Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Mäster Jacobs gata 3A, Slottshöjden, Helsingborg
Typ
Bostadsrätt
KVM
76.5 kvm
Avgift
5 149 SEK / mån
Rum
3 rum

Hemtrevlig trea på Slottshöjden med välplanerade ytor & inglasad balkong. Stabil förening!

Nu finns möjligheten att förvärva en mycket trevlig trea i en av Slottshöjdens stabilare föreningar. Ett ljust läge ombonat av grönska, uppvuxna träd och minimal insyn. Förutom det mycket trevliga läget, erbjuds här en genomgående disponering med fint ljusinsläpp från tre väderstreck.

Trapporna tar oss smidigt upp till våning två. Vi kliver in i denna mysiga bostad som fördelas på tre rum och kök om totalt 76,5 kvadratmeter. Invändigt finner vi ett uppfräschat original kök med fullutrustad maskinpark, gott om förvaringsskåp och plats för ett matbord för 2-4 personer. Vardagsrummet är inbjudande och erbjuder plats för både soffgrupp och matbord. Från vardagsrummet når man den inglasade balkongen i västerläge, som går att nyttja stora delar av året. Vidare finner vi två stora sovrum, båda med gott om förvaring i form av garderober. Avslutningsvis, från hallen har man närmast till det nyrenoverade badrummet, vilket erbjuder tidlöst kakel, modern inredning och duschhörna. Lägenheten är i genomgående fint och inflyttningsklart skick.

Brf Masten är en stabil och välskött HSB förening med god underhållsplan och bra avgifter. Boende i föreningen har tillgång till varsitt källarförråd, ett vindsförråd, gemensam tvättstuga, övernattningslägenhet samt en härlig utemiljö med grillmöjlighet. Från Slottshöjden når du centrum och Olympia inom några minuters gångavstånd, perfekt för den som vill bo nära stadens utbud av restauranger, shopping, natur och nöjesliv. Föreningen erbjuder p-plats mot kostnad (separat kö).

Varmt välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare vid intresse!

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy