Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Norra Slottsgatan 23B, Centralt, Gävle
Typ
Bostadsrätt
KVM
107.5 kvm
Avgift
5 844 SEK / mån
Rum
4 rum

Toppfräsch lägenhet med radhuskänsla mitt i centrala Gävle. Garageplats direkt vid tillträde!

Varmt välkomna till detta fantastiska bostadsrättsradhus om hela 107,5 kvm med underbar solterrass.
Det första du möts av när du kommer upp med hissen är din alldeles egna uteplats med tillhörande rabatt för den med gröna fingrar. Här har du plats för dem stora sociala sammankomsterna.
När du kommer in i den mycket trevliga och ljusa lägenheten möts du av en välkomnande hall med goda avhängningsmöjligheter. Vidare kommer du till det stora köket med plats för matgrupp, bra förvaring och bra arbetsytor. Köket är för övrigt utrustat med induktionshäll, fullstor kyl och frys, diskmaskin, micro och ugn i pelare. Vardagsrummet är stort och luftigt med fönster som släpper in den sena och trevliga eftermiddagssolen. Förutom uteplatsen på framsidan så är det ljusa vardagsrummet den naturliga samlingspunkten i lägenheten då du har plats för stor soff- och matgrupp.
Övre plan erbjuder tre trivsamma och rymliga sovrum, klädkammare och stort helkaklat badrum utrustat med badkar, wc, tvättmaskin och torktumlare.

Gävlehus Nr 35 är en stabil förening med god ekonomi och låg skuldsättning. I avgiften om 5 844 kr/mån ingår vatten, kabel-tv, bredband och bostadsrättstillägg.

Sammanfattningsvis har du en fantastisk lägenhet om 4 rok fördelat på två plan. Praktiskt kök, stort och socialt vardagsrum och badrum med dusch på entré plan och badrum med badkar på övre plan.
Bostaden ligger centralt så du har allt du behöver inom kort promenadavstånd. Centrum och allt det har att erbjuda går du till på endast tre minuter, närmsta matbutik har du ett stenkast bort. Här bor du även nära högskolan och Boulognerskogen med dess fina promenadstråk.


Välkommen hem!

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy