Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
Kontakta Mäklaren
Adress
Ulriksborgsgatan 7, 8tr, Stockholm
Typ
Bostadsrätt
KVM
59.5 kvm
Avgift
3 174 SEK / mån
Rum
2 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Ljus hörnlägenhet med balkong i lummigt läge - Smart planlösning - stabil förening

Varmt välkommen till denna underbara ljusa hörntvåa i insynsskyddat läge mot grönområde. Mycket välplanerad lägenhet med öppen planlösning som passar såväl par som den ensamboende. Mycket ljusinsläpp, trevlig balkong i ostört läge, vardagsrum med plats för soffgrupp och matplats, ordentligt arbetskök, rymligt sovrum, helkaklat badrum och bra förvaring! Från vardagsrummet når man den härliga balkongen där ni får plats med loungemöbler/utemöbler.

Stabil förening som äger marken med en god ekonomi.

På Ulriksborgsgatan 7 har du nära till såväl stadspulsen som till grönområden och vattnet. Här bor du i en stabil förening med god ekonomi. Kommunikationerna hit är oslagbara med Stadshagens station (blå linje) samt Thorildsplans station (grön linje), båda ca 2 minuter bort. Bussen går precis utanför och tar dig till Fridhemsplan, Odenplan och hela vägen till Universitetet. Området erbjuder all slags service. Du bor med ett centralt läge med Friskis & Svettis, flertalet restauranger och fik samt all tänkbar service strax intill fastigheten. Fridhemsplan tar du dig till på ca 5-10 minuter och vill du storhandla finns ICA Maxi vid Lindhagens Galleria där du även hittar apotek och systembolag. För den aktive finns utmärkta motionsspår och badmöjligheter vid Hornsbergs strand och Rålambshovsparken är en kort promenad bort.

Rumsbeskrivning

HALL
Du välkomnas av denna rymliga hall med plats för både avlastning och avhängning. Finns även garderob, städskåp samt hatthylla. Klinker i natursten.

BADRUM
Helkaklat badrum med badkar, WC, kommod, handdukshängare, badrumsskåp, tvättmaskin och torktumlare. Vitt kakel och klinker i natursten.

VARDAGSRUM
Vardagsrum i öppen planlösning mot kök. Här finns gott om plats för både soffgrupp, kontorshörna samt en stor matplats. Här finns utgången till lägenhetens fina balkong. Lägenheten har genomgående vita väggar och ekparkett.

KÖK
Ordentligt utrustat kök med kyl/frys, spis, ugn, fläkt, mikro och diskmaskin. Här finns bra förvaring i skåp och skafferi samt gott om stora arbetsytor.

BALKONG
Balkong i lummigt och ostört läge. Plats för både sittgrupp och grill.

SOVRUM
Sovrum som enkelt rymmer en dubbelsäng och byrå. Bra förvaring i garderobsvägg med Elfa-system.

Dokument (pdf)

Planlösningar energideklaration-2019 Stadgar 2015 Årsredovisning 2021

Allmän information

Pris

Högstbjudande

Antal rum

2 varav 1 Sovrum

Boarea (BOA)

59.5 kvm

Areauppgift enligt

Bostadsrättsföreningen

Gatuadress

Ulriksborgsgatan 7, 8tr

Ort

Stockholm

Kommun

Stockholm

Lägenhetsnummer BRF

01082

Våningsplan

8 av 18

Markägare

Föreningen äger marken

Objektskategori

Bostadsrätt

Objektstyp

Lägenhet

Information om bostadsrättsförening

Bostadsrättsförening

Brf Lindhagensterrassen 1

Organisationsnummer

769611-4219

Allmän information

ALLMÄNT OM FÖRENINGEN:
BRF Lindhagensterrassen 1 bildades år 2004 och består av 161 lägenheter upplåtna med bostadsrätt. Inflyttningen till samtliga lägenheter i huset påbörjades i december 2006. Föreningen huserar i en välskött fastighet på Ulriksborgsgatan 7-9.

HÄNDELSER UNDER RÄKENSKAPSÅRET
Inga större renoveringar utan mer klassiskt underhåll. Allmänbelysningen är utbytt till LED 2020. Målning av träfasader på de ställen där de funnits behov 2022.

RENOVERINGAR:
Föreningen följer en utarbetad underhållsplan som sträcker sig fram till 2033. Inga större renoveringar är planerade, huset är fortfarande relativt nytt. Fastigheten färdigställdes Q1 2007. Målning av fasaden på de övre våningsplanen där det är trä (resterande del av fasad är puts) har utförts hösten 2022. Senaste fullständiga stamspolning genomfördes 2015.

KABEL-TV och BREDBAND:
Basutbud för kabel-TV via ComHem samt obligatoriskt bredbandstillägg på 64 kr via Bahnhof 1000 Mbit/s.

GEMENSAMMA UTRYMMEN:
- Gemensam tvättstuga finns och användning av tvättstugan (kostar 1200 SEK/halvår om man vill ha access). Ett internetbaserat bokningssystem finns för tvättstugan vilket gör bokningar enkla.
- Rum för barnvagnar och rullstolar finns i entrén
- Cykelrum finns invid entrén samt cykelställ utomhus
- Stort soprum för hushållssopor och källsortering finns

GARAGE:
Garage finns i anslutning till fastigheten med 32 bilplatser och 2 MC platser. Föreningen är medlemmar i samfälligheten som innefattar garaget.

Besök gärna föreningens hemsida för mer information: www.brflindhagensterrassen.se.


TILLÅTER FÖRENINGEN DELAT ÄGANDE
Ja

Brf bildades

2004

Juridisk person kan accepteras

Nej

Taxeringstyp

Privatbostadsföretag (äkta)

Uppvärmning och ventilation

Fjärrvärme

Antal lägenheter

161

Byggnader

Byggår

2006/2007

Hiss finns

Ja

Ekonomi

Månadsavgift

3 174 SEK/månad. I avgiften ingår Värme, vatten, lägenhetsförråd, kollektivt ansluten till bredband (1 000Mbit/s via Bahnhof, 64 kr/mån exkl moms) och kabel-TV med basutbud. Hushållsel betalas av respektive hushåll.

Andelstal

0,006128

Överlåtelseavgift

1208 SEK

Överlåtelseavgift betalas av

Köpare

Pantsättningsavgift

483 SEK

Boendekalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Pantförskrivning

är pantsatt

Energideklaration

Energistatus

Energideklaration är utförd

Specifik energianvändning

105 kWh/m²

Energiprestanda, primärenergital

110 kWh/m²

Energiklass

D

Besiktningsman

Jimmy Östling, Acc Byggkonsult AB

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy