Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Bågskyttegatan 3E, Jungfruplatsen, Mölndal
Typ
Bostadsrätt
KVM
48 kvm
Avgift
3 190 SEK / mån
Rum
2 rum

Trevlig tvåa i bottenplan

På populära Bågskyttegatan ges nu chans att förvärva en fin tvårummare med fönster i motsatta vädersträck vilket ger behagligt ljus i bostaden. Bostaden ligger på bottenplan för smidig tillgång och karakteriseras av ljusa ytskikt, bra planlösning samt smarta förvaringslösningar. Här bor ni med närhet till det mesta som behövs för en bekväm vardag och rik fritid.

Bakom ytterdörren möts ni av en välkomnande hall med plats för både hatthylla och skoställ. I anslutning till hallen finns en stor klädkammare med plats för kläder och förvaring och en del av utrymmet är inte inkluderat i den rapporterade bostadsytan vilket ger lite extra plats.

Köket är rymligt och fräscht med bra arbetsytor, fina vitvaror och plats för köksbord. Från köket når man sovrummet där du välkomnas via en praktisk skjutdörr, här finns också en stor garderob för klädkollektionen.

Vardagsrummet är väl tilltaget vilket resulterar i en stor sällskapsyta, där såväl samtal och favoritmusik som solljus från sydväst flödar fritt. Vardagsrummet möbleras förslagsvis med matbord, bokhylla soffa och mediautrustning.

Badrummet som är helkaklat, fräscht och stilrent ligger strategiskt placerat invid hallen.

Här bor man med närhet till Chalmers och Sahlgrenska som du når genom en cykeltur på 15 minuter eller via kollektivtrafiken.
'Pulsen' som utmärker Jungfruplatsen och den här delen av Mölndal är oslagbar! Ta med en vän och ge dig ut på upptäcktsfärd bland butiker, restauranger, caféer och barer, i närhet av bostaden. Här är det lätt att trivas för den som vill bo centralt men ändå nära till naturen!

Välkommen hem!

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy