Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Ture Wennerholms torg 4, Telefonplan, Stockholm
Typ
Bostadsrätt
KVM
71 kvm
Avgift
4 996 SEK / mån
Rum
3 rum

Hörnlägenheten högst upp med balkong i söderläge! Hiss och garage i huset.

Välkomna till denna välplanerade hörnlägenhet högst upp i huset om 71 kvm fördelat på 3 rum och kök. Lägenheten erbjuder massiva fönsterpartier med vackra vyer över himmel och takåsar samt stor balkong i söderläge med torg, hustak och himmel som utsikt. Tack vare fönsterpartier i flera väderstreck får du ett fint naturligt ljusinsläpp som tillsammans med de moderna och smakfulla materialvalen ger en härlig känsla av hemtrevnad och "här vill jag bo". Här har du ett välutrustat kök med plats för matgrupp som rymmer stora sällskap. Vidare hittar du ett vardagsrum med stora sällskapsytor samt två väldisponerade sovrum. Badrummet är rymligt med både tvättmaskin och torktumlare och generösa förvaringsmöjligheter.

BRF Torghusen bildades år 2009 och är en stabil och välskött förening med god ekonomi. Här finns totalt 113 lägenheter samt en övernattningslägenhet för gäster. Föreningen erbjuder ett barnvagns- och rullstolsrum i varje trapphus, två stora cykelrum, stora källarförråd, soprum med källsortering, ett hobbyrum samt garage med två våningsplan. Hissen leder direkt ner till garaget med 82 parkeringsplatser varav 21 är försedda med laddstolpar. År 2019 installerade föreningen solceller och kan producera egen el som används i fastigheten, dels till gemensamma utrymmen och dels i lägenheterna. Brf Torghusen har som mål att år 2025 ha en tydlig profilering som en av Hägerstens mest hållbara bostadsrättsföreningar.

Föreningens innergård är som en oas med planteringar, sandlåda och lekytor för barnen och är väldigt uppskattad sommartid. På husets baksida ligger barnens favorit ?Lurparken" i det lilla skogspartiet upp mot Hägerstensåsen. På morgonrocksavstånd är du på Södersbergs bageri där kön ringlar sig lång oavsett tid på dygnet.

Fastigheten ligger alldeles intill Telefonplans T-bana, flera busslinjer samt E4/E20 och Södra Länken. Från Telefonplan tar du dig till centrala Stockholm på 13 minuter.

Här bor du verkligen i ett av Stockholms mest populära områden med gångavstånd till flera mataffärer, apotek, vårdcentral, SATS-gym, bibliotek, restauranger och flertalet förskolor och skolor. Även naturen är nära med Mälaren, sjön Trekanten och Vinterviken på promenadavstånd.

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy