Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
1 895 000 SEK / Högstbjudande
Adress
Bergslagsgatan 3, Norr, Norrköping
Typ
Bostadsrätt
KVM
82 kvm
Avgift
5 351 SEK / mån
Rum
3 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

"FULLTRÄFF PÅ NORR"

Varmt välkommen till Bergslagsgatan 3 och denna fint renoverade trea på trivsamma Norr!

Här möts du av en social och trivsamt renoverad bostad om 82 kvm fördelat över tre rum och kök. Insidan erbjuder ett renoverat påkostat Epoq kök från 2020 som är fullt utrustat med både diskmaskin, kyl och frys från Samsung, spishäll & varmluftsugn. Vidare erbjuds även ett stilrent badrum från 2017 med bl.a. tvättmaskin och spotlights i tak. Här finns även två trivsamma sovrum och ett socialt vardagsrum med plats för både matbord och soffa. Från vardagsrummet når vi balkongen som erbjuder mycket sol och en fin utsikt. Här är det bara att flytta in i en genomgående fint renoverad bostad med flera härliga detaljer, materialval och bekvämligheter.

Här kommer ni att bo en välskött HSB förening med hiss i huset och under 2021 installerades nya lägenhetsdörrar och entrédörrar.
På nära avstånd finns matbutik, skola, förskola, goda pendlingsförbindelser och fina promenadstråk runt folkparken.

Välkommen hem!

Rumsbeskrivning

HALL - Redan i hallen möts vi av ett renoverat hem. Luftig hall med mycket gott om plats för klädavhängning och förvaring finns i form av en rymlig klädkammare. Mörkare laminatgolv och vita väggar.

BADRUM - Till höger om hallen ligger badrummet. Renoverat 2017, stilfullt helkaklat som går i neutrala färger. Badrumsutrustningen består av dusch med duschväggar, kommod, spegel, handdukshållare, wc och tvättmaskin.

SOVRUM 1 - Det första sovrummet ligger till vänster i hallen. Här får vi plats med säng, skrivbord och förvaring om så önskas. Laminatgolv & vita väggar.

VARDAGSRUM - Ljust och rymligt vardagsrum med plats för både större matbord och soffmöblemang om så önskas. Laminatgolv & vita väggar. Från vardagsrummet kommer vi ut till balkongen.

BALKONG - Balkong i bästa sydvästläge! Njut av solen på balkongen! Här får vi plats med både bord och stolar utan det känns trångt.

KÖK - Renoverat kök från 2020 märket Epoq som går i vinkel med goda förvaringsmöjligheter. Skåpinredningen går i vitt med stilfullt mörkare kakel. I köket får vi plats med matbord & stolar utan att det känns trångt. Köksutrustningen består av hel kyl & hel frys (Samsung), induktionshäll, diskmaskin, nedfälld diskho, inbyggd mikro, varmluftsugn samt fläkt. Belysning finns ovanför arbetsbänk.

SOVRUM 2 - Välplanerat sovrum med förvaring i form av flertalet garderober och en klädkammare. Här får vi plats med dubbelsäng utan att det känns trångt. Laminatgolv & vita väggar.

Dokument (pdf)

Planlösningar HSB Brf Jakthunden Årsredovisning 2021 Energideklaration Stadgar HSB Brf Jakthunden Årsredovisning Jakthunden 2020 Energideklaration Bergslagsgatan 3

Länkar

Prospekt

Allmän information

Pris

1 895 000 SEK (Högstbjudande)

Antal rum

3 varav 2 Sovrum

Boarea (BOA)

82 kvm

Areauppgift enligt

Bostadsrättsföreningen

Gatuadress

Bergslagsgatan 3

Ort

Norrköping

Kommun

Norrköping

Lägenhetsnummer BRF

16

Våningsplan

3 av 4

Markägare

Föreningen äger marken

Objektskategori

Bostadsrätt

Objektstyp

Lägenhet

Uteplatser

Balkong

Härlig balkong i bästa sydvästläge!

Information om bostadsrättsförening

Bostadsrättsförening

HSB Brf Jakthunden

Allmän information

Bostadsrättsföreningen är ett privatbostadsföretag och bildades år 2015 efter ombildning från hyresfastighet till bostadrättsförening.
Föreningens egendom infattar fastigheten Jakthunden 8 i Norrköpings kommun med adresserna Åbygatan 12 samt Bergslagsgatan 3.
Husen färdigställdes år 1936 och innehåller 13 bostadsrätter, 5 hyresrätter och 4 hyresrättslokaler.

De 5 hyresrätterna utgör ett stort dolt kapital för föreningen.

Brf bildades

2015

Juridisk person kan accepteras

Nej

Taxeringstyp

Privatbostadsföretag (äkta)

TV/internet

Grundutbud via Telia ingår i månadsavgiften.
Fiber via Telia ingår i månadsavgiften.

Utförda renoveringar

2016 Fönstermålning samt renovering av tvättstuga
2018 Installation av bredband i fastigheten
2021 Nya entrédörrar, nya säkerhetsdörrar till alla lägenheter och nytt låssystem.

Kommande renoveringar

Ommålning av trapphus (pågående)
Renovering av hissar - 2022/2023
Stambyte planeras att ske kring 2031

(Kontrollerat med styrelsen 17/10-2022)

Övriga utrymmen i föreningen

Tvättstuga

Byggnader

Byggår

1936

Hiss finns

Ja

Ekonomi

Månadsavgift

5 351 SEK/månad. I avgiften ingår I avgiften ingår: värme, vatten, grundutbud på tv samt bredband.

Avgiftsförändringar

Avgiftshöjning beräknas ske med 2-3 % varje år. (Kontrollerat med styrelsen 17/10-2022)
Avgiften är uppdaterad 2023-01-02.

Andelstal

5,64338

Andel av månadsavgift

5,64338

Andel av BRF:s nettoskuldsättning

903 782 SEK

Överlåtelseavgift

1208 SEK

Överlåtelseavgift betalas av

Säljare

Pantsättningsavgift

483 SEK

Boendekostnadskalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Pantförskrivning

är pantsatt

Driftskostnad

Hushållsel

300 SEK/månad

Försäkringskostnad

150 SEK/månad

Summa driftkostnad

450 SEK/månad

Parkering

Parkeringsbeskrivning

Boendeparkering tillämpas i området

Energideklaration

Energistatus

Energideklaration är utförd

Energiprestanda, primärenergital

119 kWh/m²

Energiklass

E

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy

Boendekalkyl