Länk kopierad!

Visningar

tors 1 jun 18:00 - 18:30
Nyproduktion - Ej fysisk visning -Välkommen att kontakta mäklaren för genomgång av projektet!

Boka visning

Anmälan till visning. Fyll i formuläret och välj önskat visningstillfälle.

Vill du värdera din nuvarande bostad?

Ta del av vår integritetspolicy

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
3 600 000 SEK / Utgångspris
Adress
Nordtagsgatan 136, Nordtag, Ytterby
Typ
Bostadsrätt
KVM
84 kvm
Avgift
3 411 SEK / mån
Rum
4 rum

Nyproducerad fyra i gavel med altan och uteplats i Nordtag!

Nu ges ni möjligheten att bli de första som får bo i denna nyproducerade fyrarummare i gavel med egen altan om ca 23 m² i soligt sydvästläge. Från altandäcket når ni gräsmattan. Som om inte det vore nog så har ni er uteplats på framsidan. Här är det bara att flytta in och stormtrivas. Säljarna har gjort rikligt med tillval för 187 959 kr som de bekostar. Där kompositbänkskiva i sten sticker ut i det beiga Marbodalköket. Ta gärna en titt i den välfyllda tillvalslistan som ni hittar under filer. Öppen och social planlösning mellan kök och vardagsrum som är lättmöblerat tack vare sin storlek. Bekvämt med egen entré och hallen fungerar som bostadens nav. Helkaklat badrum med tvättmaskin och torktumlare. Gäst-WC med handfat. Master bedroom om dryga 13 m² med dubbla garderober. Det andra sovrummet ligger också i anslutning till hallen. Det något mindre sovrummet fungerar även utmärkt som kontor. Takhöjd om 2,5 m. BRF Nordtag Lund har tecknat ett räntetak i 3-5 år, vilket innebär att senaste tidens ränteökningar ej påverkar föreningen de inledande 3 åren. Föreningens ränta kommer vara ca 2 %. Låg månadsavgift. Öppet fibernät. P-plats med laddstolpe finns att hyra för 400 kr/månad. I anslutning till bostaden ligger bostadens förråd om ca 4,3 m² där ni även har ert cykelställ.

I Nordtag byggs det för fullt och här finns alla möjligheter att stormtrivas. Här har ni närhet till natur med flertalet gångstråk. Goda pendlingsmöjligheter med tåg från Ytterby station till Göteborg.

Allmän information

Pris

3 600 000 SEK (Utgångspris)

Tillträde

Enligt överenskommelse

Antal rum

4 varav 3 Sovrum

Boarea

84 kvm

Areauppgift enligt

Bostadsrättsföreningen

Gatuadress

Nordtagsgatan 136

Ort

Ytterby

Kommun

Kungälv

Beskrivning av övriga upplåtna utrymmen

Ett oisolerat förråd om 4,3 m² hör till bostaden.

Lägenhetsnummer BRF

136

Våningsplan

1 av 2

Markägare

Föreningen äger marken

Objektskategori

Bostadsrätt

Objektstyp

Lägenhet

Information om bostadsrättsförening

Bostadsrättsförening

Brf Sverigehuset Nordtag Lund

Organisationsnummer

769640-3158

Allmän information

Förening består av 23 radhus och 40 lägenheter i tvåvåningshus kring gemensamma gårdar. En stor fördel är att Brf Nordtag Lund från tillträdet och framåt har 3-5 års räntetak varpå senaste tidens ränteökningar ej påverkar föreningen de inledande 3 åren. Vilket innebär att föreningens ränta uppgår till ca 2 %.

Brf bildades

2022

Juridisk person kan accepteras

Nej

Taxeringstyp

Privatbostadsföretag (äkta)

TV/internet

Öppet fiber via Kungälv energi. Varje hushåll tecknar eget abonnemang.

Uppvärmning och ventilation

Varje bostad har egen frånluftsvärmepump. Radhusen värms med golvvärme i entrévåning och radiatorer på övre plan. Lägenheter med radiatorer. Mekanisk frånluftsventilation med värmeväxling.

Byggnadskommentar

Föreningens boarea är 5 294 m² och består av 13 st. fristående byggnadskroppar. Fastigheten kommer vara fullvärdesförsäkrad hos Länsförsäkringar.

Övriga utrymmen i föreningen

Ett oisolerat förråd i trä hör till varje bostad. Två eller fyra cykelställ under tak i anslutning till förråd.

Antal lägenheter

63

Lån i BRF per kvm

13 011

Byggnader

Byggår

2023

Hiss finns

Nej

Ekonomi

Månadsavgift

3 411 SEK/månad. I avgiften ingår ink. sophantering.

Andelstal

1,6071 %

Kommentar

Posten "Hushållsel" inkluderar även uppvärmning. Driftkostnaderna är uppskattade och hämtade från den ekonomiska planen.

Överlåtelseavgift

1313 SEK

Överlåtelseavgift betalas av

Säljare

Pantsättningsavgift

262 SEK

Boendekostnadskalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Pantförskrivning

är inte pantsatt

Driftskostnad

Årlig elförbrukning

6 640 kWh/år

Hushållsel

1 120 SEK/månad

Försäkringskostnad

225 SEK/månad

Vatten

417 SEK/månad

Summa driftkostnad

1 762 SEK/månad

Antal personer i hushållet

3

Parkering

Parkeringsbeskrivning

Möjlighet finns att hyra en parkering per bostad (som inte har parkeringsmöjlighet på egen tomt). Kostnad 400 kr/månad.

Energideklaration

Energistatus

Energideklaration ej utförd

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy

Karta

Boendekalkyl