Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Diligensvägen 65, Jarlaberg, Nacka
Typ
Bostadsrätt
KVM
72 kvm
Avgift
5 465 SEK / mån
Rum
3 rum

Ansvarig mäklare

Magnus Willes
Ansvarig mäklare Magnus Willes

Insynsskyddad lägenhet i högt läge

Flexibelt tillträde, kontakta ansvarig mäklare för visning.

Välkommen hem till möjligheternas bostad mitt i idyllen Jarlaberg. Här bor du lugnt och tryggt samtidigt som du har närhet till ett stort utbud av restauranger, butiker, mataffärer och kommunikationer.

Nu finns möjligheten att förvärva en insynsskyddad 3:a om 72 kvm med inglasad balkong i högt läge. Bostaden är mycket välplanerad med två möblervänliga sovrum och stort vardagsrum. Hallen har generösa ytor och här finns gott om plats att installera förvaring. Bostadens tillhörande lägenhetsförråd är dessutom av modell större och ligger lättillgängligt på samma våningsplan. Köket från Marbodal går i ljusa färger och här finns även utrymme för stor matplats. Från köket, överblickande den lugna innergården nås en generös nyinglasad balkong i österläge. Lägenheten har genomgående rikligt med ljusinsläpp och bjuder utsikt mot såväl Hammabybacken och Globen som mot Hellasgården och över föreningens mysiga innergård.

Brf Fjädern är en välorganiserad förening med stabil ekonomi och faciliteter som bastu, festlokal och övernattningslägenhet. Det finns även tillgång till cykel- och barnvagnsförråd.

Jarlaberg är ett naturnära och barnvänligt område med blandad bebyggelse av lägenheter och radhus, gott om lekytor och närhet till flera skolor och förskolor. Med bara 10 minuters promenad får du tillgång till Nacka Forums stora shoppingutbud samt utökade buss-möjligheter. Storhandlingen gör du enkelt på prisbelönta Ica Maxi Nacka i närheten. På gångavstånd ligger naturreservatet Nyckelviken med vacker natur, härliga promenadstråk samt motionsspår. I angränsande Nacka Strand erbjuds bl.a. gym, restauranger och bageri. Ett par minuter bort finner du bussar som med tät trafik tar dig till Slussen på en dryg kvart. Från Nacka Strand finns också SL-båt att tillgå som bekvämt tar dig till bl.a. Nybroplan, Frihamnen och Lidingö. Runt 2030 förväntas tunnelbanenätet inkludera Nacka, med en planerad uppgång i vid Jarlaberg/Nacka strand.

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy