Länk kopierad!
Bilder
Budgivning pågår
Aktuellt bud: 2 400 000 SEK
Se budhistorik

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
2 350 000 SEK / Utgångspris
Adress
Bollmoravägen 138, Pluto, Tyresö
Typ
Bostadsrätt
KVM
60 kvm
Avgift
3 518 SEK / mån
Rum
2 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Välkommen till Bollmoravägen 138!

Äntligen en lägenhet till salu i markplan!

Det är lätt att förstå varför dessa charmiga markplanslägenheter är så eftertraktade med sitt lättillgängliga och lugna läge. Här bor du nära till mysiga grönområden utan att tumma på närhet till centrum och snabba bussförbindelser till Stockholm. Nu kan Ni snart bli nästa lyckliga ägare till denna helrenoverade lägenhet på 2 rum och kök med en härlig balkong och uteplats.

Lägenheten har allt man kan tänkas önska och är smakfullt renoverad från golv till tak (2017) så här är det verkligen bara att flytta in och njuta direkt från start. Planlösningen är uppdaterad så att kök och vardasgrum ligger i öppen och social planlösning och intill sovrummet finns en rymlig walk-in-closet som med fördel kan användas som kontor eller barnkammare.

Köket är renoverat och här finns induktionshäll, varmluftsugn, diskmaskin, köksfläkt och hela två kyl/frys. Gott om både förvaring och arbetsytor och en härligt öppen planlösning till vardagsrummet som verkligen bjuder in till umgänge. Vardagsrummet har gott om plats för soffgrupp och annat möblemang, väggarna går i vacker blå ton som även syns i kök och hall. Då nytt tak har satts in har nuvarande ägare tänkt till med infälld beslysning och kontakter i hela lägenheten för att undvika synliga sladdar.

Sovrummet knyts ihop med hallen och är rymligt, gott om plats för dubbelsäng. Här finns även ingång till walk-in-closet som idag används som barnkammare. Från sovrummet nås balkong och uteplats.

Badrummet är smakfullt renoverat 2017 i svart/vita toner. Här finns även egen tvättmaskin för extra komfort. Gemensam tvättstuga finns såklart även i föreningen.

En underbar lägenhet som måste upplevas på plats för att komma till sin rätt.

Här bor man i ett lugnt område med radhuskänsla men ändå med cykel- och promenadavstånd in till Tyresö Centrum. På gångavstånd nås busshållplats Töresjövgen ca 400m från bostaden med direktbussar till både Gullmarsplan (dygnet runt) och Stockholm C (morgon och eftermiddag, vardagar).
Populär och stabil förening med härliga innergårdar som passar alla åldrar.

Säljarna är flexibla och kan erbjuda snabbt tillträde vid önskemål, men har inte bråttom om det är någon som hellre vill flytta in under våren.

VÄLKOMMEN HEM

Rumsbeskrivning

HALL
Hall med plats för avhängning av ytterkläder och plats för hallmöbel. Fint laminatgolv som är genomgående i hela lägenheten, och blåa väggar.

KÖK
Köket är renoverat och här finns induktionshäll, varmluftsugn, diskmaskin, köksfläkt och hela två kyl/frys. Gott om både förvaring och arbetsytor och en härligt öppen planlösning till vardagsrummet som verkligen bjuder in till umgänge.

VARDASGRUM
Vardagsrummet har gott om plats för soffgrupp och annat möblemang, väggarna går i vacker blå ton som även syns i kök och hall. Då nytt tak har satts in har nuvarande ägare tänkt till med infälld beslysning och kontakter i hela lägenheten för att undvika synliga sladdar.

SOVRUM
Sovrummet knyts ihop med hallen och är rymligt, gott om plats för dubbelsäng. Här finns även ingång till walk-in-closet som idag används som barnkammare. Från sovrummet nås balkong och uteplats.

BADRUM
Badrummet är smakfullt renoverat 2016/2017 i svart/vita toner. Här finns även egen kombinerd tvät- och torktumlare för extra komfort. Badrummet har även komfortvärme i golvet. Gemensam tvättstuga finns såklart även i föreningen.

Dokument (pdf)

Planlösningar Stadgar Pluto 2018 Årsredovisning 2020-2021 Energideklaration Bollmoravägen 138

Länkar

Film

Allmän information

Pris

2 350 000 SEK (Utgångspris)

Antal rum

2 varav 1 Sovrum

Boarea (BOA)

60 kvm

Gatuadress

Bollmoravägen 138

Ort

Tyresö

Kommun

Tyresö

Lägenhetsnummer BRF

89

Våningsplan

BV av 2

Markägare

Föreningen äger marken

Objektskategori

Bostadsrätt

Objektstyp

Lägenhet

Information om bostadsrättsförening

Bostadsrättsförening

Pluto HSB

Organisationsnummer

712400-2309

Allmän information

ALLMÄNT OM FÖRENINGEN
Bostadsrättsföreningen Pluto i Tyresö bildades 16 september, 1968. Husen byggdes under åren 1970-1971, och de första inflyttningarna skedde sommaren 1971. Totalt finns i området 14 byggnader med sammanlagt 208 lägenheter 4st i varje trappuppgång. De charmiga tvåvåningshusen ligger i Lindalen på adresserna Bollmoravägen 90-176 samt Herkulesvägen 20-34.

Föreningens tvättstuga ligger i en separat byggnad, mitt emot infarten från Bollmoravägen (mellan Bollmoravägen 128 och 134), separatrum tvättrum finns för grovtvätt. Det finns en bastu i tvättstugehuset som får nyttjas av föreningens medlemmar utan kostnad.

För övrigt finns det i föreningen ett rum för elavfall, 3 rum för pappersavfall, 98 cykelboxar, snickerirum samt en festlokal som kan bokas av medlemmarna. Till varje lägenhet finns även tillhörande förråd.

Kabel-TV via ComHem och bredbandsleverantör är Telenor alternativt ComHem.

FÖRENINGENS EKONOMI OCH PLANERADE FÖRÄNDRINGAR
Pantavgift , betalas av Köparen (1 % av prisbasbelopp) och en överlåtelseavgift tas ut och betalas av säljaren (2,5 % av prisbasbeloppet)
HSB Stockholm ställer som krav på köparen/na att man deponerar en medlemsavgift per köpare på 500kr i inträdesavgift och därefter tillkommer en årsavgift.

Fastigheten är fullvärdesförsäkrad i HSB Försäkring AB

Juridisk person kan accepteras

Nej

Taxeringstyp

Privatbostadsföretag (äkta)

TV/internet

TV: Com hem. Grundutbud ingår.
Internet: Com Hem eller Telenor (Tidigare Bredbandbolaget). Avtal tecknas av den boende.

Uppvärmning och ventilation

Vattenburen via fjärrvärme

Utförda renoveringar

Under 2019 renoverades samtliga tak och 2006 förbättrades ventilationen i fastigheten. Fläktar i krypgrunderna under husen och luftventiler ovanför fönstren sattes in. Under de senare åren har garagelängorna, miljöhus, cykelhus och tvättstugor målats om. Fastigheten har energideklarerats och i samband med detta utfördes radonmätningar. Brandskyddsarbete har utförts. Förbättring och underhåll av fastighetens VVS installationer har gjorts.

Fönster bytta 2021. Alla balkonger fräschades upp och målades 2022.

Renoveringar i lägenheten:
Totalrenoverad 2017. Innertak, väggar, sovrum, badrum, kök, vardasgrum, golv.

Övriga utrymmen i föreningen

Föreningen har 4 st tvättstugor som ligger i en separat byggnad, mitt emot infarten från Bollmoravägen (mellan Bollmoravägen 128 och 134), varje tvättstuga har två tvättmaskiner, en torktumlare och ett torkskåp. Dessutom finns en grovtvättstuga där du kan tvätta mattor och liknande.
Det finns en bastu i tvättstugehuset som får nyttjas av föreningens medlemmar utan kostnad.
Brf Pluto har en lokal som medlemmarna kan hyra. Där finns ett välutrustat kök, med porslin och bestick för 60 personer samt bäddsoffor med totalt fyra sängplatser.
Föreningen har sju miljöhus (soprum), även rum för elavfall samt lysrör/glödlampor finns.
93 st extra förråd med möjlighet att hyra.
Antal lägenheter: 208

Antal lägenheter

208

Byggnader

Byggår

1970

Hiss finns

Nej

Ekonomi

Månadsavgift

3 518 SEK/månad. I avgiften ingår Uppvärmning, Vatten, Kabel-TV

Andelstal

0,38556

Andel av månadsavgift

0,38556

Boendekalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Parkering

Typ

P-plats

Har separat kö

Ja

Kostnad

250 SEK/månad

Typ

Garage

Har separat kö

Ja

Kostnad

300 SEK/månad

Energideklaration

Energistatus

Energideklaration är utförd

Specifik energianvändning

147 kWh/m²

Energiprestanda, primärenergital

151 kWh/m²

Energiklass

E

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy

Karta

Boendekalkyl