - perfekt för dig som ställer höga krav på din boendemiljö!

Från lägenheten tar du dig direkt ner till Årstaskogens naturreservat där ni har badbrygga, ljuvliga promenadstråk, grönskande områden, utegym, Årstadals båtklubb och med raska steg via Tantobron in till pulsen på Södermalm.
Det finns ett flertal förskolor såsom Årstalidens Förskola och Förskolan Tämnargården samt Årstaskolan (F-9) inom några minuters gångväg. Kommunikationen härifrån är perfekt, precis utanför byggnaden har ni busslinje 164 som tar er till Gullmarsplan och tunnelbanan och åt andra hållet Valla torg med tvärbanan.

Bostadsrättsföreningen Sköntorp 2 består av 3 st flerbostadshus där föreningen upplåter 128 lägenheter med bostadsrätt, 8 lägenheter med hyresrätt (dolda tillgångar) samt 7 lokaler med hyresrätt och 15 förråd med hyresrätt. En solid och stabil förening med ordning och reda på finanserna med sin låga belåningsgrad på 2153 kr/ kvm.

Välkommen till Sköntorpsvägen 128.
Välkommen hem.

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy