Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Ugglevägen 34C, Saltängen, Nacka, Nacka
Typ
Bostadsrätt
KVM
55.5 kvm
Avgift
3 093 SEK / mån
Rum
2 rum

Balkong, hörnläge och nära kommunikationer

Välkommen hem till en väldisponerad 2:a med ett högt läge. Huset är byggt i en backe vilket gör att denna lägenhet på entréplan får ett högt läge med ca 2,5 meter från marken från balkongen. Det går knappast att planera 55,5 kvm på ett bättre sätt. I denna 2:a ryms ett helkaklat badrum, fullt utrustat kök, flera garderober, vardagsrum och sovrum. Ljust lägenhet med fönster i två väderstreck i vardagsrummet. Brf HSB i Skurudal är en förening med 3.023 kr lån/kvm. Det är en förening med 23 lägenheter. Därutöver finns en bostadsrättslokal och sex uthyrningslokaler; vara tre butikslokaler. Det innebär att föreningen hela tiden får stabila intäkter.

Lägenheten utnyttjar varje kvadratmeter på ett väl avhängt sätt med en rymlig hall med skjutdörrsgarderob. Hallen öppnar upp sig lägenhetens samtliga rum. Här finns ett helkaklat och stambytt badrum med mindre tvättmaskin och duschväggar i glas, ett generöst vardagsrum med fönster i två väderstreck samt ett mysigt sovrum utan insyn med flera garderober. Köket har diskmaskin, generöst med förvaring och arbetsyta samt gott om plats för matbord. Vi matbordet rymmer man för 4-6 personer.

Vardagsrummet har gott om plats för socialt umgänge och fönster i två väderstreck ger ett härligt ljusinsläpp. Från vardagsrummet når man balkongen i österläge. Sovrummet möbleras med 180 cm säng och garderobsvägg. Det är ingen insyn till sovrummet.

Både bastu och tvättstuga ligger i källaren, en trappa ner.

Vatten, värme, kabel-tv och bredband ingår i avgiften.

I området finner du ICA Maxi, Nacka Forum, samt Ektorp Centrum som har ett brett utbud av mataffärer, butiker, café/restaurang samt träningsmöjligheter på det lokala gymmet. Här bor man även nära det breda utbudet i Sickla.
Bussar till Slussen tar dig till city på 15-20 min.

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy