Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Kungssätravägen 27A, Sätra, Stockholm
Typ
Bostadsrätt
KVM
70.7 kvm
Avgift
5 953 SEK / mån
Rum
3 rum

Väldisponerad 3:a högst upp i huset, utan insyn och balkong med milsvid utsikt!

Välkommen till en ljus och väldisponerad 3:a belägen högst upp i huset med stor, insynsskyddad balkong och magisk utsikt! Bostaden är genomgående och har generösa fönsterpartier belägna i tre väderstreck som i kombination med det höga och fria läget ger ett fantastiskt ljusinsläpp. Här bor du i en social lägenhet med en halvöppen planlösning mellan vardagsrum och matplats/kök vilket ger stora och luftiga ytor för sociala tillställningar. Lägenheten är lättmöblerad och i genomgående gott skick, med en ljus och modern finish. Vidare har du tillgång till en stor klädkammare med plats för förvaring, två bra planerade sovrum med utsikt mot den mysiga innergården, ljust och luftigt badrum med fönster samt en stor och välkomnande hall som öppnar upp mot samtliga rum i bostaden. Till lägenheten hör även nyttjanderätt till ett stort vindsförråd.

Detta boende ger en härlig kombination av att bo i ett lugnt och mysigt område samt en mycket trivsam bostad med minimal trafik, massor med fina promenadstråk, lekplatser, parker och flertalet skolor i närheten. Mysig innergård mellan husen som är perfekt för sociala umgängen med lekplats, gungor, sandlåda och ett lusthus med grillplats. I närheten finns goda badmöjligheter med närhet till bland annat Sätrastrandsbadet, Johannesdalsbadet, Mälarhöjdsbadet med flera.

Du tar dig smidigt in till Stockholm city eller i motsatt riktning söderut mot Kungens Kurva och Södertälje. Med bil är man ute på E4:an på bara ett par minuter. Ett stenkast bort från bostaden ligger Sätra centrum och tunnelbanestation. I Sätra centrum finns ett generöst utbud vad gäller service/butiker, gym med mera. En station bort ligger Sveriges 4:e största köpcentrum, SKHLM centrum. Vill du utforska lite större handelsområden och storhandla har du Kungens Kurva handelsplats ca 5-10 minuter bort med massor av butiker som bland annat Sveriges största IKEA, Elgiganten, ICA Kvantum, City Gross med mera. I Kungens Kurva har du även Heron City shopping- och nöjescentrum med bland annat lekland, bowling och biografen Filmstaden som är Sveriges största biograf med hela 18 salonger.

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy