Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
2 595 000 SEK / Högstbjudande
Adress
Klövergatan 2B, Tannefors/centralt, Linköping
Typ
Bostadsrätt
KVM
53 kvm
Avgift
3 538 SEK / mån
Rum
2 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Stilren tvårummare belägen i attraktiva Brandstationen

Med ett attraktivt läge på Klövergatan finner du denna stilrena tvårummare om 53 kvadratmeter, högst upp i huset med en stor balkong mot innergården och en utsikt över trädtopparna och Stångån. Lyxiga materialval såväl som en välplanerad och öppen planlösning.
Bostaden har genomgående ljusinsläpp som skapar en härlig rymd och är belägen på våning 6 av 6 i ett hus med hiss.

Här finner ni ett stilrent kök i vita toner från Marbodal som erbjuder bra arbetsytor, bänkskiva i laminat och rostfria vitvaror. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum som erbjuder plats för matgrupp samt en större soffgrupp. Harmoniskt sovrum med plats för dubbelsäng och med goda förvaringsmöjligheter. Hall med garderob med skjutdörrar. Tillhörande finner ni ett helkaklat badrum i ljust kakel utrustat med tvättmaskin, torktumlare, gott om förvaring över tvättavdelning, dusch, toalett, torkställning samt kommod med handfat. Genomgående golv i vitaliserad ask i hela lägenheten.

Att ha tillgång till utevistelse från lägenheten är något som många drömmer om. I den här bostaden finns en underbar och stor balkong om 9 kvadratmeter som verkligen höjer livskvaliteten för dig som boende. Här kan du njuta av härliga kvällar med både familj och vänner. Balkongen nås från vardagsrummet och erbjuder stor lättmöblerad yta samt eftermiddags- och kvällssol.

Bostaden tillhör föreningen Brf Brandstationen 3 som bildades 2019 och består idag av totalt 83 st lägenheter. Föreningen tillhandahåller för sina medlemmar bl.a. en vacker innergård med tillhörande grönområde. Föreningen disponerar även över garageplatser som de boende kan hyra. I månadsavgiften ingår värme, kallvatten, kabel-tv, ip-telefoni samt bredband. Ett källarförråd följer med denna lägenhet.

I området Tannefors finner ni natursköna omgivningar så som vackra promenadstråk längs med Stångån. Alldeles i närheten finns välsorterad matbutik, butiker, restauranger, caféer, gym, fiskaffär och apotek. Bara ett stenkast bort ligger stadskärnan med alla dess utbud av shopping samt att man med en kort cykeltur når Resecentrum. Goda kommunikationer via buss, cykel eller gångväg.

Tillträde sker enligt överenskommelse.

Allmän information

Pris

2 595 000 SEK (Högstbjudande)

Tillträde

Enligt överenskommelse

Antal rum

2 varav 1 Sovrum

Boarea

53 kvm

Areauppgift enligt

Bostadsrättsföreningen

Gatuadress

Klövergatan 2B

Ort

Linköping

Kommun

Linköping

Beskrivning av övriga upplåtna utrymmen

Källarförråd.

Lägenhetsnummer BRF

61503

Våningsplan

6 av 6

Markägare

Föreningen äger marken

Objektskategori

Bostadsrätt

Objektstyp

Lägenhet

Information om bostadsrättsförening

Bostadsrättsförening

Brandstationen 3

Organisationsnummer

769635-9640

Allmän information

Brf Brandstationen 3 är en stabil förening från 2018-2019, belägen i hjärtat av Tannefors, Brandstationen. Föreningen består av totalt 83 st lägenheter samt 3 st lokaler.

Juridisk person kan accepteras

Nej

Taxeringstyp

Privatbostadsföretag (äkta)

Kommande renoveringar

Inga planerade. 2022-12-12

Övriga utrymmen i föreningen

Föreningen har en trivsam innergård.
I huset finns barnvagnsrum.
Till varje lägenhet hör ett förråd.

Antal lägenheter

83

Byggnader

Byggår

2019

Hiss finns

Ja

Ekonomi

Månadsavgift

3 538 SEK/månad. I avgiften ingår värme, kallvatten, tv, bredband samt ip-telefoni.

Avgiftsförändringar

Föreningen har höjt sina avgifter med 9,3% from 2023-01-01.

Andelstal

0,9213

Andelstal insats

0,9298

Andel av BRF:s nettoskuldsättning

951 574 SEK

Överlåtelseavgift

1313 SEK

Överlåtelseavgift betalas av

Köpare

Pantsättningsavgift

525 SEK

Boendekostnadskalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Pantförskrivning

är inte pantsatt

Driftskostnad

Hushållsel

300 SEK/månad

Försäkringskostnad

120 SEK/månad

Varmvatten

70 SEK/månad

Summa driftkostnad

490 SEK/månad

Antal personer i hushållet

1

Energideklaration

Energistatus

Energideklaration är utförd

Specifik energianvändning

73 kWh/m²

Energiprestanda, primärenergital

64 kWh/m²

Energiklass

C

Besiktningsman

Anders Stjärnborg, Stjärnborg Husbesiktning

Beskrivning

Områdesbeskrivning

Garageplatser finns lediga. Möjlighet till att ladda elbil finns även men de platserna är det i dagsläget kö på. Kostnad för garageplats om 1 100 kr/månad. Elplats kostar 1 300 kr/mån exkl el, 2022-06-29.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy

Boendekalkyl