Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
Kontakta Mäklaren
Adress
Kristinebergs slottsväg 7, Kungsholmen - Kristineberg, Stockholm
Typ
Bostadsrätt
KVM
42 kvm
Avgift
2 641 SEK / mån
Rum
1.5 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Stor uteplats i västerläge - Ytterst väldisponerad med sovalkov

Varmt välkommen till denna charmiga lägenhet med en stor uteplats i härligt västerläge. Lägenheten presenterar ytterst väldisponerade kvadratmeter med öppen planlösning och en mysig sovalkov. Lägenheten bjuder på en härlig rymd och har stora fönsterpartier för härligt ljusinsläpp. Du finner en öppen planlösning mellan vardagsrum och kök med generösa sällskapsytor att umgås med vänner och familj. En stor köksö ger dig även gott om arbetsytor. I vardagsrummet får du plats med en sällskapsgrupp och matbord. Härifrån nås även lägenhetens fantastiska uteplats i västerläge. Lugnt läge mot föreningens fina gård och Kristinebergs Slottspark i direkt närhet. Sovalkov med plats för säng och bra förvaring i garderob och linneskåp. Helkaklat badrum i stilrena material.

Här bor du på lugnt och naturnära läge, ett stenkast från Fridhemsplan och storstadspulsen. Du tar dig snabbt till populära Galleria Lindhagen med bland annat ICA Maxi, Systembolaget, gym och apotek m.m. I direkt närhet från lägenheten finns Thorildsplan samt Kristinebergs gröna tunnelbanelinje samt bussar. Med endast några få minuters gång från lägenheten når du både grönområden och klippbad samt vackra Hornsbergs Strand som erbjuder badmöjligheter och flertalet trevliga restauranger.

Rumsbeskrivning

HALL
Du välkomnas till en hall med klinkergolv och goda avhängningsmöjligheter för ytterkläder och skor.

BADRUM
Helkaklat badrum med WC, dusch, spegelskåp med spotlights, kommod och kombinerad tvättmaskin/torktumlare samt golvvärme.

KÖK
Stilrent kök i ljusa kulörer med en öppen planlösning mot vardagsrummet. Köket har gott om förvaring samt en stor elegant köksö med goda arbetsytor. Välutrustat kök med induktionshäll, kyl/frys, diskmaskin, ugn och mikro samt spotlights som lyser upp arbetsbänken. Lägenheten har genomgående parkettgolv.

VARDAGSRUM
I öppen planlösning med köket finnes det rymliga vardagsrummet med plats både för sällskapsgrupp samt matplats. Härifrån nås den härliga uteplatsen som sommartid blir en förlängning av lägenheten.

UTEPLATS
Lägenheten har en grönskande uteplats i västerläge. Här finns gott om plats för utemöbler, planteringar och grill.

SOVDEL
Plats för säng och goda förvaringsmöjligheter i två garderober samt linneskåp.

Till lägenheten hör ett förråd.

Dokument (pdf)

Planlösningar Stadgar Energideklaration Hjalmar Söderbergs Väg 6 Årsredovisning 2021 Brf Kristinebergs Slottspark

Allmän information

Pris

Högstbjudande

Antal rum

1.5

Boarea (BOA)

42 kvm

Boareabeskrivning

1 rok enligt bostadsrättsföreningen.

Gatuadress

Kristinebergs slottsväg 7

Ort

Stockholm

Kommun

Stockholm

Lägenhetsnummer BRF

9-1102

Våningsplan

1 av 7

Upplåten mark

Föreningen äger fastigheten Krillans krog 3 samt innehar kvarteret Krillans krog 1 med tomträtt. Fördelningen mellan dessa i areal är ungefär 75% Krillans Krog 3, 25 % Krillans krog 1.

Objektskategori

Bostadsrätt

Objektstyp

Lägenhet

Information om bostadsrättsförening

Bostadsrättsförening

Kristinebergs Slottspark

Organisationsnummer

769635-1662

Allmän information

FÖRENINGEN
Brf Kristinebergs Slottspark registrerades 2017 och upplåter 182 bostadslägenheter samt 7 lokaler med hyresrätt. Föreningen har även en gemensamhetslokal och ett varmgarage beläget under fastigheten.
Föreningen består av 3 hus med gemensam gård och där inflytt i husen skedde under 2019-2020. Föreningen äger marken till fastigheten Krillans Krog 3 samt har tomträtten till Krillans Krog 1 där gälande tomträttsavgäld gäller till januari 2026. Fördelningen mellan dessa i areal är ungefär 75% Krillans Krog 3, 25 % Krillans krog 1.

EKONOMI
Föreningen har inga planerade renoveringar, men föreningen utvärderar just nu förutsättningarna för att sätta upp solceller på taken.
Föreningen har en stark kassaposition på 6 MSEK och finns utrymme för amortering.

GARAGE
Föreningen förvaltar ett garage med 101 parkeringsplatser varav 41 är el-bilsplatser. Kostnaden för garageplats ligger på 1750kr/månad och plats med laddbox 1900 kr/mån (El-faktureras separat). Kösystem tillämpas.
Det finns även 9 MC-platser som kostar 600kr/månad. För närvarande råder kort kö till platserna.

TV OCH BREDBAND
Huset är ansluten till fibernätet via Tele 2. En digitalbox, samt ett basutbud på ca 20 kanaler ingår i månadsavgiften. Fiber 100/100 mbit ingår i avgiften.

EL och VARMVATTEN
Föreningen har tecknat ett gemensamt abonnemang för el och varmvatten där varje lägenhet debiteras i efterhand för sin faktiska förbrukning.

GEMENSAMMA UTRYMMEN
- En stor och härligt grönskande innergård ligger belägen mellan husen. Här finns blomstrande planteringar, odlingslådor samt flertalet sittplatser och lekplats för de små.
-Gårdshus med gemensamhetslokal ligger på innergården går att boka genom föreningens app mot en kostnad om 350:- per tillfälle.
- Föreningen har även installerat sopsugar på innergården för kompost och restavfall, källsortering finns att tillgå i soprummen.
-Cykelrum finns det ett flertal i fastigheten, utöver dessa finns även cykelställ utanför fastigheten och på innergården.
-Barnvagns -och rullstolsförråd finns i varje trappuppgång.
-Varje lägenhet har tvättmaskin och torktumlare, i respektive trappuppgång finns källarförråd.

Brf bildades

2017

Taxeringstyp

Privatbostadsföretag (äkta)

Uppvärmning och ventilation

Fjärrvärme

Antal lägenheter

182

Byggnader

Byggår

2019/2020

Hiss finns

Ja

Ekonomi

Månadsavgift

2 641 SEK/månad. I avgiften ingår I avgiften ingår kallvatten, uppvärmning, bostadsrättstillägg, bredband, kabel-TV (basutbud).

Föreningen har ett gemensamt avtal för el och varmvatten, varje lägenhet debiteras för sin egen förbrukning, kostnad för detta debiteras i samband med avi för månadsavgift via Fastum som är den ekonomiska förvaltaren.
(En avgiftshöjning planeras med 4,5% per 1/1/2023. Kontrollerad 5/12-22).

Andelstal

0,345600

Överlåtelseavgift

1208 SEK

Överlåtelseavgift betalas av

Köpare

Pantsättningsavgift

483 SEK

Boendekalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Pantförskrivning

är pantsatt

Energideklaration

Energistatus

Energideklaration är utförd

Specifik energianvändning

68 kWh/m²

Energiprestanda, primärenergital

66 kWh/m²

Energiklass

C

Besiktningsman

Gunnar Sundby, Aktea Stockholm AB

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy