Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
1 995 000 SEK / Utgångspris
Adress
Solskensvägen 22, Surte, Surte
Typ
Bostadsrätt
KVM
49 kvm
Avgift
2 798 SEK / mån
Rum
2 rum

Öppen planlösning och stor inglasad balkong om ca 30 kvm!

Varmt välkomna till denna fina tvårummare med öppen och social planlösning. Kök i tidlöst vitt med b.la integrerad diskmaskin och plats för matbord. Vardagsrum är lättmöblerat och här rymmer ni soffa, bord. bokhylla och TV. Från både kök och vardagsrum når ni den stora och inglasade balkongen i vinkel om ca 30 m². Här rymmer ni matgrupp och sköna loungemöbler. Sovrum med palts för dubbelsäng. Förvaring i garderober. Badrum med ljust kaklade väggar och på golvet ligger mörkt klinker. Välutrustat med dusch med b.la. golvvärme och kombimaskin. I hallen finns både hatthylla och garderob. Öppet fiber. Möjlighet till laddstolpe som bekostas av bostadsrättsinnehavaren. Till bostaden hör ett källarförråd.

I Brf Solskensvägen 1 bor ni med låg månadsavgift där el, värme, vatten och parkering ingår. Stabil förening med som är byggt i miljöklass guld, vilket medför väldigt låga energikostnader. Föreningen har en stabil ekonomi där deras lån är bundna till låga räntor med villkorsändring först under 2025.

Bostaden är attraktivt beläget med närhet till skola, förskola, affärer, läkarvård, fritidsaktiviteter, grön- och strövområden samt tillgång till bad och avkoppling. Goda pendlingsmöjligheter till Göteborg på ca 15 min.

Rumsbeskrivning

Hall

Kliv in via säkerhetsdörren. Ytterkläderna hängs smidigt av på hatthyllan och ytterligare förvaring i garderob. Till en början ligger klinker och sedan ligger parkett. Ljusa väggar.

Sovrum

Till vänster om hallen hittar ni sovrummet. Här rymmer ni dubbelsäng med tillhörande nattduksbord. Förvaring i garderob. Ljusa väggar.

Kök

Snickerierna går i tidlöst vitt och är från HTH. Ovan bänkskivan i trä sitter ett snyggt vitt kakel. Välutrustat med integrerad diskmaskin, fläkt, häll, ugn samt kombinerad kyl och frys. Intill högskåpet mot balkongen hittar ni en extra frys. Plats för matbord om fyra personer.

Inglasad balkong

Den stora och inglasade balkongen når ni både från kök och vardagsrum. Här rymmer ni med enkelhet matbord och sköna loungemöbler.

Vardagsrum

Ligger i öppen och social planlösning mot köket. Plats för soffa, bord, bokhylla och TV. Städskåp.

Badrum

Ljust kaklade väggar och på golvet ligger grått klinker. Bekvämt med golvvärme och kombimaskin. Vikbara duschväggar i glas, dusch, kommod, badrumsskåp och wc.

Välkommen hem.

Dokument (pdf)

Planlösningar Årsredovisning 2021 Energideklaration Frågelista Stadgar Brf Solskensvägen 1

Länkar

Film

Allmän information

Pris

1 995 000 SEK (Utgångspris)

Tillträde

Enligt överenskommelse

Antal rum

2 varav 1 Sovrum

Boarea (BOA)

49 kvm

Areauppgift enligt

Bostadsrättsföreningen

Gatuadress

Solskensvägen 22

Ort

Surte

Kommun

Ale

Beskrivning av övriga upplåtna utrymmen

Källarförråd om ca 7 m²

Lägenhetsnummer BRF

14-1002

Våningsplan

1 av 5

Markägare

Föreningen äger marken

Objektskategori

Bostadsrätt

Objektstyp

Lägenhet

Uteplatser

Balkong

Inglasad i vinkel om ca 30 m².

Information om bostadsrättsförening

Bostadsrättsförening

Brf Solskensvägen 1

Organisationsnummer

769626-0707

Allmän information

Brf Solskensvägen 1 är vackert beläget på höjden i södra Surte med promenadavstånd till Keillers damm, och fantastiska grönområden. Inte långt från Solskensvägen har vi också Vättlefjälls naturreservat som är ett av de största naturområdena i Göteborg. Brf Solskensvägen 1 ingår i ett unikt byggprojekt i södra Surte som presenteras av Green Village.

Juridisk person kan accepteras

Nej

Taxeringstyp

Privatbostadsföretag (äkta)

TV/internet

Öppet fiber.

Uppvärmning och ventilation

Markvärmepump (el). FTX.

Byggnadskommentar

Föreningens adresser är Solskensvägen 22, 24 & 26 i tre flerbostadshus på 5 våningar med sammanlagt 38 st. bostadsrätter.

Kommande renoveringar

Tvätt av fasader.

Övriga utrymmen i föreningen

Förråd i källare.

Antal lägenheter

38

Byggnader

Byggår

2015

Hiss finns

Ja

Ekonomi

Månadsavgift

2 798 SEK/månad. I avgiften ingår ink. el, värme, vatten, parkering och bostadsrättstillägg.

Avgiftsförändringar

Avgiften höjs med 2 % per år.

Andelstal

1,77 %

Andel av BRF nettoskuldsättning

417 827 SEK

Överlåtelseavgift

1313 SEK

Överlåtelseavgift betalas av

Köpare

Pantsättningsavgift

525 SEK

Boendekalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Driftskostnad

Försäkringskostnad

65 SEK/månad

Summa driftkostnad

65 SEK/månad

Antal personer i hushållet

1

Parkering

Parkeringsbeskrivning

En p-plats med motorvärmaruttag (el inkluderad) ingår i månadsavgiften. Laddstolpe går att byta till inom kort, bekostas av lägenhetsinnehavaren efter godkännande av styrelsen.

Energideklaration

Energistatus

Energideklaration är utförd

Energiprestanda, primärenergital

34 kWh/m²

Energiklass

B

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy