Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
Kontakta Mäklaren
Adress
Beckomberga allé 20, Beckomberga, Bromma
Typ
Bostadsrätt
KVM
98 kvm
Avgift
5 778 SEK / mån
Rum
4 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Radhuskänsla, områdets bästa läge med stor insyskyddad uteplats och egen gräsmatta i soligt läge.

Har ni letat radhus i området?? Då kanske denna bostad skulle passa er.......

- En av området större uteplatser med både gräsmatta och altaner.
- Stora uteplatser med plats för loungegrupper, utemöbler och grill.
- Bästa solläge med både morgon- och kvällssol.
- Stora sociala ytor mellan kök och vardagsrum.
- Toppfräsch 4:A.

Beckombergas bästa gavelläge! En unik bostad med ett av områdets större uteplats med morgon och kvällssol. Här finner barnfamiljen ett otroligt funktionellt boende med det lilla extra; Stora sällskapsytor mellan kök och vardagsrum, tre stora och tilltagna sovrum, badrum med tvättdel, gäst-wc, klädkammare och mer där till!

Stor och möblerbar hall med goda förvaringsmöjligheter i garderober med skjutbara spegeldörrar. Genomgående ekparkett och målade väggar. I direkt anslutning till hallen ligger gäst-wc. Vid entrén finns master bedroom med egen walk-in-closet. Sovrummet har goda möblerbara ytor och stor garderob med skjutdörrar. Här kan man inreda efter smak och behov. Vidare in i bostaden finner ni andra sovrummet. Här finns gott om plats för säng, garderober och för andra möblerbara behov. Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrummet blir en favoritplats där man mer än gärna spenderar mysiga familjekvällar. Här har man utgång till en fantastisk uteplats. Stensatt, inhägnad uteplats blir naturligt den perfekta delen för dig som vill unna dig en morgon med en gott kaffe eller sommarens kvällssol med kalas för familj och vänner. Gott om plats för utemöbler och för den som önskar eller varför inte en egen uppblåsbar barnpool!. Tredje sovrummet är i direktanslutning till vardagsrummet med gott om möblerbara ytor och här finns två platsbyggd garderober.

Vad mer kan man önska...

Välkommen att till Beckomberga allé 20!

Rumsbeskrivning

Hall:
Välkomnande hall med gott om plats för avhäning av ytterkläder och skor i stor skjutdörrsgarderob med spegeldörrar. Genomgående parkettgolv i bostaden och vita målade väggar. Säkerhetsdörr.

Gäst-wc:
Intill hallen finner ni familjens extra toalett, Här finns wc, handfat och badrumsspegel. Målade väggar och klinker på golv.

Master bedroom/ Sovrum 1:
Generöst, rofyllt sovrum med plats för dubbelsäng, nattygsbord och byrå. Målade väggar och ekparkett på golvet. Stor garderob med skjutdörrar samt en walk-in-closet för extra förvaring. Härligt ljusinsläpp från det stora fönsterpartiet mot den egna uteplatsen.

Sovrum 2:
Stort och mysigt sovrum med plats för säng, nattygsbord, skrivbord, garderober och annan önskvärd inredning. Generöst ljusinsläpp från stort fönster och vy mot uteplatsen. Ljusa målade väggar och ekparkett på golv.

Badrum:
Generöst och fräscht badrum med helkaklade väggar i vitt och grå klinker på golv. Badrum utrustat med handfat med kommod, wc, handdukstork, golvvärme, badkar, mycket god förvaring samt avlastningsbänk ovan tvättmaskin och torktumlare.

Vardagsrum / Kök:
Vardagsrum och kök ligger i öppen social planlösning. Fullutrustat kök med diskmaskin, ugn, spishäll, fläkt, micro och fullstor kyl/frys side by side. Mycket god förvaring bakom vita skåpsluckor i både över och-underskåp. Plats för matgrupp om 6-8 personer. Stora fönsterpartier inbringar gott om ljus och löper i två väderstreck. Plats för stor soffgrupp, mediamöbel, soffbord och annan önskvärd inredning. Från vardagsrummet nås den generösa uteplatsen som löper längs med hela bostadens gavelsidor.

Uteplats:
Stor uteplats med plats för flera olika loungegrupper och grillhörna. Uteplatsen löper längs med hela bostaden och ligger i insynsskyddat läge. I ena änden ligger trall lagt med plats för grill, utemöbler och parasoll. Därefter löper en generös gräsmatta med plats för odlingar. Vid dörren till uteplatsen finns plats för två loungegrupper, den ena på lagd sten och den andra upphöjd på trall. På uteplatsen ges många soltimmar från förmiddag till kväll.

Sovrum 3:
Välplanerat, mysigt sovrum med platsbyggda garderober. Utsikt mot den lugna uteplatsen. Plats för säng, nattygsbord och skrivbord. Målade väggar och ekparkett på golv.

Dokument (pdf)

Planlösningar Energideklaration stadgar_brf_appelblomman_i_bromma Årsredovisning 2021

Allmän information

Pris

Utgångspris

Antal rum

4 varav 3 Sovrum

Boarea (BOA)

98 kvm

Areauppgift enligt

Bostadsrättsföreningen

Gatuadress

Beckomberga allé 20

Ort

Bromma

Kommun

Stockholm

Beskrivning av övriga upplåtna utrymmen

Förråd finns på entréplanet.

Lägenhetsnummer BRF

112

Våningsplan

Entréplan av 4

Upplåten mark

Upplåten med annan nyttjanderätt än bostadsrätt

Markägare

Föreningen äger marken

Objektskategori

Bostadsrätt

Objektstyp

Lägenhet

Information om bostadsrättsförening

Bostadsrättsförening

Brf Äppelblomman i Bromma

Organisationsnummer

769618-8015

Allmän information

Brf Äppelblomman är en äkta bostadsrättsförening som stod klar för inflyttning under 2009 och 2010. Föreningen består av totalt tre hus belägna på Beckomberga allé 12, 16 och 20 och omfattar totalt 57 bostadsrättslägenheter. Föreningen äger marken.

Brf bildades

2008

Taxeringstyp

Privatbostadsföretag (äkta)

TV/internet

- Stockholms stadsnät levererar bredband till föreningen vilket möjliggör kabel-TV och IP-telefoni. Respektive medlem väljer vilken av leverantörerna Viasat och Sappa som man vill teckna abonnemang hos. Om inget abonnemang tecknas kan man välja att streama över bredbandet på valfria appar.
- Kostnaden för bredbandet ingår i månadsavgiften. Eventuell kostnad för appar står medlem för. Kabel-TV ingår inte men kan köpas av respektive medlem enligt ovan.

Uppvärmning och ventilation

Fjärrvärme via vattenradiatorer
Mekaniska frånluft och självdrag

Utförda renoveringar

Genomförda renoveringar-och underhållsarbeten:
2013: Energideklaration
2014: Stamspolning
2015: Byte från stenplattor till gummiasfalt kring sopkasuner
2015: OVK
2016: Målning av hussocklar
2016: Montering av ny förvaringslösning för cyklar i samtliga cykelförråd
2016: Slutjustering av balkonginglasningar
2018: Radonmätning
2018: Stamspolning
2018: Upprustning av källsorteringsrum
2019: Underhåll av parkeringsplatsen
2020: Ommålning av trapphus & komplementhus
2021-2022: OVK-besiktning

Kommande renoveringar-och underhållsarbeten:
- Det finns inga större renoveringar planerade i dagsläget

Övriga utrymmen i föreningen

Föreningen har gemensamt källsorteringsrum samt cykel- och barnvagnsförråd i varje fastighet.

Byggnader

Byggår

2009

Hiss finns

Ja

Hisskommentar

Hiss finns

Ekonomi

Månadsavgift

5 778 SEK/månad. I avgiften ingår I avgiften ingår bostadsrättstillägg, värme, vatten och bredband.

Avgiftsförändringar

2023-01-01 höjde föreningen månadsavgiften.

Andelstal

0,020529

Andel av månadsavgift

0,020597

Andel av BRF:s nettoskuldsättning

853 229 SEK

Beskrivning av Andel av BRF:s nettoskuldsättning

Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning anger hur stor andel av bostadsrättsföreningens lån som indirekt belastar bostadsrätten. Underlagen för beräkningen kommer från föreningen.

Överlåtelseavgift

1 312,50 SEK

Överlåtelseavgift betalas av

Säljare

Pantsättningsavgift

525 SEK

Boendekostnadskalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Pantförskrivning

är pantsatt

Driftskostnad

Hushållsel

550 SEK/månad

Försäkringskostnad

110 SEK/månad

Summa driftkostnad

660 SEK/månad

Parkering

Parkeringsbeskrivning

Garage-och parkeringsplatser:
- Föreningen innehar 46 parkeringsplatser.
- En plats utan el kan man hyra för 350 kr/mån.
- En plats med el kan man hyra för 530 kr/mån + tillkommande förbrukning.

Energideklaration

Energistatus

Energideklaration är utförd

Specifik energianvändning

144 kWh/m²

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy