Länk kopierad!

Visningar

lör 25 mar 13:15 - 13:45
Vänligen boka in dig på visningstiden via SkandiaMäklarnas annons

Boka visning

Anmälan till visning. Fyll i formuläret och välj önskat visningstillfälle.

Vill du värdera din nuvarande bostad?

Ta del av vår integritetspolicy

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
1 995 000 SEK / Utgångspris
Adress
Väsby Ängsväg 2C 1102, Centralt - Vagnhärad, Vagnhärad
Typ
Bostadsrätt
KVM
71.7 kvm
Avgift
4 972 SEK / mån
Rum
3 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Stilfull 3:a med solig balkong

På Väsby Ängsväg 2C finns en stilfull lägenhet om 3 rum och kök. Ljust inredd med hög kvalitet i material- och inredningsval. Lägenheten födelar sig på hall, 2 sovrum varav det ena är något mindre och används idag som gästrum/kontor/klädkammare. Det större sovrummet har rymlig klädkammare. Dusch/WC rum med golvvärme och tvättavdelning. Kök med matplats vid fönster och allrum med utgång till den generösa soliga balkongen.
En mycket trivsam och stilfull lägenhet i en nästan ny förening. BRF Hemlängtan gör verkligen själ för sitt namn. Välkommen hem!

Rumsbeskrivning

En ljus och välplanerad 3:a på andra våningen med en stor möblerbar balkong på 10kvm. Lägenheten har vita ljusa väggar och golv i vitpigmenterad ekparkett från Kährs. Alla rum har inbyggda spottar i tak (utom lilla sovrummet). När du kommer in i hallen finns det gott om plats för förvaring bakom vita skjutdörrar från Marbodal, golvet i hallen har matta ljusgråa klinkers. Direkt till höger när du lämnar hallen finns köket i vinkel med vita köksluckor från Marbodal och med Siemens vitvaror i rostfritt stål, kyl/frys, micro, inbyggnadsugn, induktionshäll och integrerad diskmaskin. Köket erbjuder ett stort köksfönster med fint ljusinsläpp och matplats för ca 6-8 personer. Till vänster efter hallen finns det lilla sovrummet med inbyggd garderob, passar som barn/gästrum eller kontor. Rakt fram från hallen till vänster innan vardagsrummet finns badrum/tvätt. Väggarna är i matt vitt kakel och golvet i ljust grå klinkers med golvvärme. Här finns kommod, WC, duschvägg i frostat glas, handdukstork och spottar i tak. I badrummet finns tvättmöjlighet med energisnåla Siemens tvättmaskin och torktumlare. Rakt fram från hallen når man ett stort vardagsrum med utgång till den stora möblerbara balkongen med sol från tidig förmiddag och till sen kväll. Från vardagsrummet kommer du in i det stora sovrummet med gott om plats för dubbelsäng. I sovrummet nås klädkammaren som rymmer klädförvaring, teknikskåp för media och FXT- aggregatet.

Dokument (pdf)

Planlösningar Årsredovisning Stadgar Brf Hemlängtan 1 Frågelista

Länkar

Prospekt

Allmän information

Pris

1 995 000 SEK (Utgångspris)

Antal rum

3 varav 2 Sovrum

Boarea (BOA)

71.7 kvm

Areauppgift enligt

Bostadsrättsföreningen

Gatuadress

Väsby Ängsväg 2C 1102

Ort

Vagnhärad

Kommun

Trosa

Beskrivning av övriga upplåtna utrymmen

Ett kallförråd på ca 4kvm i separat byggnad tillhör lägenheten

Lägenhetsnummer BRF

1102

Våningsplan

2 av 2

Markägare

Föreningen äger marken

Objektskategori

Bostadsrätt

Objektstyp

Lägenhet

Uteplatser

Balkong

Balkong

Information om bostadsrättsförening

Bostadsrättsförening

Brf Hemlängtan 1, Vagnhärad

Organisationsnummer

769636-4491

Allmän information

BRF Hemlängtan 1, Vagnhärad äger fastigheten Trosa Södra Husby 5:136

Brf bildades

2020

Juridisk person kan accepteras

Nej

Taxeringstyp

Privatbostadsföretag (äkta)

TV/internet

Bredband via fiber. TV basutbud från Telenor ingår i avgiften. Teknikskåp finns i varje lägenhet med goda möjligheter i varje rum att koppla upp sig via uttag.

Uppvärmning och ventilation

Värmesystem med radiatorer/golvvärme. FXT ventilation, separat aggregat per lägenhet.

Byggnadskommentar

I separat byggnad finns förråd och ett gemensamt miljöutrymme. Solceller på taken för egen energiförbrukning. I föreningen finns en mindre lekplats och en gemensam uteplats.

Kommande renoveringar

Inga planerade renoveringar

Övriga utrymmen i föreningen

Förråd och miljöhus

Antal lägenheter

20

Byggnader

Byggår

2020/2021

Hiss finns

Nej

Ekonomi

Månadsavgift

4 972 SEK/månad. I avgiften ingår Till månadsavgiften tillkommer en fast avgift på 625kr/mån för vattenförbrukning och hushållsel som regleras efter avläsning av förbrukningen.

Avgiftsförändringar

Fom 1/4-23 ändras avgiften till 4972 kr/mån

Andelstal

5,1025%

Andel av månadsavgift

5,10%

Andel av BRF:s nettoskuldsättning

1 031 894 SEK

Överlåtelseavgift

1313 SEK

Överlåtelseavgift betalas av

Säljare

Pantsättningsavgift

525 SEK

Boendekostnadskalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Pantförskrivning

är pantsatt

Driftskostnad

Försäkringskostnad

150 SEK/månad

EL/Vatten

625 SEK/månad

Summa driftkostnad

775 SEK/månad

Antal personer i hushållet

2

Parkering

Parkeringsbeskrivning

24 parkeringsplatser finns för uthyrning; 8 st i carport och 16 st P-platser.

Energideklaration

Energistatus

Energideklaration behövs ej

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy

Karta

Boendekalkyl