Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Ridderstads gata 30, Berga Kulle, Linköping
Typ
Bostadsrätt
KVM
62 kvm
Avgift
3 266 SEK / mån
Rum
2 rum

Ljus öppen tvåa med inglasad balkong!

Här erbjuds en öppen och stilren lägenhet där det rika ljusinsläppet är det första man lägger märke till. Om du drömmer om ett hem där allt känns nytt och fräscht borde du ta en närmare titt på den här lägenheten.

Lägenheten består av en inbjudande och funktionell hall, vardagsrum, kök, ett badrum och ett sovrum. I det rymliga, lättmöblerade och sociala vardagsrummet finns mycket dagsljus, härliga umgängesytor och plats för soffa och matgrupp. Köket är praktiskt, ljust och fräscht med bra förvaringsmöjligheter, generösa arbetsytor, vita skåpluckor och öppen planlösning mot vardagsrummet. Badrummet är stort, fräscht och fint med toalett, dusch med duschväggar, handfat med kommod, tvättmaskin och torktumlare. Det stora, rogivande och fina sovrummet har väggar i rogivande grön ton och ekparkett och erbjuder rymliga garderober, vacker utsikt och plats för dubbelsäng.

Att ha tillgång till utevistelse från lägenheten är något som många drömmer om. I den här tvåan finns en stor, ljus och inglasad balkong som verkligen höjer livskvaliteten för dig som boende. Här kan du njuta av härliga kvällar med både familj och vänner. Balkongen nås från vardagsrummet och erbjuder sol hela eftermiddagen och kvällen och filtmatta.

HSB Brf Panorama är en välskött, aktiv och stabil förening med god ekonomi och strukturerade framtidsplaner som bland annat tillhandahåller cykelrum och barnvagn/rullstolsförråd.

Lägenheten är attraktivt belägen med direkt närhet till det bästa som centrala Linköping har att erbjuda - perfekt för dig som söker ett nytt boende i oslagbar omgivning! Här bor du i vackra kvarter med kort promenadavstånd till exempelvis kommunikationer, shopping och matvarubutiker.

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy