Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
Kontakta Mäklaren
Adress
Dackegatan 10A, Mjölby
Typ
Bostadsrätt
KVM
42.5 kvm
Avgift
2 814 SEK / mån
Rum
1.5 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

TRIVSAM OCH VÄLPLANERAD ETTA MED ETT BRA LÄGE!

Välkomna till Dackegatan 10A! Här finns nu tillfälle för dig som söker ditt första boende eller övernattningsbostad. Denna ljusa och trevliga enrummare med sovalkov erbjuder en välplanerad planlösning belägen på tredje våningen utan insyn. Ni välkomnas in via en ljus och rymlig hall med god förvaring via två garderober. Till Vänster om hallen finner ni vardagsrummet med nya ytskikt och intill rummet finns en sovalkov med plats för en 120 cm säng. Vidare finner ni ett funktionellt kök med plats för ett litet bord. Det fräscha duschrummet renoverades vid stambyte 2003 med klinkergolv, kaklade väggar och tvättmaskin. Föreningen har löpande förbättrat och renoverat sina fastigheter med nya fönster, nya ytterdörrar samt upprustning av tvättstuga. I månadsavgiften om 2 814 kronor ingår tv, vatten, värme, bredband och källarförråd.


På Dackegatan 10A bor ni i en stabil HSB förening med god ekonomi. Via föreningen får ni bland annat tillgång till gemensam tvättstuga, cykelrum, parkering, övernattningslägenhet samt en samlingslokal. I närheten har ni Mjölby köpcentrum och dess stora serviceutbud. Goda pendlingsmöjligheter via tåg som snabbt och enkelt tar er till bland annat Tranås, Motala, Linköping och Norrköping.


Välkommen hem!

Rumsbeskrivning

Hall:
Med ljusa väggar och plastmatta. I anslutning till hallen finns två garderober.

Duschrum:
Helkaklat duschrum med stambyte 2003 som utfördes av föreningen. Inrett med tvättmaskin, wc, dusch, tvättställ samt spegelskåp.

Vardagsrum:
Rymligt rum med plats för både soffa och matbord eller ett skrivbord. Inrett med ljusa väggar och laminatgolv. Från vardagsrummet tar ni er ut till balkongen med förmiddagssol.

Sovalkov:
Inredd med ljusa väggar och laminatgolv. Här finns plats för en 120 cm säng.

Kök:
Funktionellt kök med äldre stil. Den maskinella utrustningen består av spis, fläkt och en kombinerad kyl och frys.

Dokument (pdf)

Planlösningar Årsredovisning HSB Brf Kungshöga i Mjölby 2021 Stadgar HSB Brf Kungshöga i Mjölby 2019 (2) Dackegatan 10A- frågelista

Allmän information

Pris

Högstbjudande

Antal rum

1.5 varav 1 Sovrum

Boarea (BOA)

42.5 kvm

Areauppgift enligt

Bostadsrättsföreningen

Gatuadress

Dackegatan 10A

Ort

Mjölby

Kommun

Mjölby

Lägenhetsnummer BRF

16-2035-4-81-10

Våningsplan

3 av 3

Markägare

Föreningen äger marken

Objektskategori

Bostadsrätt

Objektstyp

Lägenhet

Information om bostadsrättsförening

Bostadsrättsförening

HSB Brf Kungshöga

Organisationsnummer

723000-0437

Allmän information

ALLMÄNT OM FÖRENINGEN
Förening: HSB BRF Kungshöga i Mjölby

Föreningen bildades 1947 och husen stod inflyttningsklara 1948-1950. Föreningen äger fastigheter med adresserna Kungsvägen 82, 88, Dackeplan 1, 2, 3, Dackegatan 10, 12 samt Lundbygatan 2. (112 bostäder) Föreningen betalar medlemmarnas tillägg för bostadsrättsförsäkring.

TV OCH BREDBAND
Kabel-TV via Telenor. Basutbud ingår i månadsavgiften.
Fiber via Telenor 100 Mbit, ingår i månadsavgiften.

Juridisk person kan accepteras

Nej

Taxeringstyp

Privatbostadsföretag (äkta)

TV/internet

TV OCH BREDBAND
Kabel-TV via Telenor. Basutbud ingår i månadsavgiften.
Fiber via Telenor 100 Mbit, ingår i månadsavgiften.

Utförda renoveringar

Stamrenovering och badrumsrenovering utfördes 2003/2004. Ny el och installation av jordfelsbrytare utfördes under 90-talet. Renovering av balkonger 2009. Nya treglasfönster 2013. Nya lägenhetsdörrar 2015.

Övriga utrymmen i föreningen

Antal lägenheter: 112

GEMENSAMMA UTRYMMEN
Gemensamhetslokal innehållande 6 bord med stolar samt mindre pentry finns i källare på Kungsvägen 82 A, och kan bokas gratis hos vicevärden.

Antal lägenheter

112

Byggnader

Byggår

1948-1950

Hiss finns

Nej

Ekonomi

Månadsavgift

2 814 SEK/månad. I avgiften ingår Uppvärmning, Vatten, Kabel-TV, Internet, Bostadsrättstillägg

Andelstal

0,63165

Andel av månadsavgift

0,63165

Andel av BRF nettoskuldsättning

66 880 SEK

Överlåtelseavgift

1 182 SEK

Överlåtelseavgift betalas av

Köpare

Pantsättningsavgift

473 SEK

Boendekalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Parkering

Parkeringsbeskrivning

Parkeringsplatser med elstolpe finns (separat kö). Garage finns ej.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy