Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
Kontakta Mäklaren
Adress
Peder Skrivares väg 2, Centrum, Varberg
Typ
Bostadsrätt
KVM
112 kvm
Avgift
7 036 SEK / mån
Rum
3 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Unik lägenhet med hög standard!

Varmt välkommen till den unika lägenheten byggd 2016 på Peder Skrivares väg 2! Den är belägen med närhet till både hav, natur och centrum. Här erbjuds en känsla av lyx med hög standard på alla 112 kvadratmeter som idag fördelas på 3 rum och kök. Denna bostad en halv trappa upp på första våning bjuder bland annat på fönster i tre väderstreck, en stor och rymlig altan om ca 25 kvm i västerläge, två helkaklade badrum, hög materiell standard och öppen planlösning mellan vardagsrum och kök med vackert ljusinsläpp och med gott om plats för både möblemang och förvaring. Möjlighet finns även att göra ytterligare ett sovrum i del av nuvarande vardagsrum då bostaden ursprungligen var planerad som en fyrarummare.

Bostaden är belägen i ett av Varbergs mest attraktiva områden där du har närhet till strandpromenaden, badmöjligheter, restauranger, butiker samt bra kommunikationer.

Detta är en kommande försäljning men du är välkommen att anmäla ditt intresse redan nu! Välkommen hem!

Rumsbeskrivning

Ljus och öppen planlösning med hög standard på materialval och ett genomgående lyxigt intryck. Hela våningen har vitlaserat ekparkettgolv förutom badrummen som inretts med exklusivt klinkergolv. Alla golv har utrustats med värmeslingor.
Stor altan om ca 25 kvm i västerläge.

Hall

Välkommen in i den ljusa hallen med vitmålade väggar och vitlaserat ekparkettgolv med golvvärme.

Vardagsrum

Vardagsrummet bjuder på en öppen planlösning med plats för både soffgrupp och matsalsmöbler. Här finns en platsbyggd, inbyggd bokhylla och utgång till den stora altanen i västerläge. En del av vardagsrummet kan göras om till ett ytterligare sovrum. Vitmålade väggar samt vitlaserat ekparkettgolv med golvvärme.

Kök

Vidare in i lägenheten finner vi ett modernt platsbyggt kök i en grå nyans med bänkskiva i valnöt. Den maskinella utrustningen består av kyl och frys, integrerad diskmaskin, micro, ugn och spishäll samt fläkt. Vitmålade väggar och vitlaserat ekparkettgolv med golvvärme.

Sovrum

Rymligt och ljust sovrum med angränsande walk in closet och även ett eget en suit badrum. Sovrummet har plats för dubbelsäng och har vitmålade väggar och vitlaserat ekparkettgolv med golvvärme. Här finns även en utgång till altanen,

Sovrum/Walk in closet

Rummet som egentligen är ett sovrum är inrett som en platsbyggd lyxig walk in closet med inredning i vitt och samma vitlaserade ekparkettgolv med golvvärme. Kan enkelt göras om till sovrum igen om så önskas.

Badrum 1

Helkaklat badrum med en grå nyans på både kakel och klinkergolv med golvvärme. Utrustat med WC, badkar, porslinskommod, väggskåp samt handdukstork. Här finns även tvättmaskin och torktumlare, snyggt inbyggda i ett skåp med toppskiva av valnöt. Ett fönster i rummet ger också fint ljusinsläpp.

Badrum 2

Helkaklat badrum även här med en grå nyans på både kakel samt klinkergolv med golvvärme. WC, dusch, porslinkommod, handdukstork och väggskåp.

Dokument (pdf)

Planlösningar Årsredovisning 2021 Stadgar Brf Vallgången

Allmän information

Pris

Högstbjudande

Antal rum

3 varav 2 Sovrum

Max antal sovrum

3

Boarea (BOA)

112 kvm

Gatuadress

Peder Skrivares väg 2

Ort

Varberg

Kommun

Varberg

Lägenhetsnummer BRF

1001

Våningsplan

1 av 3

Objektskategori

Bostadsrätt

Objektstyp

Lägenhet

Uteplatser

Altan

Rymlig altan om ca 25 kvm som sträcker sig från vardagsrummet bort till ena sovrummet med utgång från båda rummen. Här finns möjlighet att möblera med såväl sittgrupp som matmöbel och grill. Med härligt västerläge kan man njuta av sköna sommarkvällar här.

Information om bostadsrättsförening

Bostadsrättsförening

BRF Vallgången 1

Organisationsnummer

769630-3747

Byggnader

Hiss finns

Ja

Ekonomi

Månadsavgift

7 036 SEK/månad. I avgiften ingår Uppvärmning, Vatten, Parkeringsplats

Andelstal

17,86280

Andelstal insats

17,86280

Andel av månadsavgift

17,86

Boendekostnadskalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Driftskostnad

Årlig elförbrukning

2 928 kWh/år

Hushållsel

767 SEK/månad

Försäkringskostnad

187 SEK/månad

Summa driftkostnad

954 SEK/månad

Antal personer i hushållet

2

Energideklaration

Energistatus

Energideklaration ej utförd

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy