Länk kopierad!

Visningar

sön 5 feb 15:00 - 15:30
Bokad visning - boka tid via Skandiamaklarna.se, välkommen!

Boka visning

Anmälan till visning. Fyll i formuläret och välj önskat visningstillfälle.

Vill du värdera din nuvarande bostad?

Ta del av vår integritetspolicy

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
4 495 000 SEK / Högstbjudande
Adress
Gråbrödersgatan 7, Gamla Väster, Malmö
Typ
Bostadsrätt
KVM
67 kvm
Avgift
4 006 SEK / mån
Rum
2 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Gavellägenhet med balkong högst upp!

Nu har du möjligheten att bli "Västerbo" i denna unika takvåning med balkong där den exklusiva inredningslinjen skänker dina inredningsdrömmar en tidlös, harmonisk och långsiktig grund. Högst upp på våning 5 av 5 med hiss kliver man in i denna ombyggda och alldeles nya lägenhet med uppemot 4 m takhöjd, synliga takbjälkar och en öppen planlösning där kök och vardagsrum samspelar med en friliggande köksö däremellan. Från balkongen ges fria vyer över Gamla Västers takåsar.

Interiört präglas bostaden av kvalitativa ytskikt med inslag av natursten, massiva träinslag och naturnära färger som går ton-i-ton. Ytskikten i rummen knyts samman av massiva ekstavar i fiskbensmönster från Tarkett som utgör lägenhetens golvtema. Det sandfärgade Marbodalköket för tankarna till något stilrent och elegant med top of the line utrustning från Siemens samt en social köksö med bänkskiva i granit. Bostadens helkaklade badrumsmiljö har ett kakeltema i ljusgrått och vitt. Självklart har man sin egen tvättutrustning i badrummet. Balkongen i den mysiga gårdsmiljön öppnar upp lägenheten på ett påtagligt sätt och skapar en genuint trivsam boendemiljö. Lägenhetsförrådet på källarplan säkrar extra förvaring.

Det centrala läget är anpassat efter livsnjutaren livssyn med nöjen, shopping, Lilla Torgs restaurangutbud och resande via Centralstationen alldeles runt hörnet. En plats man ogärna lämnar när man väl har fått smak på den.

Välkommen hem!

Rumsbeskrivning

HALL
Den funktionella och inbjudande hallen öppnar upp lägenheten och välkomnar både boende och gäster med vacker ekparkett i fiskbensmönster som visar vi upp ekens naturliga utseende tillsammans med kvistmärken och en varierad ådring. Här finns det gott om svängrum och det mesta man kan kräva av en hall - klädhängare, garderobsförvaring och en robust säkerhetsdörr. Den öppna planlösningen har en köksö mellan kök och entréhall.

VARDAGSRUM
Vardagsrummet är bostadens givna samlingspunkt - ett socialt, stilrent och rymligt rum med med parkettgolv och ljusa väggar. Här erbjuds mycket dagsljus och gott om plats för soffa och matgrupp. Vitmålade väggar och den goda takhöjden ger vardagsrummet värme och volym. Pardörrar med fönsterpartier skänker rummet ljus och leder ut till den möblerbara och gårdsvända balkongen vilket skapar ett bra flöde mellan umgänge inne och ute. Mellan vardagsrummet och sovrummet finns ett väggparti av industriglas med svarta, släta bågar och glasdörr.

KÖK
Köket samspelar med vardagsrummet och hallen på ett fint sätt i den öppna planlösningen där även en naturlig plats finns för ett matbord nära matlagningen. Här finns en stilig köksmiljö med en stor köksö i mörkgrå granit där ett överhäng av granitskivan skapar trevliga frukostplatser och ett socialt samspel mellan kock och gäst. Köksinredningen består av sandfärgade och handtagslösa lådor samt luckor med tryckfunktion ur Marbodals Arkitekt Plus serie. Kökets arbetsbänk utgörs av samma mörkgråa granit som halvön och är inredd med en underlimmad och bred vask, svart köksblandare från Vola, belysning ovan arbetsytorna samt svarta eluttag från Renova. Köket är utrustat med top of the line maskiner från Siemens som består av en integrerad kyl och frys, integrerad diskmaskin, infälld köksfläkt, induktionshäll och infälld varmluftsugn.

BADRUM
Golvtemat i badrummet utgörs av en tidlös klassiker bestående av ljusgråa och matta 60 x 60 klinkerplattor som övergår till glaserade stavkakel på väggarna med ytbehandling i Cremevit kulör. Läckert, modernt och lättstädat. Inbyggd duscharmartur i svart med regndusch, spotlights samt svarta strömbrytare och eluttag från Renova smälter in i badrumsmiljön och förhöjer känslan av kvalitet. Badrumsinredningen består av tvättställ i vitt porslin med ett svart underskåp från INR, svart blandare från Vola, svart handdukstork från INR, wc i vitt porslin från Gustavsberg och vägghängd spegel.

SOVRUM 1
Från vardagsrummet når du lägenhetens sovrum - ett stort, harmoniskt och rogivande rum med parkettgolv och ljusa väggar. Rummet har flera garderober på rad, ett fint ljusinsläpp och gott om plats för en stor säng.

BALKONG
Via pardörrar närmast vardagsrummet leds man ut till en underbar gårdsvänd balkong med stålräcke och utsikter över området samt över gårdsmiljön. Här finns förutsättningar till unika underhållningsmöjligheter!

Dokument (pdf)

Planlösningar Stadgar A503 - Lgh 14 Ekonomisk plan

Länkar

Film Upplev vår 3D Rundvandring och Bostadsväljare nedan under "Visa info". Brf Studio Astoria - Projektledaren, Arkitekten och Inredningsarkitekten

Allmän information

Pris

4 495 000 SEK (Högstbjudande)

Antal rum

2 varav 1 Sovrum

Max antal sovrum

2

Boarea (BOA)

67 kvm

Areauppgift enligt

Bostadsrättsföreningen

Gatuadress

Gråbrödersgatan 7

Ort

Malmö

Kommun

Malmö

Lägenhetsnummer BRF

A503 - LGH 14

Våningsplan

5 av 5

Markägare

Föreningen äger marken

Objektskategori

Bostadsrätt

Objektstyp

Lägenhet

Information om bostadsrättsförening

Bostadsrättsförening

Brf Astoria

Organisationsnummer

769639-9372

Allmän information

Brf Studio Astoria är en äkta bostadsrättsförening, registrerad år 2021. Föreningen innehar fastigheten Malmö Gråbröder 14 med äganderätt. Föreningen består av 14 lägenheter, samtliga upplåts med bostadsrätt samt 1 lokal (5-plans hus). Upplåtelse sker under december 2022 och inflyttning sker under januari 2023. Byggnaden uppfördes 1930 och ombyggnad skedde 2021-2022.

EKONOMI
Överlåtelseavgift 2,5% av gällande prisbasbelopp, köparen betalar (1 313 kr år 2023).
Pantsättningsavgift 1% av gällande prisbasbelopp per pant betalas av pantsättaren (525 kr år 2023).

Årsavgiften antas öka med i snitt 2 % per år.

UNDERHÅLL OCH RENOVERINGAR
I dagsläget finns det inga planerade renoveringar då föreningens byggnader är så pass nya.
Föreningen kommer att upprätta en underhållsplan.

ÖVRIGT
Bostadsrättstillägg tecknas själv av den boende

Uppgifterna är hämtade från berörd förening lämnad information. Spekulanter uppmanas dock att ta kontakt med föreningen angående kontroll av ovanstående uppgifter, planerade renoveringar samt eventuella avgiftsförändringar.

Brf bildades

2021

Juridisk person kan accepteras

Ja

Taxeringstyp

Privatbostadsföretag (äkta)

Byggnader

Byggår

2022

Hiss finns

Ja

Ekonomi

Månadsavgift

4 006 SEK/månad. I avgiften ingår Uppvärmning, Vatten

Andelstal

0,0663

Andel av månadsavgift

0,0688

Överlåtelseavgift

1 313 SEK

Överlåtelseavgift betalas av

Köpare

Pantsättningsavgift

525 SEK

Boendekostnadskalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Energideklaration

Energistatus

Energideklaration ej utförd

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy

Karta