Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
4 550 000 SEK / Accepterat pris
Adress
Östra Gräsvägen 7, Nacka
Typ
Bostadsrätt
KVM
71 kvm
Avgift
4 345 SEK / mån
Rum
3 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Nybyggd trea med balkong om ca 15 kvm

Lägenheten säljs på ritning, kontakta mäklaren för mer info 0709-99 00 80.

Nu har du chansen att bo i Ektorps nyaste hus. Helt byggt i trä. Hela lägenheten har en ljus och sober färgsättning för att hålla i längden. Fastigheten strävar efter att bli Svanenmärkt där du som medlem sedan kommer ha möjlighet att ansöka om gröna bolån. Detta är en trea på entréplan med balkong i västerläge. Men tack vare husets placering i backen så är hela lägenheten vänd i ett högt läge utan insyn.

Lägenheten erbjuder två bra sovrum det ena om ca 14 kvm med garderobsvägg och förråd och det andra om ca 10 kvm med garderobsvägg. Badrummet har en "egen" tvättstuga och smakfulla materialval. Kök och vardagsrum är i öppen planlösning vilket gör lägenheten både ljus och social. Den magiska balkongen om ca 15 kvm rymmer stora sällskap.

Var den första att flytta in i denna lägenhet som står färdig mars 2023. Läs mer om projektet på Aros hemsida https://arosbostad.se/projekt/ektorpsbacken/#om-projektet

Ektorpsbacken är ett lugnt och uppväxt bostadsområde som ligger precis bakom Skuruskola nära Ektorp centrum. Här bor man i ett lugnt område med direkt närhet till bra kommunikationer.

I närområdet finner du ICA Maxi, Nacka Forum, samt Ektorp Centrum som har ett brett utbud av mataffärer, butiker, café/restaurang samt träningsmöjligheter på det lokala gymmet. Här bor man även nära det breda utbudet i Sickla.
Bussar till Slussen tar dig till city på 15-20 min.

Rumsbeskrivning

Hall - Du välkomnas in i hall med gott om plats för förvaring. Här finns en garderob men med plats för fler. Parkettgolv i ek med vitpigmentering som är genomgående för hela lägenheten. Från hallen når man master-bed-room.

Sovrum - Stort sovrum om ca 14 kvm med generös förvaring bakom skjutdörrsgarderob. Här finns också ingången till lägenhetens förråd. Ingen insyn i sovrummet då det är i ett högt läge med vackra träd framför.

Badrum - Första delen av badrummet är "tvättstugan" här finns tvättmaskin och torktumlare. Ovanför maskinerna är det en vit laminatskiva och väggskåp. Vidare in i badrummet är det klinkergolv i ljusgrå/beige granitkeramik från Gotland. Väggarna har vitt kakel. Utrustningen består av vägghängd spegel med infälld belysning, kommod med eluttag och två lådor. Dusch med glasväggar samt handdukstork.

Kök/Vardagsrum - Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Här får man ett stort socialt rum om ca 29 kvm. Kök från Marbodal med gott om arbetsyta och förvaring. Utrustningen består av grå köksluck, bänkskiva i ljusgrå kompositsten som löper upp som stänkskydd. Här får man integrerad diskmaskin, spis, fläkt, ugn och mikrovågsugn samt dubbla kyl/frys. Den öppna ytan ger möjligheten att duka för stora sällskap och ger en flexibel möblering för soffa, tv och annan trivselmöblering.

Sovrum - Det mindre sovrummet är ca 10 kvm och även här får man bra förvaring bakom skjutdörrsgarderob.

Balkong - Stor balkong om ca 15 kvm. Ett härligt västerläge som har skogsdungen som närmsta granne.

Lägenheten ligger på entréplan men eftersom att huset är byggt i en backe så får denna lägenhet ett högt läge med garaget under sig.

Dokument (pdf)

Planlösningar Matrbeskrivning-tekniskbeskrivning-Ektorpsbacken Ektorpsbacken - Stadgar 2022-11-07

Länkar

Film Projektets hemsida:

Allmän information

Pris

4 550 000 SEK (Accepterat pris)

Antal rum

3 varav 2 Sovrum

Boarea (BOA)

71 kvm

Areauppgift enligt

Säljaren och bostadsrättsföreningen

Gatuadress

Östra Gräsvägen 7

Ort

Nacka

Kommun

Nacka

Beskrivning av förråd m.m.

Förråd erbjuds i lägenheten

Lägenhetsnummer BRF

02.1003

Våningsplan

1 av 4

Markägare

Föreningen äger marken

Objektskategori

Bostadsrätt

Objektstyp

Lägenhet

Information om bostadsrättsförening

Bostadsrättsförening

BRF Ektorpsbacken

Organisationsnummer

769640-1723

Allmän information

Välkommen hem till Brf Ektorpsbacken i Nacka. Föreningen kommer att bestå av 52 st bostadsrättslägenheter. Föreningen äger marken, fastigheterna Sicklaön 73:49 och Sicklaön 73:50. Huset kommer att byggas i hållbara material där bjälklag består av betong och trä samt en fasad av Thermofuru och målad panel. Föreningen erbjuder 31 st garageplatser (varav 12 st försedda med laddstolpe) och 6 st parkeringsplatser utomhus.

Brf bildades

2021

Juridisk person kan accepteras

Nej

Taxeringstyp

Privatbostadsföretag (äkta)

TV/internet

Multimediauttag i sovrum och vardagsrum för TV, data och IP-telefoni.

Uppvärmning och ventilation

Bergvärme/ FX-ventilationssystem

Övriga utrymmen i föreningen

Garage med tillgång till hiss, barnvagnsförråd, cykelrum, rullstolsrum, miljörum för källsortering samt plats för cykelvård. Utomhus kommer det finnas en gemensam trädgård med uteplatser och odlingslådor.

Antal lägenheter

52

Lån i BRF per kvm

13 975

Byggnader

Byggår

2023

Hiss finns

Ja

Ekonomi

Månadsavgift

4 345 SEK/månad. I avgiften ingår värme och vatten. Multimediauttag i vardagsrum och sovrum för TV, data och IP-telefoni.

Andel av månadsavgift

2,32544

Boendekalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Parkering

Parkeringsbeskrivning

Garage kommer att finnas under byggnaden med direkt-access via hiss. 31 st garageplatser varav 12 st försedda med laddstolpe. Kostnaden för garage är 1000 kr/mån, med laddstolpe 1400kr/mån och utomhusparkering 600kr/mån.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy